refinish σε warwick μπάσο

sazistas

Νέο μέλος
Πόντοι
3
Γνωρίζει κανεις αν υπαρχει καποιος στην Αθήνα να μπορει να αναλαβει refinish σε τετοιου ειδους βαφη Transparent Black Stain + Oil/Wax Finish?
Εχω δυο warwick μπασα, το ενα 5αχορδο το ειχα δωσει παλιοτερα σε εναν οργανοποιο και το εκανε λευκο με γυαλιστερη βαφη, ενω αλλο ειχαμε συμφωνησει και εν τελη μετα απο καποια χρονια κιτρινισε κιολας και θελω να το επαναφερω στο original nirvana black οπως ειχε βγει απο το εργοστασιο. Εχω επισης και το ιδιο σε 6αχορδο που ειναι Natural Oil Finish αλλα και αυτο εχει παρει μια πιο πορτοκαλι αποχρωση με τα χρονια, θελω να το κανω και αυτο nirvana black οπως εβγαινε και αυτο αντιστοιχα σε τετοιο χρωμα απο το εργοστασιο. Καποιοι μου ειπανε για τον Οικονομάκη αλλα μπηκα στο site του και αναφερει οτι αυτο το διάστημα δεν αναλαμβανει βαφες. Υπαρχει κανενας αλλος που θα μπορουσε να το κανει ετσι οπως ειναι το εργοστασιακο χωρις να με κοροιδεψει?

_DSC3195.jpg

_DSC3186.jpg

Ετσι θελω να γίνουν:

18.jpg

O πιο κατάλληλος να το αναλάβει θα ήταν ο Κώστας Κακανιάρης...Ξέρω όμως ότι έχει βγει στη σύνταξη και το έχει ρίξει στο ψάρεμα. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις να τον πάρεις ένα τηλέφωνο

O πιο κατάλληλος να το αναλάβει θα ήταν ο Κώστας Κακανιάρης...Ξέρω όμως ότι έχει βγει στη σύνταξη και το έχει ρίξει στο ψάρεμα. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις να τον πάρεις ένα τηλέφωνο
του εστειλα μηνυμα πριν λιγο απο την σελιδα του στο facebook και μου απαντησε οτι δυστυχως επειδη δεν εχει κανει ποτε τετοιο φινιρισμα δεν μπορει να το αναλαβει γιατι δεν μπορει να εγγυηθεί το αποτέλεσμα. Κανεις αλλος που πιθανών να μπορουσε να το αναλαβει?

Σπάνια βλέπω μπάσα που μου αρέσουν, αυτά είναι πολύ ωραία, ειδικά το άσπρο που έχει κιτρινίσει, δεν θα το έβαφα με τίποτα αυτό αν έχει γίνει σωστή δουλειά και δεν φαίνονται άλλα χρώματα από κάτω στα χτυπήματα...

Ο Σταύρος Ντούκας έχει κατα καιρούς φτιάξει όργανα με φινίρισμα παρόμοιο με το κέρινο των Warwick. Δεν ξέρω ακριβώς τι τεχνική εφαρμόζει και κατα πόσο είναι ίδια με της Warwick, αλλά έχωντας δει απο κοντά και τα μεν και τα δε μπορώ να πω είναι κοντά σαν αποτέλεσμα.

Ο Σταύρος Ντούκας έχει κατα καιρούς φτιάξει όργανα με φινίρισμα παρόμοιο με το κέρινο των Warwick. Δεν ξέρω ακριβώς τι τεχνική εφαρμόζει και κατα πόσο είναι ίδια με της Warwick, αλλά έχωντας δει απο κοντά και τα μεν και τα δε μπορώ να πω είναι κοντά σαν αποτέλεσμα.

Σευχαριστω, επικοινωνησα μαζι του σημερα και μου ειπε οτι οντως μπορει να το αναλαβει και η τιμη που μου εδωσε μου φανηκε λογικη. Οποτε συντομα θα του τα παω και τα δυο απο εκει να τα ξεκινησει και μολις τα παρω πισω θα ανεβασω κι εδω φωτο με το αποτελεσμα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back