Σινεμά "Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ"...Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!!!

yameth είπε:
Είσαι Μερακλής και στο επίθετο? Συγχαρητήρια για το μεράκι, την επιμονή, την ιδέα και κυρίως την πραγμάτωση της! Απο ρεπερτόριο τι τρέχει; Σκληροπυρηνικό σινεφίλ ή λίγο απ' όλα;
Να είσαι καλά και σε ευχαριστώ πολύ...

Η προσωπική μου ταινιοθήκη έχει πάρα πολλές ταινίες γιά κάθε γούστο.....

Αν με ρωτάς προσωπικά για τις προτιμήσεις μου,θα επιλέξω ταινία οποιουδήποτε στύλ αρκεί σε αυτό να είναι με τα κριτήριά μου, τουλάχιστον καλή....δεν έχω ιδιαίτερα κολήματα σε ύφος ταινιών...

audiokostas είπε:
Οχι και τέτοια μηχανήματα για σκληροπυρηνικό σινεφίλ (κόκκος, ασπρόμαυρα, κάμερες δεμένες στο πόδι και πάει λέγοντας). Χάνει η ταινία την γεύση της.

Από την άλλη ότι ταινία ψηφίσουμε θα μας τη βάλει.  ;D

Όπως τότε που μαζεύαμε λεφτά για τις εκδρομές με προβολές και συναυλίες σε κινηματογράφους.

ΟΧΙ ΑΛΛΟ EASY RIDER ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !!!
Οταν με το καλό κανονίσετε εκδρομούλα γιά προβολή(..και όχι μόνο...)προς τα εδω σίγουρα, ότι και εαν δούμε θα είναι σε BluRay...μόνο εκεί θα καταλάβετε και τις δυνατότητες εικόνας-ήχου του συστήματος.

Υπεροχος χωρος πραγματικα. Ευγε για το μερακι σου και γεια στα χερια σου.

Τεχνικες οπτικοακουστικες λεπτομερειες ελαχιστη σημασια εχουν απο τη στιγμη

που εκανες ενα ονειρο σου πραγματικοτητα. Αν μου πεις οτι θα παιζεις και Gran

Turismo 5 εκει μεσα κερδιζεις επιπλεον ποντους συμπαθειας και θαυμασμου :D

Πραγματικά αξιέπαινη η ιδέα και η υλοποίηση ...

Μπράβο σου !!!

bihlas87 είπε:
Υπεροχος χωρος πραγματικα. Ευγε για το μερακι σου και γεια στα χερια σου.

Τεχνικες οπτικοακουστικες λεπτομερειες ελαχιστη σημασια εχουν απο τη στιγμη

που εκανες ενα ονειρο σου πραγματικοτητα. Αν μου πεις οτι θα παιζεις και Gran

Turismo 5 εκει μεσα κερδιζεις επιπλεον ποντους συμπαθειας και θαυμασμου :D
Η διαχωριστική γραμμή του να μπορέσεις να απολαύσεις την κάθε ταινία στην ουσία της χωρίς να υπερισχύσουν οι εντυπώσεις απο εικόνα και ήχο είναι πολύ λεπτή και χρειάζεται μεγάλη ανάλυση.....

Οσο γιά το GT με τιμονιέρα φυσικά, μαζί με μπύρες και PRO στην οθόνη των 3+ μέτρων.....είναι πλέον παράδοση στον Παράδεισο!!!

Κερδιζεις επαξια απο μενα ενα  τιτλο , που παρα πολυ δυσκολα δινω .

ΜΕΡΑΚΛΗΣ

ευγε...................!!!!!!

Φιλε σου ευχομαι ολοψυχα να εχεις παντα ολο το χρονο, την ορεξη και τις παρεες να το ευχαριστιεσαι!

dkall είπε:
Κερδιζεις επαξια απο μενα ενα  τιτλο , που παρα πολυ δυσκολα δινω .

ΜΕΡΑΚΛΗΣ

ευγε...................!!!!!!
Tι να πω τώρα......υποκλίνομαι και τον παραλαμβάνω!!!

Σήμερα φίλοι μου, άλλαξα και το κουδούνι της πόρτας ,μιά που το προηγούμενο της Telco ήταν εκτός "παιχνιδιού".....Πατέντα φυσικά γιατί μου πήρε αρκετό χρόνο στο ψάξιμο....

Το ωραίο της ιστορίας είναι ότι με το χτύπημα του μπουτόν ,μέσα αναβοσβύνει ένας κιτρινόμαυρος  δίσκος και ταυτόχρονα  ακούγεται δυνατά μιά φωνή που λέει διάφορα πράγματα με κάθε επιπλέον πάτημα του μπουτόν έξω απο την πόρτα, όπως γιά παράδειγμα...Προσοχή, κάποιος χτυπάει την πόρτα...μην πανικοβάλεστε!!! 

Μια βλακώδης ερώτηση (και είμαι και Σαββατογεννημένος...) Το έχεις ασφαλίσει όλο αυτό?

Που να ψοφήσουν οι εχθροί μας...

ΜΠΡΑΒΟ και απο εμένα, η λέξη Μερακλής είναι λίγη, αλλά έτσι είναι ο dkall, έχει φτωχό λεξιλόγιο...

marathon είπε:
Μια βλακώδης ερώτηση (και είμαι και Σαββατογεννημένος...) Το έχεις ασφαλίσει όλο αυτό?

Που να ψοφήσουν οι εχθροί μας...

ΜΠΡΑΒΟ και απο εμένα, η λέξη Μερακλής είναι λίγη, αλλά έτσι είναι ο dkall, έχει φτωχό λεξιλόγιο...
Φυσικά και το έχω....

Να σαι καλά και σε ευχαριστώ πολύ...

Θα μας τρελάνεις ρε φίλε! Μπράβο σου! Μπράβο! Και έχεις και συντρόφισα την Άννα! :)

Λοιπόν αν περάσω ποτέ απο το Άργος, θα σου ρίξω ένα ΠΜ! :)

Νά'σαι καλά!

Cineboy είπε:
Φυσικά και το έχω....

Να σαι καλά και σε ευχαριστώ πολύ...
ποιο αργος?

στο μαρουσι δεν ειναι?

εχω καταλαβει λαθος?

BigAlejandro είπε:
ποιο αργος?

στο μαρουσι δεν ειναι?

εχω καταλαβει λαθος?
Από Άργος έχει καταγωγή ο άνθρωπος, αυτό που έφτιαξε δεν είναι στο Μαρούσι.

Καλά κ οι δυο στην κοσμάρα μας :P

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
BigAlejandro είπε:
ποιο αργος?

στο μαρουσι δεν ειναι?

εχω καταλαβει λαθος?
Μάλλον λάθος κατάλαβες ...

Εκτός πια κι αν Αθήνα-Μαρούσι το κάνετε ημερήσια εκδρομή λόγω κίνησης  ;D

Οταν με το καλό κανονίσετε εκδρομούλα γιά προβολή(..και όχι μόνο...)προς τα εδω ...

BigAlejandro είπε:
ποιο αργος?

στο μαρουσι δεν ειναι?

εχω καταλαβει λαθος?
Λάθος έχεις καταλάβει.....στην αρχή του θέματος στο πρώτο-πρώτο μήνυμα, και βασικά στην εισαγωγή του θέματος εξηγώ που ακριβώς έχει γίνει ο Παράδεισος.....Σε ένα χωριουδάκι ανάμεσα στο Αργος και το Ναύπλιο.

Πλέον και μετά απο 25 χρόνια στην Αθήνα ,μένω εδω μόνιμα μαζί με την Αννα απο το 2007 ,αφού μετά τον θάνατο των γονέων μου που δυστυχώς έφυγαν και οι δύο όχι μεάλοι, αποφασήσαμε να ανακατασκευάσουμε πλήρως το πατρικό μου σπίτι και να κατεύουμε μόνιμα εδω με σκοπό να γεράσουμε στα πάτρια εδάφη!!!

ΑΧ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ!!! οπου παω σε συνανταω?!?!?! οποιο φορουμ κ να μπω το νανοπουλο θα βρω... τς τς τς... ακομη και στο φορουμ για τα ενυδρεια σε βρηκα... ελεος..

τι να πω τωρα για το  H.C. ? στα χω πει στο avclub αυτα...

κονγκρατζ κ απο δω λοιπον. πολυ ωραιο και το "πινακακι" στον εξω τοιχο.. αημνηστο village αμαρουσιου.

πρεπει να κανω και εγω μια παρουσιαση τωρα που τελειωσα και την δικη μου αιθουσα. :)

δε μου λες... και τα ενυδρεια μαυρα τα εχεις κανει?  :P :P :P :P

Nikolas είπε:
Θα μας τρελάνεις ρε φίλε! Μπράβο σου! Μπράβο! Και έχεις και συντρόφισα την Άννα! :)

Λοιπόν αν περάσω ποτέ απο το Άργος, θα σου ρίξω ένα ΠΜ! :)

Νά'σαι καλά!
Εδω θα είμαι και θα παραλάβω άμεσα το μηνυμά σου...

Πολύ χαίρομαι που σου αρέσει το όλο αποτέλεσμα και θα σε περιμένουμε να γνωριστούμε και απο κοντά....

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα