μάλιστα...
εδω πέρα ακουγονται τρομερά πράγματα...
esp1982 δεν καταλαβαίνω γιατί τόση πρεμούρα να μου την πεις...
και δυστυχως πάνω σε αυτην την πρεμουρα πετάς απίστευτα "μαργαριταρια",
συγκρίνεις τον φοιβο με τους floyd ,τον zappa σε λιγο θα τον συγκρινεις και με τους beatles μόνο και μόνο επειδη κι αυτοί έβγαζαν πάνω από ένα δίσκο τον χρόνο.
αυτη η σύγκριση είναι πέρα για πέρα αστοχη,αλλες εποχες,άλλα μεγεθη και οτι έκαναν το έκαναν για πάρτη τους,δεν έγραφαν σουξεδακια κατα παραγγελια.
όσο για αυτό που γράφω:
"σχετικά με αυτό που γράφτηκε στις πρώτες σελίδες,έχω βαρεθεί να ακούω το πόσο καλές παραγωγες κάνει ο Phoebius,το πόσο ταλέντο έχει στο να γράφει πιασάρικα κοματακια κλπ...
για εμενα όλα αυτά είναι Π Α Π Α Ρ Ι Ε Σ ! ! ! "
δεν εννοω προφανως οτι τα κομματια του απο άποψη παραγωγης είναι για τον ..ουτσο ,απλά δεν έχουν τπτ που να τα κάνουν να ξεχωριζουν απο τα υπόλοιπα ελληνικά hitάκια.
δλδ πόσο καλύτερη παραγωγη έχει ο φοιβος από τον καρβέλλα,τον θεοφάνους,τον δάντη,τον γούναρη,τον κοντοπουλο etc...
αλλά ποτέ δεν έχω ακουσει να λέει κανεις για τις παραγωγες των υπολοιπων,πάντα αν σε μια κουβέντα θιχτει το όνομα του φοιβου αρχίζουμε τα τσαμικα για το ποσο καλες παραγωγες κανει,το ποσο δυσκολα κομματια γράφει και τα σχετικά.
προσωπικά είμαι σίγουρος πως αν έιχα τον εξοπλισμό του φοιβου (ή του καρβέλλα ή οποιουδήποτε απο τους "μεγάλους") θα έβγαζα ήχο ,όπως και οι μισοι απο δω μέσα,η μαγκιά είναι να βλέπεις (ή μαλλον να ακούς) παιδιά με υποτυπωδη home studio να κάνουν αξιοπρπεπεστατες παραγωγες.
ενδιαφέροντα πράγματα icon_lol.gif αφού είναι τόσο εύκολα τα πράγματα, έχεις σκεφτεί να ασχοληθείς με την παραγωγή?βάζεις μία υποθήκη το σπίτι, αγοράζεις τον εξοπλισμό, ηχογραφείς, τα δίνεις για airplay και VOILA.
είσαι εκατομμυριούχος icon_lol.gif
ευχαριστώ για την καθοδήγηση,αυτό θα κάνω,εσύ μπορείς να βγάλεις ένα βιβλίο με το "πως να γίνετε εκατομμυριουχος" αφου δίνεις τοσο έξυπνες συμβουλες...
επίσης για να τρως όπως λες "πλύση εγκεφάλου", σημαίνει πως παρακολουθείς τη συγκεκριμένη μουσική σκηνή.
"τι πίνεις και δε μας δίνεις" (που γράφει και ο φοιβος)???
μεγαλος ανθρωπος είσαι ,δε θα κατσω να σου αναλύσω τι σημαίνει ο ορος πλύση εγκεφάλου.
τπτ προσωπικό μαζι σου esp1982 ,απλά όπως μου απαντας σου απαντώ 8)