Επισκευή κεφαλής μπάσου Hartke

_PIG_

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Καλησπέρα, έχω έναν ενισχυτή Hartke HA2500 κεφαλή που κάνει διάφορα 'περίεργα' τώρα τελευταία. H Send έξοδος βγάζει σήμα κανονικά (άρα η προενίσχυση) δουλεύει. Η κύρια έξοδος μια παίζει, μία τίποτα, μία κάνει ένα παραμορφωμένο ήχο που σβήνει. Δοκίμασα άλλον ενισχυτή στην καμπίνα και δεν έχει πρόβλημα η καμπίνα. Οποιαδήποτε ιδέα ευπρόσδεκτη.

΄Εχετε να προτείνετε κάποιο κατάστημα για επισκευή στα νότια προάστια Αθήνα κοντά; Το πήγα σε ένα κατάστημα αρκετά μακριά, μου ανέφεραν πως δεν έχει τίποτα, και όντως το πήρα πίσω, δούλεψε 2 μέρες και μετά πάλι τα ίδια.
Είναι εκτός εγγύησης. Ευχαριστώ.

Να ξεκινήσεις από το effectum electron στη Νέα Σμύρνη. Πολύ πιθανό να τελειώσει εκεί η αναζήτησή σου... αρκεί βρεις να παρκάρεις.
Μόνο θετικά έχω να πω για τον Χάρη, τις λίγες φορές που χρειάστηκα τις υπηρεσίες του έβγαλε το φίδι από την τρύπα μια κι έξω.

Να ξεκινήσεις από το effectum electron στη Νέα Σμύρνη. Πολύ πιθανό να τελειώσει εκεί η αναζήτησή σου... αρκεί βρεις να παρκάρεις.
Μόνο θετικά έχω να πω για τον Χάρη, τις λίγες φορές που χρειάστηκα τις υπηρεσίες του έβγαλε το φίδι από την τρύπα μια κι έξω.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση, θα το δοκιμάσω.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back