Μην είσαι σίγουρος...apache είπε:KANENAΣ δε ζει απο και για τις αγγελιες αγαπητε μου.απολυτως κανενας.
Μην είσαι σίγουρος...apache είπε:KANENAΣ δε ζει απο και για τις αγγελιες αγαπητε μου.απολυτως κανενας.
apache είπε:απλα ξεκολα...
....οι συγκεκριμένοι, πάντα αγόραζαν και θα συνεχίσουν να αγοράζουν με οποιαδήποτε συνθήκη.
απλος ρε μαραθε ηταν μια "ευκολια" για ολους εμας που αγοραζουμε κ πουλαμε συνεχεια.marathon είπε:Ρε συ Κώστα, δεν επιμένω, δεν αντιλέγω ότι είναι καλό να υπάρχει, αλλά όχι όμως και όλη αυτή η υπερβολή ότι κάποιοι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αξιολόγηση στις αγγελίες....οι συγκεκριμένοι, πάντα αγόραζαν και θα συνεχίσουν να αγοράζουν με οποιαδήποτε συνθήκη.
Χωρίς κινητό μπορώ να ζήσω...χωρίς Ipod ΟΧΙ!!!!! ;D ;Dbluezlick είπε:κ εσυ μπορεις να ζησεις χωρις κινητο τηλεφωνο αλλα αμα στο παρουν κ δεν εχεις θα σου φανει καπως.
iPod = κινητό.marathon είπε:Χωρίς κινητό μπορώ να ζήσω...χωρίς Ipod ΟΧΙ!!!!! ;D ;D
Eυκολίες προσφέρει, ποιότητα ήχου απ' αυτό που άκουσα, όχι.marathon είπε:Χωρίς κινητό μπορώ να ζήσω...χωρίς Ipod ΟΧΙ!!!!! ;D ;D
ΙPod=IPod, IPhone= τηλέφωνο...ΑΣΧΕΤΕ!Nikolas είπε:iPod = κινητό.
ΨΩΝΙΟ! ;D
Και μόνο ότι άκουσες και τώρα θα πάς να αγοράσεις το Cd, φτάνει!Eυκολίες προσφέρει, ποιότητα ήχου απ' αυτό που άκουσα, όχι.
Καλά...marathon είπε:ΙPod=IPod, IPhone= τηλέφωνο...ΑΣΧΕΤΕ!
Βέβαια, μ' έβαλες σ' έξοδα.marathon είπε:Και μόνο ότι άκουσες και τώρα θα πάς να αγοράσεις το Cd, φτάνει!
...καλά, δεν ντρέπεσαι να κοροϊδεύεις? Εδώ, κάποιοι έχουν χάσει τον υπνο τους από τη στεναχώρια.....νομίζω ότι θα υπάρξουν μαζικές αναχωρήσεις από το Noiz...και μετά αυτός ο παλιοΥameth θα χρεωκοπήσει και θα έρθει ο Βγενόπουλος να το αγοράσει για ένα κομμάτι χορδές...Evilnye είπε:Άκουσα ότι οι αξιολογήσεις στις αγγελίες έφυγαν γιατί το ζήτησε ο Thomann, ώστε να πατάξει την Ελληνική αγορά μεταχειρισμένων. Είναι παράπλευρη προσπάθεια της κακιάς Γερμανίας να μας εξηγήσει ότι δεν έχετε χρήματα άρα κόφτε τις αγορές.
Μάλιστα πρώην υπάλληλος Thomann επιδίδεται πλέον σε εργασίες online hacking and cracking και λένε ότι έβαλε στο μάτι μουσικό φόρουμ το οποίο θεωρεί ότι ευθύνεται για την απόλυσή του.
Φίλε μου δεν κοροϊδεύω καθόλου. Προσπαθώ με το φτωχό μυαλό μου να εκφράσω το τι καταλαβαίνω δημοσίως.marathon είπε:...καλά, δεν ντρέπεσαι να κοροϊδεύεις?