Μια και ακόμα δεν έχει τελειώσει η αναβάθμιση, να ρωτήσω, αν μπορεί να γίνει κάτι με το ποστάρισμα των links στις αγγελίες;yameth είπε:Μόλις ολοκληρωθούν οι βελτιώσεις...
Αν το μετανιωσουμε και θελουμε να τη σβησουμε?yameth είπε:Δυστυχώς κάποιοι έκαναν κακή χρήση, σβήνοντας και επαναλαμβάνοντας τις αγγελίες τους σχεδόν κάθε μέρα.
Σε περίπτωση διόρθωσης τιμής κλπ υπάρχει η επιλογή της επεξεργασίας στην υπάρχουσα αγγελία. Διαφορετικά αν πουληθεί σημειώνουμε ως Sold.
+1krknow είπε:Αν το μετανιωσουμε και θελουμε να τη σβησουμε?
Το λεω γιατι ειχα βαλει αγγελια πριν κατι μερες, μετα το μετανιωσα και με επαιρναν τηλεφωνο και ετρωγαν ακυρο ενω θα μπορουσα να την εχω κανει delete.
Σημειωσε οτι "ΕΦΥΓΕ" και ολα καλαkrknow είπε:Αν το μετανιωσουμε και θελουμε να τη σβησουμε?
Το λεω γιατι ειχα βαλει αγγελια πριν κατι μερες, μετα το μετανιωσα και με επαιρναν τηλεφωνο και ετρωγαν ακυρο ενω θα μπορουσα να την εχω κανει delete.
+100000yameth είπε:Δυστυχώς κάποιοι έκαναν κακή χρήση, σβήνοντας και επαναλαμβάνοντας τις αγγελίες τους σχεδόν κάθε μέρα.
Σε περίπτωση διόρθωσης τιμής κλπ υπάρχει η επιλογή της επεξεργασίας στην υπάρχουσα αγγελία. Διαφορετικά αν πουληθεί σημειώνουμε ως Sold.
Έτσι!Σημειωσε οτι "ΕΦΥΓΕ" και ολα καλα![]()
;Dgdevelek είπε:Βάλε ένα "δηλαδή πρέπει να σας πληρώσω για να το πάρετε;;;" όπως έκανε κάποιος χθες, και καθάρισες, δεν θα σε ενοχλήσει κανείς... :![]()
Πώς αποσύρω την αγγελία μου;Αν πουληθεί το αντικείμενό σας ή απλώς αποφασίσετε να το αποσύρετε, μπορείτε να διακόψετε την καταχώρησή σας χρησιμοποιώντας τον ενεργό σύνδεσμο της επιλογής «Οι καταχωρήσεις σας» στην ενότητα "Το προφίλ μου". Αφού εντοπίσετε την αγγελία, μπορείτε να τη μαρκάρετε ως Sold (Εφυγε) κάνοντας κλικ στο κουμπί «Σημειώστε ως Sold (Εφυγε)», οπότε και αποκρύπτονται αυτόματα τα στοιχεία επαφής στην αγγελία.