Γενικά, συμφωνώ.NicolasAth72 είπε:φιλε μεχικο μια χαρα τα πας! για one-take jam ειναι πολυ καλη προσπαθεια! στους παπαδες τα καταφερνεις μια χαρα! στα μελωδικα σημεια θελει λιιιγο προσοχη παραπανω. συμφωνω με αυτο
τα προβληματακια ειναι μαλλον δεμενες/πιο γλυκες νοτες, λιγο καλυτερο φραζαρισμα (πχ στο 6" - 14" λιγο το χρονο σου προσεξε και μη βιαζεσαι), να αναπνεει σε καποια σημεια (κανε παυσεις αντι για να σερνεις το αριστερο χερι στη ταστιερα) ... χμμ τι αλλο, τα μπεντς στο 58-1.00 θα ξερεις οτι δεν βγηκαν καλαΜετά την δεύτερη ακρόαση τείνω να αλλάξω γνώμη...
Πιστεύω ότι πράγματι μπορείς να δημιουργήσεις μελωδικές γραμμές...
απλά η εκτέλεση σου στο αργό μέρος έχει κάποια προβληματάκια που δεν κάνει τις μελωδίες αυτές τόσο ξεκάθαρες με την πρώτη...
για το βιμπρατο θα συμφωνησω και με τα 2 παιδια που λενε να το κανεις πιο γλυκο ή πιο έντονο! Το συγκεκριμενο βιμπρατο εδω θυμιζει 60's (προσωπικα) και δεν ταιριαζει με το στυλ.
αυτες ειναι οι παρατηρησεις μου, ελπιζω να βοηθουν. Ακουσα πολλες φορες το κομματι. Τα θετικα δεν τα ανεφερα , ελπιζω να ειναι αυτονοητα. Αληθεια ειναι ομως οτι και σε εμένα, στις πρωτες 1-2 ακροασεις , οι ιδεες σου και οι μελωδιες σου δεν μου ηταν αμεσα κατανοητες. Δεν ειναι τοσο καθαρα "σερβιρισμενες" και τα θετικα του παιξιματος σου δεν μου εγιναν αμεσως αντιληπτα. Για να το πω πιο ωμά με σκοπο να γινω κατανοητος, στην αρχη νομιζα οτι απλα έπαιζες μονο παπαδες και δεν εδωσα σημασια.
δυστυχως η προσεκτικη κριτικη απαιτει πολυ ωρα ακροασης και προσεκτικο γραψιμο.
αντε καλα παιξιματα αγαπητε
Σ' ευχαριστω!