Σύστημα Αγγελιών 2010

Status
Not open for further replies.
Αν θυμάμαι καλά είχα 34 θετικές αξιολογήσεις και σήμερα πάλι που εδωσα ενα μαγνητη σ ενα συμφορουμιτη το παληκαρι με ρωταγε αν εχω ξαναδωσει πράγματα αν ειναι ολα φερεγγυα κτλ και με το δικιο του .....τι να πω?? :-X

Αρχιζω να πιστευω οτι η παυση του συστηματος αξιολογησης σε συνδυασμο με τον διαχωρισμο των αγγελιων και την παυση των π.μ μου ακουγεται σαν δεν μας @@@@@ με τις αγγελιες σας??Αν ηταν δυνατον θα τις σβηναμε και τελειως αλλα εχε χαρη που...........  εδω συμπληρωστε οτι θέλετε εσείς...

Σπύρο μου σε αγαπώ πολύ επίσης...

Είσαι που είσαι αδιάβαστος, αλλά θέλεις και να καταγγείλεις "την αδικία ρε γαμώτο", γιατί σε πνίγει.

Καλημέρα και σε σένα.

yameth είπε:
Σπύρο μου σε αγαπώ πολύ επίσης...

Είσαι που είσαι αδιάβαστος, αλλά θέλεις και να καταγγείλεις "την αδικία ρε γαμώτο", γιατί σε πνίγει.

Καλημέρα και σε σένα.
αυτο τωρα ειναι απαντηση?

κριμα...

spiros69 είπε:
Αν θυμάμαι καλά είχα 34 θετικές αξιολογήσεις και σήμερα πάλι που εδωσα ενα μαγνητη σ ενα συμφορουμιτη το παληκαρι με ρωταγε αν εχω ξαναδωσει πράγματα αν ειναι ολα φερεγγυα κτλ και με το δικιο του .....τι να πω?? :-X
Δηλ το παλικάρι δεν αγόρασε?...Ή δηλ εάν είχες 0 ή 2 θετικές αξιολογήσεις ή 3 θετικές και 1 αρνητική το παλικάρι δεν θα αγόραζε?

apache είπε:

κριμα...
έεεεε...
Άντε πια!

ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;

Σας δίνουν κάτι τσάμπα και παραπονιέστε κι όλας

Διάβασες πως μίλησε ο Σπύρος;

ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ επιτέλους;

Άντε σοβαρευτείτε που θέλετε να έχετε και δούλους να σας προσέχουν μη τυχόν και πουλήσετε κάτι απο δίκη σας μ@λ@κί@ και δε βγάλετε χρήματα ή γίνει το αντίθετο!  >:(

Πού είναι η ευθύνη που θα πάρει κανείς για τον εαυτό του και το μυαλό του; 1 πράγμα έχω πουλήσει, πήγε άριστα, τον άνθρωπο ούτε τον ήξερα, ούτε με ήξερε, δε βρεθήκαμε ποτέ, σε άλλη πόλη, τα πάντα πήγαν άριστα, δε δίστασα στιγμή και τελείωσε το θέμα.

Ναι, το είπαμε, οι αξιολογήσεις ήταν καλό που υπήρχαν. Ξέρεις πόσες φορές το είπαμε; Πάνω απο 69! Θέλει κι άλλες φορές; Ή τώρα θα την πέφτουν στο νοιζ και θα ξεκινάτε όλοι ότι ήταν κόλπο... Είσαι ΕΣΥ, πρόθυμος να δέχεσαι ΟΛΑ τα παράπονα για τις αξιολογήσεις; Μήπως ο Σπύρος; Κάποιος άλλος παρακαλώ;

(Μιλάω ΓΕΝΙΚΑ, και όχι προς τον apache μόνο. Για αυτό και ο συνεχής πληθυντικός)

Nikolas είπε:
ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;
Εδώ, συμφωνούμε απόλυτα....αυτό προσπαθώ να πώ από χθές....

Βαθιές ανάσες Νικόλα, βαθιές και ήρεμες ανάσες.

Δεν είναι ηλικία για τέτοια τώρα.  ;)  ;D

marathon είπε:
Δηλ το παλικάρι δεν αγόρασε?...Ή δηλ εάν είχες 0 ή 2 θετικές αξιολογήσεις ή 3 θετικές και 1 αρνητική το παλικάρι δεν θα αγόραζε?
μην το κουραζετε αλλο.οι περισσοτεροι καταλαβαν γιατι εγινε καινουριο site αγγελιων.ασ μην το τραβαμε απτα μαλλια και επιτελους marathon και λοιποι αγγελοι-φυλακες του φορουμ ,μην προσπαθειτε να πεισετε οτι ειναι το ιδιο η και καλυτερα το οτι οι αγγελιες εγιναν οπως εγιναν

κοφτε το εδω

apache είπε:

κριμα...
Aπαντησεις ειναι αυτα που βρισκονται στις 21 σελιδες αυτου του thread και στις αλλες τοσες των παρομοιων thread που εχουν ανοιχθει. Αν καποιος βαριεται να τα διαβασει, προβλημα δικο του.

Περι αξιολογησης, τα ειπαμε. Το παλαιο συστημα ηταν προβληματικο σε αυτο τον τομεα, και το προβλημα μπορει να μη το βλεπατε εσεις οι απλοι χρηστες αλλα το εβλεπαν αλλοι (καλη ωρα ο yameth, που καλουταν να κανει τον δικαστη καθες τρεις και λιγο).

Το καινουριο ειναι BETA, δηλαδη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ. Αν μπορει να μπει αξιοπρεπες συστημα αξολογησης, θα μπει! Λιγη υπομονη!

Οσο για τα ΠΜ, θα το ξαναπω. Τα PM υπαρχουν ως επικοινωνια μεταξυ των μελων του forum. Η επικοινωνια για αγγελιες γινεται μεσω e-mail και τηλεφωνου. Αν καποιος δεν τσεκαρει καθημερινα τα mail του μαλλον θα πρεπει να προσαρμοστει, καπως αργοπορημενα, στον 21 αιωνα. Ποσο μαλλον αν τα αγνοει ενω προσπαθει να πουλησει κατι μεσω internet. ΟΛΑ τα site αγγελιων με email κανονιζουν τις αγοραπωλησεις τους, δεν υπαρχει λογος υπαρξης χωριστου συστηματος επικοινωνιας.

Στη δικη μας περιπτωση, τα PM ηταν ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ συστημα. Γιατι πολυ απλα, οι junior members (aka, η πλειοψηφια του κοσμου) εχει περιορισμενο μεγεθος inbox, με αποτελεσμα καθε 3 και λιγο να βλεπουμε στο shoutbox (ή και σε ανοιγμενο θεμα!) μηνυματα του τυπου "mpaok56 ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΑ ΠΜ Σ ΔΕ ΜΠΟΡΟ ΝΑ Σ ΣΤΙΛ ΜΑΚΗΣ"

Τελος, αν δεν θελαμε τις αγγελιες, θα εξαφανιζονταν. Καταλαβετε οτι το noiz ειναι του yameth και δεν χρειαζεται ουτε να λογοδοτει ουτε να παρει εγκριση απο κανενα. Αν ηθελε να ξεφορτωθει τις αγγελιες, θα μπορουσε να γινει εν μια νυκτι χωρις ειδοποιησεις/εξηγησεις. Αντ'αυτου, εχει μπει ο ανθρωπος σε τοσο κοπο να στησει ενα νεο συστημα με σκοπο να διορθωσει τις αδυναμιες του παλιου, μονο και μονο για να πεταει ο καθενας τις θεωριες συνομωσιας του...

μην το κουραζετε αλλο.οι περισσοτεροι καταλαβαν γιατι εγινε καινουριο site αγγελιων.ασ μην το τραβαμε απτα μαλλια και επιτελους marathon και λοιποι αγγελοι-φυλακες του φορουμ ,μην προσπαθειτε να πεισετε οτι ειναι το ιδιο η και καλυτερα το οτι οι αγγελιες εγιναν οπως εγιναν

κοφτε το εδω
apache, να μου συγχωρεσεις τα γαλλικα μου αλλα δυστυχως τα κρινω απαραιτητα σε τετοιες περιπτωσεις.

Δεν σου αρεσει? Δεν εχεις καποια επικοδομιτικη κριτικη?

ΤΟΝ ***** ΤΟΤΕ. Δε σε κραταει κανενας εδω.

apache είπε:

κοφτε το εδω
Είμαι βλάκας! Και ανήκω στους λίγους που ΔΕΝ κατάλαβαν γιατί έγινε καινούρια σελίδα...
Μα το Θεό. Μου εξηγεί κάποιος; Γιατί δεν καταλαβαίνω... Εδώ ή σε ΠΜ, ή σε mail ή σε ότιδήποτε τέλος πάντων... Μπορεί να έχετε δίκιο βρε παιδιά...

marathon είπε:
πολυ απλα εαν καποιος εχει πολλες θετικες αξιολογισεις μπορεις πιο ευκολα να το επιστευτεις σε μια αγορα!

δλδ εαν δω καποιον με 40 θετικες αξιολογισεις του στελνω κατι ανετα με το κτελ κ να μου βαλει τα λεφτα οποτε μπορεσει στο τραπεζικο μου λογαριασμο.

ενω τωρα πολυ απλα θα ειμαι αρκετα διστακτικος......

audiokostas είπε:
Βαθιές ανάσες Νικόλα, βαθιές και ήρεμες ανάσες.

Δεν είναι ηλικία για τέτοια τώρα.  ;)  ;D
μπα... τα γόνατά μου προσέχω... Το μυαλό είναι καμμένο πιά απο ώρα... ;D ;D

Τα πράγματα είναι απλά. Σε όποιον δεν αρέσει πλέον το σύστημα των αγγελιών του noiz, υπάρχει και το ebay.

Εγώ πάντως είμαι ευγνώμων για την ύπαρξη των αγγελιών του noiz (κι ας χρησιμοποιώ και το ebay).

Δεν είναι κακό να μάθουμε ως νεο-μαλακο-Έλληνες να λέμε "ευχαριστώ".

Ευχαριστώ, λοιπόν.

apache είπε:
marathon και λοιποι αγγελοι-φυλακες του φορουμ ,μην προσπαθειτε να πεισετε οτι ειναι το ιδιο η και καλυτερα το οτι οι αγγελιες εγιναν οπως εγιναν
Κάποιοι ζούν από τις αγγελίες, κάποιοι ζούν για τις αγγελίες, αρκετοί όμως (ο Νικόλας, εγώ)...όταν αγοράζουμε ούτε βαθμολογούμε, ούτε φέρνουμε τη συντέλεια του κόσμου...

Φίλε μου apache, με 27 posts που έχεις, θα σου έλεγα εύκολα

κοφτε το εδω
και πηγαίνετε στη "Χρυσή Ευκαιρία"...πάντα θα υπάρχει και ο Ιμπέης και ας μην ξεχνάμε...πάντα θα είναι φίλος μας (ακόμα και με το $ στο 1,20)

bluezlick είπε:
πολυ απλα εαν καποιος εχει πολλες θετικες αξιολογισεις μπορεις πιο ευκολα να το επιστευτεις σε μια αγορα!

δλδ εαν δω καποιον με 40 θετικες αξιολογισεις του στελνω κατι ανετα με το κτελ κ να μου βαλει τα λεφτα οποτε μπορεσει στο τραπεζικο μου λογαριασμο.

ενω τωρα πολυ απλα θα ειμαι αρκετα διστακτικος......
Επίτρεψε μου να αμφιβάλλω...

Ρε apache, έλεος.

Λοιπόν συνοψίζοντας....

Δεν είναι η τελική μορφή του φόρουμ και συνεπώς των αγγελιών. Το αφεντικό ακόμα δουλεύει να το συνεφέρει. Εντάξει είπαμε τι θέλει ο καθένας. Τι θα αποφασίσει είναι δικό του καπέλο.

Αν βλέπετε υστεροβουλία πίσω από αυτό δικό σας καπέλο και λυπάμαι αλλά life goes on.

Καλό θα ήταν να υπάρχουν οι αξιολογήσεις και ας επιμένει ο Μάραθος, ειδικά για τα παιδιά από την επαρχία και γενικότερα σε απομακρυσμένες περιοχές και ακόμα περισσότερο για αυτά τα οποία μένουν εκτός Αθήνας / Θεσσαλονίκης (που είναι και τα κύρια αστικά / αγοραστικά κέντρα) και τα οποία δεν συμμετέχουν στο φόρουμ και το χρησιμοποιούν κατά κόρον για αγγελίες. Για τους υπόλοιπους δεν τίθεται και μεγάλο ζήτημα.

Αν για σας όμως τίθεται και είναι deal breaker για την συμμετοχή στο φόρουμ, η πόρτα ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα. Αμάν δηλαδή με τις αγγελίες.

Δεν μιλώ ως νταβατζής του φόρουμ όπως κάποιοι θα σπεύσουν καλόβουλα να ανακοινώσουν αλλά με απλή (κατ εμέ) λογική.

Αντε γιατί το(ν) ζαλίσαμε και οι μεν και οι δε  ;) στη τελική.

Αγόρασα Fender CS από συμφορουμίτη εκ Κρήτης με 0 feedback, χωρίς να τον γνωρίζω. Αντάλλαξα ΠΜ μαζί του μου φάνηκε ο.κ. τον εμπιστεύτηκα. Όλα πηγαν περίφημα. Το ποσό σεβαστό.

Έκανα ανταλλαγή με κάποιον με xx feedback, και έλαβα άλλα 'ντι άλλων, μαγνήτη κομμένο κλπ. Δεν το συνέχισα, αλλά καλό είναι να μην ανοίγουμε και θέματα τύπου φωνάζει ο κλέφτης να φύγει ο νοικοκύρης. >:(

Ο νοών νοήτω.

apache είπε:

κριμα...
Η απάντηση έχει δοθεί στο θεμα που άνοιξα για να απαντώ για το συγκεκριμμένο θέμα. Αν και τουρίστας στέκεσαι στο πλευρό του αδικημένου με χαρακτηριστική άνεση για να καταγγείλεις...  :P Διάβασε να παρεις απαντήσεις που ζητάς. Οχι ότι σε αφορούν όμως, αφού τόσο κακοπροαίρετοι τύποι όπως εσύ δεν είναι καλοδεχούμενοι στο Noiz.gr. Καλημέρα.

marathon είπε:
Κάποιοι ζούν από τις αγγελίες, κάποιοι ζούν για τις αγγελίες, αρκετοί όμως (ο Νικόλας, εγώ)...όταν αγοράζουμε ούτε βαθμολογούμε, ούτε φέρνουμε τη συντέλεια του κόσμου...

Φίλε μου apache, με 27 posts που έχεις, θα σου έλεγα εύκολακαι πηγαίνετε στη "Χρυσή Ευκαιρία"...πάντα θα υπάρχει και ο Ιμπέης και ας μην ξεχνάμε...πάντα θα είναι φίλος μας (ακόμα και με το $ στο 1,20)
KANENAΣ δε ζει απο και για τις αγγελιες αγαπητε μου.απολυτως κανενας.και σταματηστε να επαναλαμβανεστε παρακαλω.εχω κοιταξει πολλα παλιοτερα τοπικς και οταν στριμωχνεστε πολλοι απτους παλιους λετε κατι για τα ελαχισταα ποστ του μελος που αντιπρατιθεστε.

απλα ξεκολα...

audiokostas είπε:
Καλό θα ήταν να υπάρχουν οι αξιολογήσεις και ας επιμένει ο Μάραθος, ειδικά για τα παιδιά από την επαρχία και γενικότερα σε απομακρυσμένες περιοχές και ακόμα περισσότερο για αυτά τα οποία μένουν εκτός Αθήνας / Θεσσαλονίκης (που είναι και τα κύρια αστικά / αγοραστικά κέντρα) και τα οποία δεν συμμετέχουν στο φόρουμ και το χρησιμοποιούν κατά κόρον για αγγελίες. Για τους υπόλοιπους δεν τίθεται και μεγάλο ζήτημα.
Ρε συ Κώστα, δεν επιμένω, δεν αντιλέγω ότι είναι καλό να υπάρχει, αλλά όχι όμως και όλη αυτή η υπερβολή ότι κάποιοι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αξιολόγηση στις αγγελίες....οι συγκεκριμένοι, πάντα αγόραζαν και θα συνεχίσουν να αγοράζουν με οποιαδήποτε συνθήκη.

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back