singlecoil p-90

αμα θές seymour duncan έχει το unison audiostore αλλά πάρε τηλ πρίν πάς.

εννοείται DOGEAR θα πάρεις

ρε παιδια τι κολημα εχεται με το αυτι του σκυλου?

Να προτιμήσεις τους κλασικούς του Lollar! Μια φορά θα δώσεις λεφτά και παπαλά. Δε θα σε τρώει η αμφιβολία. Θα ξέρεις ότι έχεις μαγνήτες που τους φοράνε και κιθάρες των 5000 euros.

Εμένα τα σκυλοαυτιά δεν είμαι σίγουρος ότι μ' αρέσουν...

εχω δει σε κατι lp goldtop του 54 κ βαλε

υι ο μαγνητησ εχει output και εινα ηοτ δεν ειναι fenderovintage πσοφιμια τησ ιδιασ  εποχησ... και μ εκανε εντυπωση

να προτιμησω γκιμπσον? αν ναι ποιον

Elixir είπε:
ρε παιδια τι κολημα εχεται με το αυτι του σκυλου?
χαχαχαχα μ έκανες και γελασα. να σε καλά.

οι p90 της gibson ειναι σκυλοαυτιά ή σαπουνόμπαρες ;D

GibsonCreamDogEar.jpg

GibsonP90CREME.jpg

αυτό είναι ένα αυτι σκυλου και ταιριάζει εμφανισιακα με την κιθάρα σου

big_gibson_les_paul_jr_tvDSCN0123.jpg

για να προσαρμοσεισ τ dog ear σε mm πρεπει να φασ τοσο πολυ το πλαστικο pickguard που σπαει πολυ ευκολα.και ολα τ pickguard τησ αγορασ ειναι για τησ παλιεσ mm και εχουν διαφορεσ στην τοποθετηση και θα χρειαστει περαιτερο πατεντα

ασχετ εχο την λευκη mm να βαλω κρεμ η μαυρο μαγνητη? ο κρεμ θα κανει αντιθεση στο μαυρο pickguard

Elixir είπε:
για να προσαρμοσεισ τ dog ear σε mm πρεπει να φασ τοσο πολυ το πλαστικο pickguard που σπαει πολυ ευκολα.και ολα τ pickguard τησ αγορασ ειναι για τησ παλιεσ mm και εχουν διαφορεσ στην τοποθετηση και θα χρειαστει περαιτερο πατεντα

ασχετ εχο την λευκη mm να βαλω κρεμ η μαυρο μαγνητη? ο κρεμ θα κανει αντιθεση στο μαυρο pickguard
νομιζω ότι ο soapbar που θες ειναι πιο φαρδης απο τον dogear.

αφου εχεις την ασπρη βάλε μαυρο

Eντάξει οι stacked διπλοί σε μέγεθος μονού ήταν πάντα συμβιβασμός κατά την προσωπική μου άποψη. Πολύ στενός ήχος που ακούγεται πολύ pristine στα καθαρά και πολύ άγριος στα βρώμικα. Είναι όλα θέμα γούστου. Ακόμα πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πας στον Novak αν είναι για τέτοια λύση.

δεν βρισκω πουθενα ενα βιντεο τουλαχιστον για να ακουσω τον μαγνητη που μοσχοπουλαει!αυτο ειναι το θεμα...

Elixir είπε:
δεν βρισκω πουθενα ενα βιντεο τουλαχιστον για να ακουσω τον μαγνητη που μοσχοπουλαει!αυτο ειναι το θεμα...
Tα soundclips των κατασκευαστών υπάρχουν για να κάνουν αυτά που πουλάνε να ακούγονται όπως αυτοί θέλουν. Δεν έχουν ιδιαίτερη αξία. Απότην άλλη τα παιδια στο Les Paul Forum και στο My Les Paul είναι στην πλειψηφία τους αρκετά σοβαρά και έχουν ξοδέψει αρκετά για να στρώσουν αυτί.

Και ο Novak είναι γνωστός κατασκευαστής με τον οποίο επίσης μπορείς να μιλήσεις και στο τηλέφωνο και να του παραγγείλεις έναν μαγνήτη έτσι όπως ακριβώς τον θέλεις (τα καλά των μπουτικάδων).

τπαρχει κανα βιντεακι για ν δουμε κανα μαγνητη τ lollarh t novak?

Ωραία λοιπόν, τί το σκέφτεσαι. Έχεις τόσες επιλογές. Τι θές ακριβώς τελικά;

ο μονοσ π εχω βρει αναφορασ αυτον ειναι o lollar

αναφερουν πολοι πωσ ειναι σαν ενασ p-90

ωρα για ντανκαν και τ λοιπα δεν πιστευω....

φτιαχνει κανεισ custom pickguard? θα γουσταρα πολυ να εβαζα ενα perloid λευκο θα εδειχνε πολυ πιο κλασικο

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα