Single coil sized humbuckers

Κυρίως λιγότερο hum. Επίσης παίρνεις περισσότερο τον αυθεντικό χαρακτήρα του μαγνήτη γιατί υπάρχουν πολύ λιγότερα ηλεκτρονικά μέρη στη μέση που μπορεί να επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα.

Τώρα βέβαια ψειρίζουμε τη μαϊμού κατά τη γνώμη μου, αν μπορούσα να τα ξανακάνω αυτά από την αρχή, θα έβαζα τους ίδιους μαγνήτες με το παραδοσιακό wiring και θα γλίτωνα το διάβασμα που είχα ρίξει τότε. O0

βρηκα εναν hs4 στις αγγελιες και τον πηρα .τον εβαλα στην θεση του neck .το προβλημα μου ειναι οτι κανει θορυβο ,οπως και οι κανονικοι single coils .Δοκιμασα διαφορα .Καθαρισα ολες τις κολλησεις ,δοκιμασα να ειναι ενωμενος μονο ο hs ,τον εβαλα σε αλλη κιθαρα .Ωστοσο δεν αλλαξε κατι .Ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει ?Δεν νομιζω οτι ειναι φυσιολογικο αυτο

Τσεκαρες ενα ενα τα πηνια αν λειτουργουν??

Γνωριζεις απο ελεγχο- τοποθετηση μαγνητη??

Satanas είπε:
Τσεκαρες ενα ενα τα πηνια αν λειτουργουν??

Γνωριζεις απο ελεγχο- τοποθετηση μαγνητη??
εννοεις να τσεκαρω τα καλωδια του μαγνητη με το πολυμετρο;

οχι δεν το εχω κανει αυτο .μπορει να γινει σημερα ομως.τι χρειαζεται να προσεξω?

σημειωση: ο μαγνητης παιζει κανονικα απλα εχει θορυβο ενω και οι πολοι λειτουργουν ολοι

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
J's conspiracy είπε:
εννοεις να τσεκαρω τα καλωδια του μαγνητη με το πολυμετρο;

οχι δεν το εχω κανει αυτο .μπορει να γινει σημερα ομως.τι χρειαζεται να προσεξω?

σημειωση: ο μαγνητης παιζει κανονικα απλα εχει θορυβο ενω και οι πολοι λειτουργουν ολοι

τελικα δεν ηταν ο hs4 αυτο που εψαχνα καθοτι αρκετα low output .οποτε συνεχιζεται η αναζητηση ενος single coil  sized humbucker για την bridge θεση .προτασεις ελευθερα

Θα εβαζα hotrails, εαν θα αλλαζα σε mini HB.

Γεμιζει λιγο, στρογγυλευει ο ηχος, και δεν χανεται εντελως ο χαρακτηριστικος ηχος της strat. Αυτο τουλαχιστον διαβαζω σε κριτικες.

ok θα τσεκαρω

μολις θυμηθηκα οτι η hot rod '57 ειχε τον DiMarzio Tone Zone στη γεφυρα .Τον εχει δοκιμασει καποιος?

Οι hotrails pου μου προτεινατε απο οτι βλεπω ειναι αρκετα γκαζωμενοι .Εγω ψαχνω κατι πιο ισορροπημενο στην bridge θεση που να παντρευεται καλα με τους μονους neck & middle .Δεν παιζω metal και ο ηχος μου ειναι πιο vintage oriented .Βλεπω οτι υπαρχουν πολλες προτασεις ,με τον dimarzio cruizer να δειχνει πιο κοντα σε εξοδο με τους μονους .Ωστοσο δεν ξερω αν λεει κατι αυτο .

Υπαρχουν και οι vintage rails ή ακομα και οι cool rails που παντρευονται καλυτερα με single coils.

Δες τα και αυτα.

Οι hot rails σπλιταρισμενοι δεν είναι καθόλου hot.Μπορείς να το διακρίνεις και στο βίντεο που παιζουν clean.Το distorted βίντεο δεν είναι πλήρως αντιπροσωπευτικό καθώς παιζει μονο σε humbucker mode και σε bridge position...σε ενα hi-gain patch της boss GT 100...αν θέλεις μπορω να επανελθω με ενα βίντεο των hot rails distorted σε όλα τα modes και σε πιο low gain καταστασεις.Ισως σε βοηθήσει να βγαλεις πιο πληρη συμπεράσματα....

Trending...

Νέα θέματα

Back