φτιάξε ένα bookmark + βάλτο στο toolbar = είσαι ένα κλικ αγουέι από τις αγγελίεςignantios είπε:απο το φορουμε πως μπορουμε να πηγαινουμε κατευθειαν στις αγγελιες?δεν υπαρχει επιλογη? χωρις να γαρφουμε το λινκ εννοω?
Ναι πρέπει να πας στο καινούριο site και να κάνεις εκ νέου register.freerock1974 είπε:ρε παιδια οταν λεει το user name δεν ισχυει τι εννοει?
Συγνωμη,το θετικο feedback που εχτισα με ιδρωτα και τονους τιμιοτητας και ειλικρινειας,παει χαμενο? ;DEvilnye είπε:Ναι πρέπει να πας στο καινούριο site και να κάνεις εκ νέου register.
Δε ξέρω τι θα γίνει μ αυτό μόλις κλείσει πλήρως ο παλιός χώρος αγγελιών.freerock1974 είπε:Συγνωμη,το θετικο feedback που εχτισα με ιδρωτα και τονους τιμιοτητας και ειλικρινειας,παει χαμενο? ;D
+1000!!!freerock1974 είπε:Συγνωμη,το θετικο feedback που εχτισα με ιδρωτα και τονους τιμιοτητας και ειλικρινειας,παει χαμενο? ;D
Αυτο που το πατε ρε παιδια? κριμα! κ ημουν κ εγω ενα κλικ away απο την πρωτη μου θετικη αξιολογηση! too bad..freerock1974 είπε:Συγνωμη,το θετικο feedback που εχτισα με ιδρωτα και τονους τιμιοτητας και ειλικρινειας,παει χαμενο? ;D
Ηταν η αρχικη μου τοποθετηση την οποια και δεν αλλαζω βεβαιαfreerock1974 είπε:Καθε αλλαγη για την οποια καποιοι κοπιασαν,καλοδεχουμενη.
Η χρηστικοτητα της συγκεκριμενης,θα φανει με τον καιρο.
Να ευχαριστησουμε το νοιζ που μας δινει την ευκαιρια να πουλαμε,ν αγοραζουμε και να περναμε καλα.Τα αλλα ειναι λεπτομερειες συνηθισιμες.
Καλες συναλλαγες σε ολους!
+25freerock1974 είπε:Ηταν η αρχικη μου τοποθετηση την οποια και δεν αλλαζω βεβαια
ωστοσο οφειλω να πω οτι εμπαινα στο νοιζ,χαζευα τις αγγελιες,ειτε μ ενδιεφερε κατι ειτε οχι,και τωρα διαπιστωνω οτι μου φυγε οποιαδηποτε διαθεση για κατι τετοιο.
Υπαρχει και μια ψυχρα και στο layout την οποια δεν μπορω να προσδιορισω.
Χαθηκε μαλλον αυτη η αισθηση της μουσικης κοινοτητας που συναλλασοταν,εκανε χαβαλε,μαλωνε...κι αυτο ηταν μερος της περιπετειας που λεγεται μουσικη και ιντερνετ.
Ισως να ναιθεμα συνηθειας αλλα δυσκολο το βρισκω και δε νομιζω να υπηρχε λογος για τετοια εκ βαθρων αλλαγη παρα μονο για διορθωτικες παρεμβασεις.
Μαλλον θα βλαψει το φορουμ η αλλαγη αυτη αλλα ευχομαι το αντιθετο.
Παντως,ενιωσα σα να βλεπω αγγελιες για μεζονετες...
Που ειναι εκεινα τα ωραια...
''Του στειλα το πεταλι και ακομα δεν πηγε να το παρει,μου ειπε οτι πηγε και του παν οτι το crybaby ηταν μονταρισμενο και το πεταξαν...μεγαλο λαμογιο..μακρια..'' ;D
Υπάρχει ένα θετικό σε αυτό.freerock1974 είπε:Ηταν η αρχικη μου τοποθετηση την οποια και δεν αλλαζω βεβαια
ωστοσο οφειλω να πω οτι εμπαινα στο νοιζ,χαζευα τις αγγελιες,ειτε μ ενδιεφερε κατι ειτε οχι,και τωρα διαπιστωνω οτι μου φυγε οποιαδηποτε διαθεση για κατι τετοιο.