Μαλλον δεν εχεις ακουσει ποτε σου ελληνικη μουσικη ! :lol:
Γιατι την τελευταια φορα που πηγα σε μαγαζι' date='ζεϊμπεκικα,χασαπικα,τσιφτετελια(οκ αυτα ειναι εξ ανατολων.. και πολυ καλα κανουμε και τα παιζουμε/ακουμε!) & συρτα επαιζαν..και απο οτι ξερω (τωρα μπορει να κανω και λαθος) ΑΥΤΑ ειναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ μουσικη (εκτος κι αν ειναι κινεζικη...) :lol:
Επισης μη κολλας στις...φιρμες...στο 99% των μαγαζιων το κεφι (& ο λογος για τον οποιο πανε οι..θαμωνες) ειναι τα κλασσικα,υπεροχα ελληνικα τραγουδια που παιζονται στο "λαικο προγραμμα" που ΟΛΑ τα σκυλαδικα εχουν...[/quote']
Δεν διαφωνώ ότι αυτά είναι ελληνική μουσική! Aλλά ακριβώς επειδή πιστεύω πως κάποια βασικά πράγματα στην ελληνική μουσική τα έχω ακούσει

λέω πως ο τρόπος με τον οποίον παίζονται, πέραν του γεγονότος πως δεν θυμίζει σε τίποτα το μουσικό ιδίωμα, το καταστρέφει κιόλας! NAI, ελληνική μουσική είναι τα "νησιώτικα" που παίζει ο Kονιτόπουλος, αλλά έτσι όπως ακούγονται να τα βράσω!
H μαγαζίλα αυτή, αναγκάζει σπουδαίους μουσικούς όπως ο πετρολούκας να χώνουν τα "έκο" (οικόπεδα στην κερατέα, για όποιον καταλαβαίνει) στο μαγαζί που παίζει γιατί αλλιώς δεν γουστάρει ο κόσμος...
Tι θέλω να πω: αυτή η κακότεχνη αντιμετώπιση της ελληνικής μουσικής από κάποιους υπερόπτες σεσιονάδες, όχι μόνο διαστρέβλωσε τα μουσικά ιδιωματα, αλλά δημιουργησε ένα νέο "must" από το οποίο δεν μπορούν να ξεφύγουν τώρα ούτε οι καλοί παίχτες!
Tέλος πάντων... ο καθένας κάνει ότι θέλει, και δεν θέλω να κάνω τον ξερόλα, AΠΛA 1ον) δεν πιστευω στους μουσικούς που παίζουν τα πάντα και 2ον) συνεχίζω να λέω πως αυτό που ακούγεται ως ελληνική μουσική είναι ένα νέο (κατα τη γνώμη μου ) κακόηχο ιδίωμα που στηρίζεται στην ελληνική μουσική... :roll: