Σινεμά "Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ"...Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!!!

BitCollector είπε:
Μάλλον λάθος κατάλαβες ...

Εκτός πια κι αν Αθήνα-Μαρούσι το κάνετε ημερήσια εκδρομή λόγω κίνησης  ;D
Εγω πάντως που ανεβοκατεβαίνω πολύ συχνά στην Αθήνα, την διαδρομή Αθήνα-Αργος την κάνω σε λιγότερη ώρα απο ότι Μαρούσι -Αθήνα σε ώρες αιχμής.....

ValteR είπε:
ΑΧ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ!!! οπου παω σε συνανταω?!?!?! οποιο φορουμ κ να μπω το νανοπουλο θα βρω... τς τς τς... ακομη και στο φορουμ για τα ενυδρεια σε βρηκα... ελεος..

τι να πω τωρα για το  H.C. ? στα χω πει στο avclub αυτα...

κονγκρατζ κ απο δω λοιπον. πολυ ωραιο και το "πινακακι" στον εξω τοιχο.. αημνηστο village αμαρουσιου.

πρεπει να κανω και εγω μια παρουσιαση τωρα που τελειωσα και την δικη μου αιθουσα. :)

δε μου λες... και τα ενυδρεια μαυρα τα εχεις κανει?  :P :P :P :P
Γιατί εγω τι κάνω;δεν συναντώ και εσένα!!!!

Χαίρομαι πάντως που θα τα λέμε και απο εδω,και γρήγορα παρουσίασέ μας και τα δικά σου έργα, που είμαι σίγουρος ότι θα σκίσουν!!!

Σημ....τι φταίω που έχω πολλούς φίλους οι οποίοι είναι σκορπισμένοι σε διάφορα forum μου ζητούν να παρουσιάζω τον Παράδεισο;

Πάντωςκαλά κάνουν γιατί είναι και γιά εμένα μιά πολύ αλή αφορμή να γνωρίζω συνεχώς πολλούς και καλούς φίλους,όπως εσένα... 

ντρεπομαι να το εμφανισω γιατι ο PJ ειναι ενας πενιχρος TW700. ANYWAY...

σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια :) ημουν στο αργος για μια δουλεια πριν μια βδομαδα, αλλα δε μου κοψε να σε ψαξω. next time :)

Cineboy είπε:
Λάθος έχεις καταλάβει.....στην αρχή του θέματος στο πρώτο-πρώτο μήνυμα, και βασικά στην εισαγωγή του θέματος εξηγώ που ακριβώς έχει γίνει ο Παράδεισος.....Σε ένα χωριουδάκι ανάμεσα στο Αργος και το Ναύπλιο.

Πλέον και μετά απο 25 χρόνια στην Αθήνα ,μένω εδω μόνιμα μαζί με την Αννα απο το 2007 ,αφού μετά τον θάνατο των γονέων μου που δυστυχώς έφυγαν και οι δύο όχι μεάλοι, αποφασήσαμε να ανακατασκευάσουμε πλήρως το πατρικό μου σπίτι και να κατεύουμε μόνιμα εδω με σκοπό να γεράσουμε στα πάτρια εδάφη!!!

xm...

ναι εχεις δικιο!

απλα καταλαβα πως το σινεμα ''ο παραδεισος'' ειναι πραγματι στο μαρουσι, στον παραδεισο...!

ValteR είπε:
ντρεπομαι να το εμφανισω γιατι ο PJ ειναι ενας πενιχρος TW700. ANYWAY...

σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια :) ημουν στο αργος για μια δουλεια πριν μια βδομαδα, αλλα δε μου κοψε να σε ψαξω. next time :)
Σου καταλογίζω λοιπόν την πρώτη σου αδικαιολόγητη απουσία...πρόσεξε στις 3 κόβεσαι!!!

BigAlejandro είπε:
xm...

ναι εχεις δικιο!

απλα καταλαβα πως το σινεμα ''ο παραδεισος'' ειναι πραγματι στο μαρουσι, στον παραδεισο...!
Και φυσικά η επωνυμία Σινεμά ο Παράδεισος δεν είναι τυχαία..

1)Η ταινία Cine Paradiso μου θυμίζει πολύ εμένα μικρούλη να χαζεύω και να βοηθάω τον παππού στο καμαράκι προβολής.

2) Η ίδια ταινία ήταν και ητελευταία που έπαιξε ο κινηματογράφος ΟΡΦΕΥΣ του παππού την τελευταία βραδυά πριν κλείσει!!!

Πωπω φίλε πραγματικά υπέροχο! Να το χαίρεσαι κάθε στιγμή!! Πανέμορφο!

Συγχαρητήρια! Η ευτυχία μετά από όλον αυτό τον κόπο δεν θα πρέπει να συγκρίνεται με τίποτα! Μπράβο!

πραγματικα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ. συγχαρητιρια!!

απόλυτο ρησπεκτ και από μένα!

άμα με βγάλει ο δρόμος ποτέ προς τα κει, θα φροντίσω να χω την τσάντα μου γεμάτη ταινίες!

bloody_sunday είπε:
Συγχαρητήρια! Η ευτυχία μετά από όλον αυτό τον κόπο δεν θα πρέπει να συγκρίνεται με τίποτα! Μπράβο!
Οσο ευχαριστήθηκα τις εργασίες που έκανα μόνος μου στον Παράδεισο, δεν ευχαριστήθηκα όλόκληρο σπίτι που φτειάξαμε.....

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου...

Χθές είχαν κατέβει απο Αθήνα μερικοί φίλοι-μέλη απο κάποιο forum .....επιτέλους και κανά δυό τρείς φωτογραφίες αξιοπρεπέστατες!!!

Απόψε προσπάθησα να τραβήξω κάποιες νέες φωτογραφίες με την απλή φωτογραφική μηχανή μου και με τις λίγες γνώσεις που διαθέτω.

Αρχικά ας δούμε κάποιες αλλαγές προσθήκες στον εσωτερικό χώρο,που έχουν να κάνουν με την είσοδο του μουσειακού πλέον πίκ-άπ Mikcro seiki που όμως λειτουργεί άψογα, γιά να μην πάνε άδικα και τα τόσα βυνίλια που έχω απο μικρό παιδάκι.

Παράλληλα κάποιες κινηματογραφικές αφίσσες που υπήρχαν στους τοίχους αλλάχθηκαν με την αγορά κάποιων καινούργιων πιό μικρών που όμως είναι επιλογές απο ταινίες που κατά καιρούς και γιά διάφορους λόγους ανήκουν στις πιό αγαπημένες μου.Ετσι πλέον και τα θέματα των αφισσών στους τοίχους, δεν είναι τυχαία και εναρμονίζονται στον χώρο με τα υπόλοιπα μουσικά και κινηματογραφικά αντικείμενα που έχουν σημαδέψει τις μνήμες μου.

Επίσης επειδή το σινεμά κάποιες φορές εκτελεί και χρέη studio γιά τις μουσικές μου αναζήτήσεις και λόγω της μεγάλης ησυχίας και της ακουστικής εκεί μέσα, προστέθηκε μαζί με τις κιθάρες μου και το συνθεσάιζερ ,ορατό πλέον!!!

af1n.jpg

pikup.jpg

Στην συνέχεια δυό φωτογραφίες απο την προσθήκη του φηφιακού dac της denon το οποίο πήρε την θέση του PS3 και του πολυκάναλου προενισχυτή της ONKYO που πήρε την θέση του ολοκληρωμένου Denon A1.Σε αυτη την φωτογραφία και μέσα στο rack κάτω δεξιά μπορείτε να διακρίνεται και το πυκνωτικό μικρόφωνο λυχνίας της Rode που χρησιμοποιώ κατά τις εγγραφές στα φωνητικά,ενώ στην πρώτη κάτω αριστερά φαίνεται ο προενισχυτής του.

dacp.jpg

racke.jpg

Επίσης αλλάχθηκε η δεξιά φωτιζόμενη Neon πινακίδα με καινούργια, ίδιας φιλοσοφίας με την αριστερή (ΤΗΧ)που υπήρχε, μιά που έκρινα ότι η προηγούμενη στο δεξιό μέρος της σκηνής δεν ταίριαζε στο συνολικό οτπικό αποτέλεσμα.

aaalr.jpg

Ακόμη μία ειδική κατασκευή μπήκε στον χώρο και επάνω απο την κεντρική σκηνή...

Οι επόμενες δύο φωτογραφίες δίχως σχόλια παρακαλώ!!!

nanopoulos.jpg

nanopoulos2.jpg

Ακολουθούν μερικές νέες φωτογραφίες απο την εξωτερική όψη του Cine Paradiso, αφού πλέον ολοκληρώθηκαν και οι εργασίες του κήπου.

Στον εξωτερικό τοίχο της πρόσοψης το μόνο που αλλάχθηκε είναι η νέα δεξιά πινακίδα CINEMA που αντικατέστησε την παλιώτερη φωτιζόμενη OPEN ,η οποία τελικά δεν ταίριαζε με το τελικό οπτικό αποτέλεσμα..

dscf2658.jpg

dscf2664h.jpg

dscf2665.jpg

dscf2666b.jpg

dscf2669.jpg

dscf2670h.jpg

dscf2673f.jpg

dscf2679d.jpg

dscf2686k.jpg

dscf2693.jpg

Είσαι πολύ ΜΕΡΑΚΛΗΣ φίλτατε. Απίστευτο απλά το αποτέλεσμα, πανέμορφο πραγματικά! Μπράβο!!!

Τέλος ένα αποψινό ταπεινό βινετάκι απο την φωτογραφική μηχανή, στο οποίο μπορείτε να δείτε το άνοιγμα και το κλείσιμο τόσο απο την αυλαία της κουρτίνας όσο απο τα φώτα αυτής, και φυσικά το απόλυτο σκοτάδι όταν κλείνουν τα φώτα!!!

!

Απιστευτότατη δουλειά!

Τι να πει κανείς...Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι μερακλήδες σαν και σένα!

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά....

Πάντως να ξέρετε ότι έχει πέσει αμέτρητος προσωπικός ιδρώτας σε ότι βλέπετε.

pla.g είπε:
Απιστευτότατη δουλειά!

Τι να πει κανείς...Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι μερακλήδες σαν και σένα!
+1000000

Η προσπάθειά σου είναι πραγματικά συγκινητική. Καμιά φορά (πολύ σπάνια) τα όνειρα πραγματοποιούνται :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα