- Πόντοι
- 36
Παίδες είμαι τελείως άσχετος με slap.Πώς θα αρχίσω να μαθαίνω. Υπόψν δεν κάνω σε δάσκαλο...
Nαι ε; Δηλαδή να μην προσπαθήσω να τα μάθω μόνος μου κοιτώντας τα βίντεο του wooten ; Να περιμένω μέχρι το πανεπιστήμιο για να πάω σε κανα δάσκαλο της προκοπής; :roll:Eιναι καποια πραγματακια που χρειαζονται καποιον να σταδειξει ομως απο κοντα...Αν τα μαθεις λαθος χαθηκες!... :lol:
όπως θα έλεγε και ο SuperFunk' date=' δεν χρειάζεται να μάθεις slap... :lol:[/quote']Ενας συγχρονος παικτης καλο ειναι να ξερει...
Μην ξεχνας οτι ο superfunk ειναι παλιομοδιτης! :lol: :lol:
Επειδη ομως ειμαι κι εγω λιγο :lol: :lol: ,προσπαθω να το
χρησιμοποιω ΜΟΝΟ οταν εξυπηρετει τον απωτερο εκεινο σκοπο
που λεγεται ΜΟΥΣΙΚΗ! :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll:
Ναι όντως το στύλ είναι μοναδικό αλλά δίχνει στο κλιπ αργά πως να το κάνεις!!Ο τύπος δεν είναι δημοσιογράφος είναι ο μακαρίτης ηθοποιός River Phoenix' date=' αδερφός του J Phoenix που έπαιξε τον Johnny Cash...[/quote']
Ωχ!!!Ρε συ τωρα το παρατηρησα!Stand by me,τι ταινιαρα!Φοβερος!
Παντως το στυλ του ειναι λιγο κουραστικο (σαν παιξιμο,ετσι?)
Αλλα με τα κουμπια που τρωει ετουτος... :lol: :lol: :lol:
Eδώ μιλάμε για το 1992 έτσι... 15 χρόνια πρίν...Ναι όντως το στύλ είναι μοναδικό αλλά δίχνει στο κλιπ αργά πως να το κάνεις!!Ο τύπος δεν είναι δημοσιογράφος είναι ο μακαρίτης ηθοποιός River Phoenix' date=' αδερφός του J Phoenix που έπαιξε τον Johnny Cash...[/quote']
Ωχ!!!Ρε συ τωρα το παρατηρησα!Stand by me,τι ταινιαρα!Φοβερος!
Παντως το στυλ του ειναι λιγο κουραστικο (σαν παιξιμο,ετσι?)
Αλλα με τα κουμπια που τρωει ετουτος... :lol: :lol: :lol:
Έτσι είναι, όταν γίνεσε διάσημος από τα 10 σου...Είχα δεί ένα ντοκιμαντέρ-ρεπορτάζ σε σχετικά με τον River Phoenix sto filmnet....
Μιλάμε για τρελές καταχρησεις ο κύριος....