''Sinner''

freerock1974

Correspondent
Πόντοι
38
Πολυ φουζιον επεσε τελευταια... :D

Ενα ολοκαινουριο τραγουδι για παλιοροκαδες.Το ξεκινησα χθες,το τελειωσα σημερα.Ειναι ολα one take.

Ελπιζω να μην το χω καταντησει αηδια με τα συχνα ανεβασματα των καινουριων τραγουδιων μου αλλα επιτρεψτε μου να νιωθω οτι εδω στο νοιζ εχω βρει ενα μικρο κοινο για τη μουσικη μου η οποια δεν εχει αλλη βλεψη παρα να την μοιραζομαι με καλους φιλους,μελη και επισκεπτες του φορουμ.

Δεν νομιζω πια να εχει σημασια αν η παραγωγη,τα παιξιματα ειναι καλα ή οχι,αλλα το αν αγγιζει καποιον η μουσικη.

Καλη ακροαση!

SINNER.mp3

Attachments

Να πω την πικρή μου αλήθεια? Δεν το βρήκα στα επίπεδα πληρότητας που έχεις παρουσιάσει στο ακροατήριό σου εδώ κατά καιρούς. :-[

Το ότι πρόκειται για φοβερά παιξίματα και πηγαίο ταλέντο goes without saying.

Τελευταια εχεις αλλαξει τις μελωδιες στη φωνη(εχεις βαλει πιο πολλα χρωματα)

και ακουγονται τα φωνητικα ακομα καλυτερα απο τα πιο παλια.

Τι ωραια αυτη η ριφφαρα του κομματιου και τα μελωδικα σολα..........συνεχεια τα ιδια σου λεω αλλα τι να πει κανεις για παρτη σου ρε φιλε.

Ειναι γεματο feeling και αυτη η μελωδικη και σκληρη νοτια κομματαρα(κλεινει λιγο το ματι στον Haynes) κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι ισαξια με το nothin' to believe.

Να βαζεις πιο συχνα και αμα ξαναρθει ο Govan δειξ του και δυο πραματα στα φωνητικα

(και στη συνθεση επισης)θα το εκτιμησει ;))

Δεν είναι το style που ακούω. Παρ’ όλα αυτά το “sinner” μου άρεσε πολύ…..επειδή είναι δικό σου, όχι «χαρηστικά» , λόγω φωνάρας και λοιπών  ;). Γιατί τι έχει κακό η παραγωγή  ???; ΔΕΝ γίνεται να γράψεις «κακό» κομμάτι, πάρε το απόφαση 8). 

@Σ ευχαριστω πολυ για το σχολιο gemini!

@Σπυρο..Σ ευχαριστω πολυ για το σχολιο!I know,I Know..Δεν εψαξα τιποτα,δε διορθωσα τιποτα..Ηθελα να καταγραψω αυτο που αισθανομουν χωρις επιμελεια

freerock1974 είπε:
Το ξεκινησα χθες,το τελειωσα σημερα.Ειναι ολα one take.
και ευτυχως...

Ειναι γεματο feeling
Σε καποιους επιασε...

....Γιωργο σ ευχαριστω αδερφε μ επιασες γενικα. ;)

Ο Haynes για μενα ειναι μετα τους Κεραυνους.. ;)

Αρα...Επεσες μεσα!Νομιζω τον αντιγραφω. :-\ Ετσι μου βγηκε ομως..

@Ξαδερφε αγαπητε..Σ ευχαριστω πολυ,τα Χριστουγεννα γκαιφε SURE!(οχι Shur..) :D

SpyrosCh είπε:
Να πω την πικρή μου αλήθεια? Δεν το βρήκα στα επίπεδα πληρότητας που έχεις παρουσιάσει στο ακροατήριό σου εδώ κατά καιρούς. :-[
T' ακούω 3η φορά για να γράψω όσο το δυνατόν πιο κατασταλαγμένη άποψη. Το κομμάτι έρχεται κατ' ευθείαν από τη μεγαλύτερη επιρροή του Σταύρου τους LK λάθος LS. :D

Όταν κάποιος βαδίζει σε πολυπερπατημένα μονοπάτια όπως του κουπλέ το πιο πιθανόν είναι να μην φθάσει στα επίπεδα πληρότητας που λέει ο Σπύρος. Έρχεται όμως το καταπληκτικό μέρος του ρεφραίν  με τα μη πολυχρησιμοποιημένα ακκόρντα  που αυτομάτως δίνουν ένα μπούστο σα να περνάς τη κιθάρα μέσα από Tube screamer α' ποιότητας. Τρομερό σημείο.

Επίσης προσέξτε την ερμηνεία του, νομίζω είναι από τις πιο ειλικρινείς, απ' αυτές που λέμε ότι ο τραγουδιστής ερμηνεύει στίχο (δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε). Οπότε άλλο ένα +. ;)

Φιλε μου ξανάγινα δεκαωκτάρης....νάσαι καλά, τώρα ειμαι και γω στο κοινό σου.

Βρε Σατανά, πάλι μόλις μπήκα από την δουλειά. Επίτηδες το κάνεις ρε συ?

Ίσως το πιο straight rock κομμάτι σου ΚΑΙ Μ' ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

Βρωμάει vintage-ίλα ρε παιδί μου ως το κόκκαλο.

Πολλές οι διαφορές σε σχέση με άλλα κομμάτια σου.

Κατ' αρχάς ο ήχος σου (και κιθαριστικά και γενικότερα της παραγωγής) είναι πιο χαλαρός, καθαρός, λιγότερο κομπρεσαρισμένος, λιγότερο gain-άτος, αλλά πολύ soul touching.

Πολύ όμως ρε φίλε. Όμως αυτό το υποβόσκον Rock παράπονο, και το "ας το διάολο όλα" υπάρχει πεντακάθαρα.

Πάλι θα το γράψω, αλλά προσαρμόζεις ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ το κιθαριστικό παίξιμό σου ανάλογα με τον εκάστοτε ήχο που χρησιμοποιείς. Ακριβώς επειδή "ακούς" έτσι το αποτέλεσμα από πριν.

Το παίξιμό σου εδώ είναι υπέροχο, άμεσο, λιτό, straight through the heart.

Και για το τέλος άφησα το καλύτερο κατά την ταπεινή μου γνώμη μέρος.

ΤΙ ΦΩΝΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!!!!! :o :o :o :o :o

Η χρυσή τομή ανάμεσα στο γρέζι και την αφήγηση. Άσε δε για τους φωνητικούς σου χρωματισμούς. Κάθε φορά και καλύτερος είσαι, αλλά εδώ δίνεις ρέστα γιατί με κάποιον τρόπο που δεν μπορώ να εξηγήσω, βγάζεις προς τα έξω μια ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ-ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΙΑ (κι ας μην "φωνάζεις" τόσο) που πάει πακέτο με το κιθαριστικό σου παίξιμο (τι riffara είναι αυτή!)!!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν (προσωπική προτίμηση) θα ήθελα να προσπαθήσεις να ξαναγράψεις τα φωνητικά (στο αφηγηματικό μέρος) του Innocence ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ.

Η παραγωγή μου άρεσε έτσι, χωρίς φτιασίδια, παλιομοδίτικη και με άρωμα αυθεντίλας.

Δεν είναι το καλύτερο συνθετικά κομμάτι που έχεις γράψει, αλλά το feel που βγάζει σκοτώνει ρε αδερφέ.

Όταν υπάρξει δεύτερο cd θα πάρω την συλλεκτική έκδοση.

Αυτήν με τις φίλες της ξαδέρφης του Jazzjoker στο ένθετο! ;D ;D ;D

freerock1974 είπε:
Πολυ φουζιον επεσε τελευταια... :D
Εννοείς κάτι εδώ?? ;D Για να προσέχουμε τι λέμε! ;D ;D ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ΤΙ ΦΩΝΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Δεν ξερει ο fusiongtr απο φωνη.Το 85% αυτων που ακουει ειναι φιουζιον χωρις φωνη.

Δεν είναι το καλύτερο συνθετικά κομμάτι που έχεις γράψει
Ασφαλως και ειναι(στον φρηροκ απευθυνομαι) απλα ο απο πανω νομιζει οτι το καλο κομματι εχει πανω απο 25 ακορντα και 8 αλλαγες κατ ελαχιστο.

Δεν ειναι φουσιον φιλος fusiongtr. :P :P

Είναι νομίζω ό,τι πιο προσωπικό έχεις ανεβάσει εδώ. Έχω την εντύπωση ότι για πρώτη φορά ακούω το πραγματικά δικό σου ύφος που έχει φυσικά τις εμφανείς επιρροές αλλά είναι πλέον δικό σου και από άποψη σύνθεσης και από άποψη ήχου (το κρατάω ότι στα δύο τελευταία ακούμε πραγματικά στρατ).

Εκεί που το πας, μου αρέσει πολύ.

fusiongtr είπε:
Αυτήν με τις φίλες της ξαδέρφης του Jazzjoker στο ένθετο! ;D ;D ;D
Κανένα πρόβλημα να κανονίσω φωτογράφηση καμιά Παρασκευή που κάνουνε και τις πρόβες τους.

απλα ο απο πανω νομιζει οτι το καλο κομματι εχει πανω απο 25 ακορντα και 8 αλλαγες κατ ελαχιστο.
Έχω ένα που μου βγαίνει με 23 ακόρντα, να τ' αφήσω;  ;D

fusiongtr είπε:
Εννοείς κάτι εδώ?? ;D Για να προσέχουμε τι λέμε! ;D ;D ;D ;D
Eννοω τα αυτονοητα...Ακουσα το Σαβκο πανω απο εφταμιση εκατομμυρια νοτες κι ακρη δεν εβγαλα.. :P ;D

Δεν ειναι φουσιον φιλος fusiongtr. :P :P
Δεν ειναι φουσιον,ειναι φασόν... ;D

Μη μου τονε μαλωνεις,ειναι αισθηματιας παιδής.

Παρα το 15% με φωνη που ακουει,διεκρινε συναισθημα.Τι αλλο να ζητηξω σαν καλλιιτεχνης? :D

@Σπυρο σ ευχαριστω ιδιαιτερως!Μακαρι να ναι αυτο το στυλ μου,ακομα την ψαχνω... ;)

Έχω ένα που μου βγαίνει με 23 ακόρντα, να τ' αφήσω;  ;D
Αναλογα το ποσα μετρα σολο εχει.. :P

:DΜη βαζουμε φωνη για το σωνει και καλα...

gvour είπε:
Δεν ξερει ο fusiongtr απο φωνη.Το 85% αυτων που ακουει ειναι φιουζιον χωρις φωνη
Ναι αλλά έχω πάει στην λαϊκή. Εκεί να δεις φωνάρες! ;D ;D

το καλο κομματι εχει πανω απο 25 ακορντα και 8 αλλαγες κατ ελαχιστο.
Τόσα λίγα? Κρίμα. ;D ;D ;D

Έχω ένα που μου βγαίνει με 23 ακόρντα, να τ' αφήσω;  ;D
Να βάλω κι εγώ άλλα εφτά να τα κάνουμε τριάντα? Εμείς τρία θα λέμε. Θα το χάψει ο Gvour και θα το πάρει για Blues! ;D ;D΄

Eννοω τα αυτονοητα...Ακουσα το Σαβκο πανω απο εφταμιση εκατομμυρια νοτες κι ακρη δεν εβγαλα.. :P ;D
Λογικό είναι, αφού ο Govan δεν παίζει fusion. Ροκάς είναι τι άκρη να βγάλεις? ;)

fusiongtr είπε:
Να βάλω κι εγώ άλλα εφτά να τα κάνουμε τριάντα? Εμείς τρία θα λέμε. Θα το χάψει ο Gvour και θα το πάρει για Blues! ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Eπεσα χαμω λεμε... ;D

Δεν τα χαφτει πια.Του κανω αντι-μπλουζ πραπαγαδα τον τελευταιο καιρο.. :P

Βασταει ομως..

Ειναι μικροβιο τ ατιμο... :D

@@@Mε παρασυρατε στην ανωριμοτητα και ξεχασα να ευχαριστηsω τον nasoskosm.. :-\

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ! ;)

Aμα ακουουν οι μοντς παρακαλω να μου μπαναρουν φρηροκ,φουσιον γτρ και τον jj γιατι

ειμαι ασχετος και με κοραιδευουν. :'( :'( :'( :'( :'(

gvour είπε:
Aμα ακουουν οι μοντς παρακαλω να μου μπαναρουν φρηροκ,φουσιον γτρ και τον jj γιατι

ειμαι ασχετος και με κοραιδευουν. :'( :'( :'( :'( :'(
Όλα κι όλα φίλος. Κάτσε να μπει πρώτα το κουμπή. Εσύ είσαι άσχετος?

ΑΙΠΑΡΑΤΑΜΑΣ! ;D ;D ;D

Και σε εμένα φίλε Σταύρο, άρεσε πάρα πολύ το μελωδικότατο αυτό κομμάτι  ;)

Nestoras είπε:
Έρχεται όμως το καταπληκτικό μέρος του ρεφραίν  με τα μη πολυχρησιμοποιημένα ακκόρντα  που αυτομάτως δίνουν ένα μπούστο σα να περνάς τη κιθάρα μέσα από Tube screamer α' ποιότητας. Τρομερό σημείο.

Επίσης προσέξτε την ερμηνεία του, νομίζω είναι από τις πιο ειλικρινείς, απ' αυτές που λέμε ότι ο τραγουδιστής ερμηνεύει στίχο (δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε). Οπότε άλλο ένα +. ;)
+1000

Αϊ λάικ

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
17
Εμφανίσεις
4K
Απαντήσεις
71
Εμφανίσεις
40K

Απαντήσεις