εχω γαλλικο πληκτρολογιο και τ σιγμα τελικο δεν το εχω ανακαληψειTο τελικο "ς" ειναι το w.Σε παρακαλω να το χρησιμοποιεις γιατι μου πηρε χρονο για να καταλαβω τι γραφεις.
Μάλλον είναι στο "z".Elixir είπε:εχω γαλλικο πληκτρολογιο και τ σιγμα τελικο δεν το εχω ανακαληψει
στην προκειμενη περιπτωση μονο με router,καλυτερα να την πας σε καποιον που ξερει τι κανει..με τι εργαλειο γινεται το σκαψιμο γνωριζει κανεισ
kpeyos είπε:Mάλλον έχω τον άνθρωπό σου...και χωρίς σκαψίματα!
Λογικά όμως θα ακούγεται κάπως στενότερος και με πιο επιθετικό attack από έναν πραγματικό P-90 ακριβώς λόγω του μεγέθους που κάνει πιο "focused" και το μαγνητικό του πεδίο (νομίζω). Συχνοτικά γενικότερα βέβαια θα είσαι κοντά.
http://curtisnovak.com/pickups/mm-90.shtml
μέχρι $150-$160 είναι νορμάλ τιμή για οποιονδήποτε καλό P90. Mετά πας σε κινέζικους (κάποιοι βέβαια ορκίζονται στους Tonerider). Seymour Duncan έχει κι ο Κουρμπής. Οι μονοί δεν κάνουν στην κιθάρα σου, αλλιώς θα σου πρότεινα τον Quarter Pound της Seymour Duncan για φθηνό κοντά σε P90.Elixir είπε:η τιμη με εστειλε λιγο....
ενασ lil screamin demon? εστω σαν συμβιβασμοσ? μεχρι να αρχισει το σκαψιμο?
ξερετε κανεναν στην αθηνα που να εχει μαγνητεσ sd?περαν του καγμακη
Ο Υann και όχι μόνο....Elixir είπε:ξερετε κανενα μαστορα που να ρουταρει στην αθηνα?