Σύστημα Αγγελιών 2010

Status
Not open for further replies.
sakisdrm είπε:
Συμφωνώ με theoctapus, roubi, spiros69, oselifer, gdevelek.

Απο τη μεριά του προγραμματιστή (developer) καταλαβαίνω ότι χρειάστηκε δουλειά για να γίνει η ενέργεια και ότι θα το συνηθίσουμε αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι παραπάνο από τη μείωση του αρνητικού feedback.

Ευχαριστούμε αυτούς που το δουλέψαν μια παραπάνω γιατί είναι δωρεάν υπηρεσία.

Aπό πλευράς χρήστη έχω να πω τα εξής:

1. Αξιολόγηση

Ήταν πολύ καλό σύστημα. Πρέπει να ενσωματωθεί και να εξελιχθεί όσο γίνεται περισσότερο για να μην κουράζεται κανένας administrator με παραπάνω δουλειά που τελειωμό δεν έχει για παραξηγήσεις

2. Δεύτερο site.

Θα έπρεπε να γίνει στο ίδιο site. Και μόνο ότι πρέπει να κάνει δεύτερο user name άρα χάσιμο της ιστορικότητας της αξιολόγησης και της ταυτοποίησης των χρηστών. Να έχεις άλλο user name εδώ και άλλο εκεί? Άσχημο.

Αύξηση της επωνυμίας? Με τον καιρό γίνεσαι επώνυμος ακόμη και να είσαι το τρελό ρακούν που αναφέρει ο  Πιστεύω ότι θα πέσει η κίνηση στο site γενικότερα κάτι το οποίο δεν είναι καλό. Γενικά βόλευε να τα έχεις σε ένα.

3. εμφάνιση 10 αγγελιών

Αυτό είναι τακτική για να μειώσεις την κίνηση στον server αλλά 10 είναι λίγες..

Το noiz είναι ένα θεικό site και πρέπει να παραμείνει, να εμπλουτιστεί, να σκίσει..

προτείνω migration στην υπάρχουσα πλατφόρμα...
τελικα ολοι ενθουσιαστηκαν με τις συνταρακτικες αλλαγες

freerock1974 είπε:
gear addicted syndrome?

μα γιατι να το καταπολεμησω?αφου δεν εχω λεφτα... ;D ;D ;D
Αν το gas που αναφέρεις είναι αυτό τότε δεν υπάρχει λόγος να καταπολεμηθεί.

1. αυτος που έχει την καλύτερη άποψη για το gear είναι αυτός που έχει δοκιμάσει και όχι αυτός που μεταφέρει slogan πωλητών.

Το παλικάρι που έδωσα το set τύμπανα (μέσα από το σύστημα αγγελιών του noiz) αλλάζει set κάθε 6 μήνες περίπου. Έτσι έχει κερδίσει μεγάλη πείρα σχετικά με το gear που χρησιμοποιεί.

Η ανάπτυξη της αγοράς των μεταχειρισμένων βοηθάει τους πάντες.

2. Αυτός που δεν έχει πολλά λεφτά κάνει τη δουλειά του με λίγα.

3. Αυτός που παίρνει κάτι καινούριο το παίρνει πιο εύκολα αν ξέρει ότι μπορεί να το δώσει εύκολα. Αρα βοηθάται και ο επιχειρηματίας

4. Αυτός που θέλει να δώσει το παλιο για να πάρει καποια λεφτά πίσω και να αγοράσει κάτι καλύτερο. Πάλι βοηθάται και το μαγαζί (η ο thoman!)

5. Αυτός που θέλει να τα ρευστοποιήσει λόγω ανάγκης.

Γενικά ζωντανεύει την αγορά των μουσικών οργάνων.

sakisdrm είπε:
Ε καλά ντάξει το νέο σύστημα δε ζημιώνει την αγορά κ πώληση μεταχειρισμένων!! Αντιθέτως την ενισχύει :)

(Διορθώστε με ότι είναι gear acquisition syndrome)

sakisdrm είπε:

1. αυτος που έχει την καλύτερη άποψη για το gear είναι αυτός που έχει δοκιμάσει και όχι αυτός που μεταφέρει slogan πωλητών.

Το παλικάρι που έδωσα το set τύμπανα (μέσα από το σύστημα αγγελιών του noiz) αλλάζει set κάθε 6 μήνες περίπου. Έτσι έχει κερδίσει μεγάλη πείρα σχετικά με το gear που χρησιμοποιεί.

Η ανάπτυξη της αγοράς των μεταχειρισμένων βοηθάει τους πάντες.

2. Αυτός που δεν έχει πολλά λεφτά κάνει τη δουλειά του με λίγα.

3. Αυτός που παίρνει κάτι καινούριο το παίρνει πιο εύκολα αν ξέρει ότι μπορεί να το δώσει εύκολα. Αρα βοηθάται και ο επιχειρηματίας

4. Αυτός που θέλει να δώσει το παλιο για να πάρει καποια λεφτά πίσω και να αγοράσει κάτι καλύτερο. Πάλι βοηθάται και το μαγαζί (η ο thoman!)

5. Αυτός που θέλει να τα ρευστοποιήσει λόγω ανάγκης.

Γενικά ζωντανεύει την αγορά των μουσικών οργάνων.
Φιλε Σακη,ειναι η καλυτερη αναλυση που εχω δει για το ''πως να τονωσουμε τη ρευστοτητα στην αγορα...''

Σε θαυμαζω που αντιμετωπιζεις τα θεματα αυτα με μεγαλη σοβαροτητα και δεν ειρωνευομαι.

Ωστοσο θα προτιμουσα να χω λεφτα να παρω αυτο που θελω χωρις να πουλησω 37 πεταλια,5 μαγνητες και 3 μανικια μειπλ.. ;D

Επίσης το timeout του login πρέπει να μεγαλώσει. Είναι πολύ μικρό. Κάνεις έναν ελληνικό (όχι στη χόβολη) και σε πετάει έξω.

freerock1974 είπε:
Καλοκαιρι ερχεται,φραπες.

ολα τα χουν προβλεψει...
Οχι φίλε μου, δεν είναι δυνατόν να τα έχουμε προβλέψει όλα! Κυρίως όταν πρόκειται για κάτι που εξυπηρετεί χιλιάδες επισκέπτες με διαφορετικές προτιμήσεις και ανάγκες. Μη κοιτάς που γράφετε συνέχεια 2-3 στο θέμα που έτσι κι αλλιώς ανοίχτηκε για να δούμε τα προβλήματα των χρηστών. Το νέο σύστημα είναι σε κατάσταση beta και σέβομαι απόλυτα τα σχόλια που γίνονται. Τα σημειώνω για να διορθωθούν. Σκοπός είναι να υπάρξει ισορροπία ευχρηστίας και απόδοσης και κυρίως να προστεθούν σημαντικές υπηρεσίες. Δεν γίνεται με στόχο να απογοητεύσει κανένα. ;)

yameth είπε:
Οχι φίλε μου, δεν είναι δυνατόν να τα έχουμε προβλέψει όλα! Κυρίως όταν πρόκειται για κάτι που εξυπηρετεί χιλιάδες επισκέπτες με διαφορετικές προτιμήσεις και ανάγκες. Μη κοιτάς που γράφετε συνέχεια 2-3 στο θέμα που έτσι κι αλλιώς ανοίχτηκε για να δούμε τα προβλήματα των χρηστών. Το νέο σύστημα είναι σε κατάσταση beta και σέβομαι απόλυτα τα σχόλια που γίνονται. Τα σημειώνω για να διορθωθούν. Σκοπός είναι να υπάρξει ισορροπία ευχρηστίας και απόδοσης και κυρίως να προστεθούν σημαντικές υπηρεσίες. Δεν γίνεται με στόχο να απογοητεύσει κανένα. ;)
Yameth,αφου ξερεις οτι ειμαστε λαος γκρινιαρης,ολα τα κανουμε ανεκδοτο και εχουμε ο καθενας απο μια διαφορετικη γνωμη...απλα το διασκεδαζουμε λιγο.

Δε νομιζω να αμφιβαλλει κανεις για την καλη σας διαθεση να συγκερασετε τα πραγματα.Ακουστηκαν πολλες και ενδιαφεροουσες προτασεις.Καλη συνεχεια στις αλλαγες ευχομαι για το καλυτερο. :)

μονο εγω δεν καταλαβαινω πως φορτωνεται φωτογραφια?

με βγαζει σε μια σελιδα που μου λέει οτι : 0 φωτογραφία(ες) ανέβηκαν σε σύνολο  4 φωτογραφιών που δικαιούστε! απο κατω εχει ενα βελακι που δεν πατιεται.

δεν βλεπω κατι

help

yannis37 είπε:
απο κατω εχει ενα βελακι που δεν πατιεται.
Πάτα με περισσότερη δύναμη! ;D ;D Αυτό είναι!

ok το εκανα.

πρεπει να φτιαξω δαχτυλιακούς  ;D ;D ;D

Κατα την ταπεινη μου γνωμη,θα ηταν καλο να υπαρχει με την εννοια της <<συμφωνιας μεταξυ κυριων>>,ενα πεδιο που θα εκανε το <<μαγικο κλικ>>ο πωλητης/πωλητρια,και θα αποδεχοταν τουλαχιστον την εγγυηση καλης λειτουργειας του αντικειμενου προς πωληση.Γιατι,πολυ απλα,μονο ο πωλητης εχει αυτη την γνωση.Αν δε,προστεθουν και αλλες <<εγγυησεις>>(εμφανισιακη αρτιοτητα,συντηρηση σε εγκριτο μαστορα,κλπ)θα ειναι ακομα καλυτερα!Ειναι σημαντικοτερη αυτη η παραμετρος απο το συστημα αξιολογησης,που βασιζεται στις αξιες του καθενος ατομου,οι οποιες μπορει να διαφερουν απο αυτες του συνολου των χρηστων,η και χειροτερα,απο την ορθολογικη αγορα ενος αντικειμενου.

Α,και κατι αλλο,καλο επισης θα ηταν η ιδιοτητα του πωλητη να αναφερεται,δηλ αν ειναι ερασιτεχνης,επαγγελματιας,μαθητης,τυχαια ευρισκομενος εδω,κλπ.Ισως για καποιους μετρα.

Hector είπε:
Α,και κατι αλλο,καλο επισης θα ηταν η ιδιοτητα του πωλητη να αναφερεται,δηλ αν ειναι ερασιτεχνης,επαγγελματιας,μαθητης,τυχαια ευρισκομενος εδω,κλπ.Ισως για καποιους μετρα.
+1 σε αυτο!

ακομα, ειναι πολυ ενοχλητικο που πρεπει καθε φορα που ανοιγεις την σελιδα να κανεις λογκιν!

καλο θα ηταν να υπηρχε η επιλογη να κραταει τα στοιχεια σου! :)

Hector είπε:
Κατα την ταπεινη μου γνωμη,θα ηταν καλο να υπαρχει με την εννοια της <<συμφωνιας μεταξυ κυριων>>,ενα πεδιο που θα εκανε το <<μαγικο κλικ>>ο πωλητης/πωλητρια,και θα αποδεχοταν τουλαχιστον την εγγυηση καλης λειτουργειας του αντικειμενου προς πωληση.Γιατι,πολυ απλα,μονο ο πωλητης εχει αυτη την γνωση.
δεν έχω δει πώς καταχωρείται αγγελία αφού το μήνυμα ενεργοποίησης δεν μου έχει έλθει εδώ και περίπου 22 ώρες  ???

αν ήταν στο χέρι μου θα έβαζα υποχρεωτικά πεδία (μεταξύ αρκετών άλλων):

- τυχόν εμφανισιακά προβλήματα

- τυχόν  λειτουργικά προβλήματα

ούτε καν δηλαδή "εμφανισιακή/λειτουργική  κατάσταση" ώστε κανείς να μη μπορεί να ξεγλιστρήσει με ένα "πολύ καλή"  (εδώ λείπει ένα emoticon που σφυρίζει αδιάφορα)

θα υποχρεωνόταν δηλαδή να καταγράψει με ποιόν τρόπο "απέχει" το προϊόν από την κατάσταση κουτιού

gdevelek είπε:
δεν έχω δει πώς καταχωρείται αγγελία αφού το μήνυμα ενεργοποίησης δεν μου έχει έλθει εδώ και περίπου 22 ώρες  ???
Κι' εμένα.

Όμορφο και πολύ '10s 8) το καινούριο site, κάποια παραπονάκια αναφέρθηκαν ήδη απο

τους προλαλήσαντες, θα δείξει στην πορεία.

gdevelek είπε:
Έχθες το πρωί μόλις είδα το thread έκανα εγγραφή και μου ήρθε μέσα σε δευτερόλεπτα.

Μήπως ''μπούκωσε'' το σύστημα?

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back