Ακόμη είμαι στην δεκαετία των Σαρήντα.LK είπε:Σε ένα μουσικό forum οι πέτρες μπορούν να έχουν δύο δυνατότητες εμφανίσεως. Κάποιοι κιθαρίστες (και όχι μόνον) που διανύουν τα -ήντα μπορεί να τις εμφανίσουν στα νεφρα, ενώ κάποιοι άλλοι (ανεξαρτήτου ηλικίας) μπορεί να τις εισπράξουν ως αντιπαροχή στο παίξιμό τους. Κατά τα άλλα classic το βίδεο σου
.
Εκκρεμεί και μία έφεση ενώπιόν σου\
Goodmorning Λέμε!
Με τον κίνδυνα να μας πάρουν με ....τις πέτρες. Μπορώ να βρώ ένα θύλη και μία φενάκη σου αρκεί;Nestoras είπε:3μελές θα είναι? Φρόντισε για τη σύνθεση (οι άλλοι 2, να είναι άλλες).
Χαχα, αυτο σκεφτομουν κι εγω την ωρα που το εβλεπαchord είπε:To τι ντουμανι εχουνε φαει οι πνευστοι την ωρα που παιζουνε δεν λεγεται...![]()
Και διαχρονικός, θα συμπλήρωνα... Αν και έχω αρχίσει να αμφιβάλω ακόμα και για τα «δύο πιάτα φασουλάδα λαδερή»... όπως πάει η δουλειά.zappa είπε:και ο στίχος ανατριχιαστικός όπως πάντα.
o Λογαριδης καπνιζει κατι περιεργα πραγματα εκει ;Dchord είπε:To τι ντουμανι εχουνε φαει οι πνευστοι την ωρα που παιζουνε δεν λεγεται...![]()
Το κακό είναι ότι του έμεινε συνήθεια και χάθηκε ένας από τους πιό χαρισματικούς μουσικούς της εποχής του :'(Under Pressure Band είπε:o Λογαριδης καπνιζει κατι περιεργα πραγματα εκει ;D
;D ;D ;D Τι να σου πω... Το κασκόλ μου τα χαλάει λίγο ;D Από την άλλη, με τόση... κάπνα μπορεί και έχεις δίκιοmarathon είπε:...με συγχωρείτε...αλλά ο Πούλικας έτσι που ήταν δεν είναι φτυστός ο Κακανιάρης? ;D ;D