- Πόντοι
- 38
Το μωβ είναι καταπληκτικό χρώμα.&-marathon είπε:Και να το πουλούσε, ποιός θα αγόραζε μώβ μπάσο!!! ;D
funky_bassman είπε:ΕΓΩ! 8) 8)
...κανένας άλλος κακόγουστος? ;D...Φανερωθείτε!!Το μωβ είναι καταπληκτικό χρώμα.&-
ο prince για να τραγουδαει το "purple rain"marathon είπε:Και να το πουλούσε, ποιός θα αγόραζε μώβ μπάσο!!! ;D
Eνας κολλητος μου, που αγορασε το παρακατωmarathon είπε:Και να το πουλούσε, ποιός θα αγόραζε μώβ μπάσο!!! ;D
Κάτσε μωρέ... Σκέψου πόσο ωραία θα γράφει ένα μωβ περλέ μπασάκι πάνω στη σκηνή... ;D Και ειδικά αν είναι βαμμένο αυτό το περίεργο το περλέ το μωβ που φένεται φούξια αν το κοιτάξεις από άλλη γωνία, μπλέ από άλλη γωνία κλπ... 8) 8) 8)marathon είπε:...και εσύ?![]()
;D ;D...Τα παρατάω!
Βρε πουρέ, αν το κανε κάπως έτσι (που του αρέσουν και τα maplομπρατσα) είναι αρχηγός.marathon είπε:...κανένας άλλος κακόγουστος? ;D...Φανερωθείτε!!
Ναι, αυτό έχω......... Midnight blue το λένε.Και ειδικά αν είναι βαμμένο αυτό το περίεργο το περλέ το μωβ που φένεται φούξια αν το κοιτάξεις από άλλη γωνία, μπλέ από άλλη γωνία κλπ... 8) 8) 8)
Αυτά απασχολούν εσάς...........messalion είπε:τι σκ@# γραφει στο headstock ? ??? ???
Που να δείς του Τέρρη τι γράφει!!!! ;D ;Dmessalion είπε:τι σκ@# γραφει στο headstock ? ??? ???
Φ.E.N.Δ.E.Ρ. Telebassword ?marathon είπε:Που να δείς του Τέρρη τι γράφει!!!! ;D ;D
Κώστα αυτό το p αν το βαρεθείς το θέλω... ;Daudiokostas είπε:Βρε πουρέ, αν το κανε κάπως έτσι (που του αρέσουν και τα maplομπρατσα) είναι αρχηγός.
Δεν το χω δυστυχώς.funky_bassman είπε:Κώστα αυτό το p αν το βαρεθείς το θέλω... ;D
Συμβιβάζομαι με το μπάσο... Το ανταλλάσω ΤΩΡΑ με όποιο μπάσο μου θες...audiokostas είπε:Δεν το χω δυστυχώς.
Αλλά έλα να σου δώσω το Fender.
![]()
Η ζώνη δεν είναι δικιά μου.
μην είσαι χαζός...χωρίς τη ζώνη, δεν παίζει!!!!funky_bassman είπε:Συμβιβάζομαι με το μπάσο... Το ανταλλάσω ΤΩΡΑ με όποιο μπάσο μου θες...
Όταν σμιλέψουν σφυροδρέπανα, μπορεί.The Genius Loci είπε:Ένοιωσα ιδιαιτέρως υπερήφανος που διαθέτουμε έναν "σμιλευτή κιθαρών" στην πτωχή και δοκιμαζόμενη χώρα μας. Κάτι τέτοιο δεν το έχει πει (και πως θα τολμούσαν άλλωστε, οι ανύπαρκτοι) κανείς από τους κ.κ. Anderson, Tyler, Suhr, Grosh, Melancon, Baker, Vinetto, Huber, Gustavsson, Soloway, και άλλα τέτοια τυπάκια. Τυχαίο; Δε νομίζω...
Άσε τις ανταλλαγές.Συμβιβάζομαι με το μπάσο... Το ανταλλάσω ΤΩΡΑ με όποιο μπάσο μου θες...
δεν μας λες λεπτομέρειες και φανταζόμαστε ιστορίες τύπου "Ο σχιζοφρενής λουθίερ με τη φαλτσέτα" τώρα, το καταλαβαίνεις έτσι;samy paraga είπε:Εγώ υπήρξα θύμα του ,αλλά δεν του κρατάω κακία πιστεύωντας ,ότι ο άνθρωπος προχώραγε σύμφωνα με τις γνώσεις της εποχής στην Ελλάδα .Μόλις πριν κανά μήνα πήρα στα χέρια μου ρετουσαρισμένο ένα όργανο που πολλοί θα ήθελαν να έχουν στη κατοχή τους και ο Βαγγέλης δυστυχώς είχε κάνει τραγικά λάθη πάνω του, τότε στις αρχές του 80 πιστεύοντας ότι θα το συνεφέρει.