Σκόνη, ΠΕΤΡΕΣ, λάσπη.

Νέστωρ Αποστολόπουλος

Nestoras

Sir
Πόντοι
1,168
Για σκόνη είπαμε, για λάσπη επίσης, για πέτρες τίποτε?

Σε ένα μουσικό forum οι πέτρες μπορούν να έχουν δύο δυνατότητες εμφανίσεως. Κάποιοι κιθαρίστες (και όχι μόνον) που διανύουν τα -ήντα μπορεί να τις εμφανίσουν στα νεφρα :P, ενώ κάποιοι άλλοι (ανεξαρτήτου ηλικίας) μπορεί να τις εισπράξουν ως αντιπαροχή στο παίξιμό τους. Κατά τα άλλα classic το βίδεο σου :D.

Εκκρεμεί και μία έφεση ενώπιόν σου ;)\

Goodmorning Λέμε!  

LK είπε:
Σε ένα μουσικό forum οι πέτρες μπορούν να έχουν δύο δυνατότητες εμφανίσεως. Κάποιοι κιθαρίστες (και όχι μόνον) που διανύουν τα -ήντα μπορεί να τις εμφανίσουν στα νεφρα :P, ενώ κάποιοι άλλοι (ανεξαρτήτου ηλικίας) μπορεί να τις εισπράξουν ως αντιπαροχή στο παίξιμό τους. Κατά τα άλλα classic το βίδεο σου :D.

Εκκρεμεί και μία έφεση ενώπιόν σου ;)\

Goodmorning Λέμε!  
Ακόμη είμαι στην δεκαετία των Σαρήντα.

3μελές θα είναι? Φρόντισε για τη σύνθεση (οι άλλοι 2, να είναι άλλες).

Nestoras είπε:
3μελές θα είναι? Φρόντισε για τη σύνθεση (οι άλλοι 2, να είναι άλλες).
Με τον κίνδυνα να μας πάρουν με ....τις πέτρες. Μπορώ να βρώ ένα θύλη και μία φενάκη σου αρκεί; :P

Έλα βρε θείο... Νώντα (Νέστορα). Τι ρετρό διάθεση είναι αυτή πρωί- πρωί; Τι έκανες χτες το βράδυ και ξύπνησες με τόσο... παππουδίλα;  ;D Μάλλον θα συγχνωτίστηκες  με τίποτα ΚΑΠΗ και θα σε επηρέασαν  ;)    

Να τους κόψεις από παρέα γιατί θα σε χαλάσουν...  ;D

ΥΓ: Τρελή κομματάρα

To τι ντουμανι εχουνε φαει οι πνευστοι την ωρα που παιζουνε δεν λεγεται... :D

chord είπε:
Χαχα, αυτο σκεφτομουν κι εγω την ωρα που το εβλεπα

Κομματαρα  8)

αλητεια στο 1000000000

Από τις ωραιότερες μουσικές που έχουν γραφτεί στην ελλάδα

και ο στίχος ανατριχιαστικός όπως πάντα.

zappa είπε:
και ο στίχος ανατριχιαστικός όπως πάντα.
Και διαχρονικός, θα συμπλήρωνα... Αν και έχω αρχίσει να αμφιβάλω ακόμα και για τα «δύο πιάτα φασουλάδα λαδερή»... όπως πάει η δουλειά. 

chord είπε:
o Λογαριδης καπνιζει κατι περιεργα πραγματα εκει  ;D

...με συγχωρείτε...αλλά ο Πούλικας έτσι που ήταν δεν είναι φτυστός ο Κακανιάρης? ;D ;D

Under Pressure Band είπε:
o Λογαριδης καπνιζει κατι περιεργα πραγματα εκει  ;D
Το κακό είναι ότι του έμεινε συνήθεια και χάθηκε ένας από τους πιό χαρισματικούς μουσικούς της εποχής του :'(

marathon είπε:
...με συγχωρείτε...αλλά ο Πούλικας έτσι που ήταν δεν είναι φτυστός ο Κακανιάρης? ;D ;D
;D ;D ;D  Τι να σου πω... Το κασκόλ μου τα χαλάει λίγο  ;D Από την άλλη, με τόση... κάπνα μπορεί και έχεις δίκιο  ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back