Καλησπέρα σας
Προσπάθησα να παρακολουθήσω όλη τη συζήτηση από την αρχή, μέχρι που έπεσα στις σκληρές αντιπαραθέσεις των τελευταίων σελίδων και έχασα τη μπάλα. Αποφασισα λοιπόν να καταθέσω και ‘γω καποιες σκέψεις.
Είναι αλήθεια ότι μερικοί από εμάς ειμαστε περισσότερο απαιτητικοί από το site που μας φιλοξενεί και ίσως γίνεται κατάχρηση της φιλοξενίας αυτής.
Αν μπορούσα να περιγράψω την κατασταση που δημιουργήθηκε με αφορμή τις Αγγελιες, θα το έκανα με τη φράση:
Αμοιβαία έλειψη σεβασμού. Ποιο μέλος site απαιτεί αλλαγή κανονισμων ωστε να βολευτεί και ποιο site χαρακτηρίζει «τουρίστα» το μέλος του, ωστε να απαξιώσει την αποψή του, επειδή δεν έχει αρκετά μηνύματα! Σε ποιο site ο Modulator δίνει «ΤΟΝ ***** ΤΟΤΕ» στα μέλη που δεν γουστάρει!
Ο σεβασμός όμως, οπως πολυ καλά γνωριζετε, κερδίζεται Κυριοι!
Καταλαβαίνω την αγωνία των διαχειριστών ώστε να γλυτώσουν από τα κακώς κείμενα της προηγούμενης μορφής. Ομως δεν μπορώ να παραβλέψω και την «αλαζονία της εξουσίας» όπως εκφράζεται από τις φράσεις «αν δεν σ΄αρέσει, σηκω φύγε!». Σε ‘μένα, που τελείωσα το εξατάξιο γυμνάσιο πριν τη μεταπολιτευση, υπάρχει μία ιδιαίτερη ευαισθησία σε τετοιες συμπεριφορές που αποπνέουν το στιλ: «η εξουσία είμαι εγώ» Ή «ποιός εισαι εσύ με τα 2 μηνύματα;» Ποιό είναι τελικά το κριτηριο για να έχει κανείς καταξιωμένη γνώμη στο site αυτό; Το πόσα μηνύματα έχει συνολικά στείλει; Πρέπει δηλαδή κάθε ένας από εμάς να γίνει ένας τύπος Νταλάρα που να έχει γνώμη(

και να διασκευάζει ότι καλο και κακό έχει γίνει σ’ αυτό το site; Ετσι θα αποκτήσει οντότητα η γνώμη μου; Θα έχετε δει και σεις απαντήσεις που δοθηκαν μόνο για να δοθούν και χωρίς να λένε τίποτα ουσιαστικό. Νομιζα ότι ο χώρος υπάρχει για όλους εμας που μας συνδέει η αγάπη για τη μουσική ανεξάρτητα σε ποιον ανηκει και βρίσκω φυσιολογικό το να διαφωνούμε. Αν αναρωτιέστε γιατί δεν πρέπει να ανησυχεί ο διαχειριστής, η απάντηση είναι απλή: Οσο και να διαφωνώ, δεν μπορώ να αλλάξω τα πραγματα. Για όσους θα σκεφτουν οτι μιλάω ως τιμητής των πάντων, εχω να πω ότι τις συμπεριφορές αυτές βίωσα προσωπικά στο site αυτό, όταν ρώτησα γιατί διαγράφηκε η αγγελία μου, που δεν είχε τιμή (

, χωρίς να με ενημερώσει κανεις. Χωρίς να με ενημερώσει επίσης γιατι πρέπει να βάζω τιμή και όχι να δέχομαι προσφορές. Χωρίς να έχω επιλογή, σεβάστηκα τους κανόνες. Αυτό όμως δεν σημαινει ότι τους αποδέχτηκα και ευκαιριας δοθείσης, επανέρχομαι. Γιατί δεν νομίζω οτι πείθεται κανείς με επιχειρήματα «αυτοί είναι οι κανόνες, υπάρχουν και αλλά sites».
Αυτό που δεν κατάλαβα (ισως να εξηγείται κάπου και δεν το είδα) είναι, γιατί χρειάζεται διαφορετικό user name για το site των αγγελιών; Πως θα ξέρω ότι ο τύπος που δωσαμε ραντεβου στη Θεσσαλονικη και τελικά δεν ήρθε, είναι ο ίδιος που πουλάει -παράδειγμα- την Strat που μου αρέσει, αυτή τη βδομάδα; Επίσης πώς θα αποφύγω τις συναλλαγές με τον άλλο που ενώ συμφωνήσαμε σε ενα ποσό ήθελε να με πληρώσει σε μαγνήτες!
Ολα τα παραπάνω είναι ΜΟΝΟ κάποιες σκέψεις μου και κατ’ επέκταση ένας μονόλογος και ως εκ τουτου δεν θα συνεχίσω κανένα διάλογο, που μάλλον θα πυροδοτήσει νέες αντιπαραθέσεις και δεν θα ήθελα να χαρακτηρίσει κανείς και ‘μενα «τουριστα» ή «κακοπροαιρετο» ή να μου δωσει «ΤΟΝ ***** ΤΟΤΕ» ή τέλος να με στείλει στον «Ιμπέη».
Θελω να ευχαριστήσω το Noiz που μεσω αυτου γνώρισα καποιους αξιολογους ανθρώπους και έκανα μερικές καλές συναλλαγές.
Θα κλείσω με κάτι που είπε ο μεγάλος Groucho Marx: «Δεν θέλω να είμαι σε μία λέσχη που έχει τετοια μέλη σαν και ‘μενα!»
Ευχαριστω για την προσοχή σας.