Δεν έχει καταλάβει τίποτα...οι του blues, έχουν περιορισμένη αντίληψη!!!!Μανώλης Χναράκης είπε:Σύνθια δεν θα παίξω αφού όλα τα σύνθια θα παιχτούν από Midi κιθάρες!!!
Δεν έχει καταλάβει τίποτα...οι του blues, έχουν περιορισμένη αντίληψη!!!!Μανώλης Χναράκης είπε:Σύνθια δεν θα παίξω αφού όλα τα σύνθια θα παιχτούν από Midi κιθάρες!!!
It sucks to be on the receiving end παππούλη, έτσι; 8)marathon είπε:Σήμερα....ΚΑΙ δεν έμαθα τίποτα ΚΑΙ μου χαλάτε και το θέμα... 8)
William = Genius Lociκαι ο The Genius Loci τα Hammond
Ω ρε τι του είπεεεε....audiokostas είπε:It sucks to be on the receiving end παππούλη, έτσι; 8)
το μόνο που θα καταφέρει είναι να μείνει εκτός μπάντας...μιά ζωή να παίζει blues...RayDTutto είπε:Ω ρε τι του είπεεεε....
Και να να πεις έστω ότι τα παιζα (καλά) κι αυτά, στο διάολο να πάει............. :-[marathon είπε:το μόνο που θα καταφέρει είναι να μείνει εκτός μπάντας...μια ζωή να παίζει blues...;D
μια χαρά τα παίζεις για το κοινό που έχουμε στην Ελλάδα...μέχρι και εγώ έρχομαι να σας ακούσω...από υποχρέωσηaudiokostas είπε:Και να να πεις έστω ότι τα παιζα (καλά) κι αυτά, στο διάολο να πάει.............
Το πιάνο (όπως και το pan flute...) είναι από αυτά που κολλάνε περισσότερο...άσε που τέτοια έχει και native το GR20... Δεν έχω ακόμα αίσθηση του Wavestation με το λίγο που το δοκίμασα χθές.manosx είπε:Πάντως το wavestation είναι ωραίο συνθάκι... Δοκίμασες με έναν απλό ήχο π.χ. πιάνο να παίξεις, και σου έβγαζε καθυστέρηση;
Έχεις ένα midi keyboard? Ένα της πλάκας έστω... Αν ναι, δοκίμασε με αυτό να δεις αν έχει latency το wavestation και το MIDI του, ή αν τα προβλήματα ξεκινούν από το GK/GR.marathon είπε:Το πιάνο (όπως και το pan flute...) είναι από αυτά που κολλάνε περισσότερο...άσε που τέτοια έχει και native το GR20... Δεν έχω ακόμα αίσθηση του Wavestation με το λίγο που το δοκίμασα χθές.
Επειδή είμαι πάνω από 5 χρόνια χρήστης σε Gr20, μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι τα "προβλήματα" είναι καθαρά του GK/GR σε σχέση με το device. Θα επαναλάβω ότι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο setup με το Oberheim ήταν εντυπωσιακό. Προφανώς και έχω midi keyboard (πάνω από 5 χρόνια...)....The Genius Loci είπε:Έχεις ένα midi keyboard? Ένα της πλάκας έστω... Αν ναι, δοκίμασε με αυτό να δεις αν έχει latency το wavestation και το MIDI του, ή αν τα προβλήματα ξεκινούν από το GK/GR.
Χαίρω πολύ...γιατί κάνει ένα 1000κο πές μου...Μανώλης Χναράκης είπε:Μετατροπέας.
Μετατρέπει το σήμα του GK μαγνήτη σε MIDI & USB.
Κατ'αρχήν κάνει $495 σκέτο και $995 μαζί με software.marathon είπε:Χαίρω πολύ...γιατί κάνει ένα 1000κο πές μου...![]()
Aυτό ήθελα φίλος...αφού ξέρεις ότι σε ακολουθώ πιστά! ;DΜανώλης Χναράκης είπε:Δεν το έχω δοκιμάσει, δεν το γνωρίζω.
Σ'ευχαριστώ. Αλλά αφού δεν το έχω δει, δεν το έχω δοκιμάσει, τί να σου πώ;marathon είπε:Aυτό ήθελα φίλος...αφού ξέρεις ότι σε ακολουθώ πιστά! ;D
Είναι αισθητήρας πίεσης (sensor) γιά τους "φτωχούς" ή γιά πολύ ειδικές περιπτώσεις.Το VG-99 έχει τέτοιο (Ribbon Controller) καθώς καί D BEAM.Ένα άλλο πάντως πιπιρόλι που σκέφτομαι να συνδέσω στη midoκατάστασή μου είναι αυτό...
http://www.modularsquare.com/Eowave-Eomono-50cm-Ribbon,656.html
Θα κάνει δουλειά? :Θα το δώ πάντως από κοντά όταν πάω Παρίσι
1) γιατί δεν ξέρω τα έχοντα nameΜανώλης Χναράκης είπε:Ερώτηση.
Γιατί ψάχνεις τα no name?
Όταν χρειαστείς υποστήριξη που και ποιόν θα ρωτήσεις;
1) Πρώτα να ψάξεις γιά τα έχοντα name.marathon είπε:1) γιατί δεν ξέρω τα έχοντα name
2) γιατί για 100 ευρώ και με name να έχω ...τόσα θα πληρώσω για επισκευή.
3) ΠΑΝΤΑ εσένα θα ρωτάω ;D ;D ;D
Εάν κατάλαβα καλά από την ερώτησή σου, το sensitivity στο GR-20 έχει να κάνει με την ευαισθησία του GK μαγνήτη, πόσο γρήγορα να "αρπάζει" το σήμα - ήχο από τις χορδές της κιθάρας.marathon είπε:Το sensitivity (paynig Feel) του Gr20 δεν μου έδειξε καμμία διαφορά στη συμπεριφορά των ήχων είτε με διαβαθμίσεις είτε με Strum...είτε εγώ δεν κάνω κάτι καλά είτε όντως δεν κάνει διαφορά.
Επίσης εάν κατάλαβα καλά από την ερώτησή σου, όταν σε ένα synthesizer χρησιμοποιούμε την ορολογία "μονοφωνικό" δεν εννοούμε mono / stereo, αλλά mono / poly, που σημαίνει μονοφωνικό / πολυφωνικό. Έχει να κάνει με την πολυφωνία του MIDI.Αυτό που δεν κατάλαβα είναι ότι ενώ το Oberheim είναι μονοφωνικό, όταν ανοίγω ένα stereo κανάλι στο Garageband έχω 2 κυματομορφές...από περιέργεια ρωτάω δεν μου κάνει και μεγάλη διαφορά στον ήχο.