- Πόντοι
- 1
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ΈτσιΤότε οι τεχνίτες μουσικών οργάνων έλεγαν ότι μια ηλεκτρική κιθάρα είναι ξύλα βαλμένα σε μια συγκεκριμένη σειρά και πως οι "μαγνήτες" (τα όργανα που μετατρέπουν τον ηχητικό παλμό των χορδών σε ηλεκτρικό ρεύμα το οποίο ταξιδεύει στον ενισχυτή για να βγει ήχος) είναι τα πάντα. Οταν ξεβίδωσα τους μαγνήτες μιας Stratocaster και τους έβαλα σε μια φτηνή κιθάρα κατάλαβα πως η πιάτσα των Ελλήνων μουσικομαστόρων ήταν νυχτωμένη μακριά. Επειτα από πειραματισμό είδα πως η καλή ηλεκτρική κιθάρα είναι φτιαγμένη με κατάλληλα ξύλα.
Τι έτσι? Τότε δεν υπήρχαν fiber σώματα ;D ;D ;DWilliamSats είπε:Nice, nice!!!Έτσι
+1000kostri είπε:αλλά μου φαίνεται μάλλον αδύνατον να είναι ο Καγμάκης ο "μοναδικός αξιόπιστος κατασκευαστής", όπως μας πληροφορεί ο δημοσιογράφος. Μάλιστα, δεν ξέρω αν συμφωνεί επ' αυτού ο ίδιος ο Καγμάκης.
messalion είπε:ακομα δεν καταλαβαινω (και ισως μπορουν να το εξηγησουν οι πιο παλιοι) πως καταφερε και εκανε κιθαρες που ακουγονται σαν stratocaster αλλα κοστιζαν τα μισα λεφτα ? ???
Όταν αφαιρείς το λογότυπο...έτσι γίνεται...ακόμα και σήμερα ;Dmessalion είπε:ακομα δεν καταλαβαινω (και ισως μπορουν να το εξηγησουν οι πιο παλιοι) πως καταφερε και εκανε κιθαρες που ακουγονται σαν stratocaster αλλα κοστιζαν τα μισα λεφτα ? ???
να επισημάνω βέβαια και σε σένα ότι και η Fender σήμερα, φτιάχνει κιθάρες που ακούγονται σαν Stratocaster ;D ;DΠρίν πέσουν όλοι οι partscaster-ακηδες και σου απαντήσουν, να επισημάνω αυτό :
αλλα δεν ειναι μερος να το συζητησουμεmarathon είπε:Όταν αφαιρείς το λογότυπο...έτσι γίνεται...ακόμα και σήμερα ;D
Πάντως σήμερα δεν νομίζω ΚΑΝΕΝΑΣ να μου φτιάξει ένα μπάσο που να ακούγεται σαν Fender με κάτω από 300 ευρώ...messalion είπε:ακομα δεν καταλαβαινω (και ισως μπορουν να το εξηγησουν οι πιο παλιοι) πως καταφερε και εκανε κιθαρες που ακουγονται σαν stratocaster αλλα κοστιζαν τα μισα λεφτα ? ???
Kαλά...μην ορκίζεσαι...Ο παρ-Τέρρης έφτιαξε ένα μπάσο (Μώβ) : με λιγότερα από 300 ευρώ...Ρώτα τον πώςfunky_bassman είπε:Πάντως σήμερα δεν νομίζω ΚΑΝΕΝΑΣ να μου φτιάξει ένα μπάσο που να ακούγεται σαν Fender με κάτω από 300 ευρώ...
(Ο τιμοκατάλογος της Fender ξεκινάει από τα 500 ευρώ τα MEX)
Έφτιαξε ή συναρμολόγησε? Γιατί ο οργανοποιός αν δεν απατώμαι είναι αυτός που παίρνει ξύλα και φτιάχνει όργανα...marathon είπε:Kαλά...μην ορκίζεσαι...Ο παρ-Τέρρης έφτιαξε ένα μπάσο (Μώβ) : με λιγότερα από 300 ευρώ...Ρώτα τον πώς
...γιατί βαριέται να το φτιάξει άρθρο ;D
Μπορεί, αλλά δεν θα το ΠΟΥΛΟΥΣΕ 300Ε...marathon είπε:Kαλά...μην ορκίζεσαι...Ο παρ-Τέρρης έφτιαξε ένα μπάσο (Μώβ) : με λιγότερα από 300 ευρώ...