- Πόντοι
- 898
Ένα Roland JV-2080 ή XV-5080 γιά παράδειγμα.marathon είπε:To ερώτημα είναι ποιό όμως....ας πούμε, το Οberheim είναι γρήγορο, φτηνό...αλλά κατά τη γνώμη μου (μέχρι τώρα) με ξεπερασμένους ήχους.
Ένα Roland JV-2080 ή XV-5080 γιά παράδειγμα.marathon είπε:To ερώτημα είναι ποιό όμως....ας πούμε, το Οberheim είναι γρήγορο, φτηνό...αλλά κατά τη γνώμη μου (μέχρι τώρα) με ξεπερασμένους ήχους.
Βρε και το XV-5050 μια χαρά είναι.Μανώλης Χναράκης είπε:Ένα Roland JV-2080 ή XV-5080 γιά παράδειγμα.
Δεν θα είναι τόσο δύσκολος όσο νομίζεις ;DΕιδικά όταν θα αρχίσεις να μαθαίνεις καινούργια πράγματα που θα σου ανοίξουν νέους ορίζοντες.marathon είπε:...εγώ το είπα ότι θα περάσουμε ένα δύσκολο χειμώνα...
Εσύ μη μιλάς. Ζηλεύεις...Καλά λέω εγώ XV-5080....... V-Synth/XT .......... τον marathon τον ετοιμάζω γιά μεγάλα πράγματαThe Genius Loci είπε:Βρε και το XV-5050 μια χαρά είναι.
ΜΟΥΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!Μανώλης Χναράκης είπε:Καλά λέω εγώ XV-5080....... V-Synth/XT .......... τον marathon τον ετοιμάζω γιά μεγάλα πράγματα
Καλά, κορόϊδευε εσύ και θα δεις.The Genius Loci είπε:ΜΟΥΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Συγγνώμη, ήταν αυθόρμητο. 8) 8) ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ΜΟΥΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!Μανώλης Χναράκης είπε:θα πάρουμε μαζί και τον audiokostas.
Τι λέτε?marathon είπε:Αυτός ξέρει μόνο blues...blues και σαχλόφωνα ...δεν είναι έτοιμο το κοινό ακόμα!!!!
Άλλα έπαιζες πριν τις διακοπές. Απλά το κοινό (που ακόμα ακούει) δεν θα είναι ποτέ έτοιμο για σένα.&-marathon είπε:Αυτός ξέρει μόνο blues...blues και σαχλόφωνα ...δεν είναι έτοιμο το κοινό ακόμα!!!!
...και εγώ κάνω ότι καταλαβαίνω...audiokostas είπε:Μόνο θα μου φέρεις και ένα λεξικό για synth dummies για να το βλέπω και να καταλαβαίνω τι λέτε ;D
Δηλαδή είσαι και συ μέσα στην μπάντα?Ωραία, θα έχουμε και σαχλο-hammond-ίστα.The Genius Loci είπε:Ζω για τη στιγμή που θα παίξω τα μέρη του hammond σε blues κομμάτι live.
Ωρέ, δεν σου δουλεύει το google?marathon είπε:ΥΓ μπορείτε τώρα να μου πείτε που θα βρώ το manual του Wavestation AD?
Μην ανησυχείς καθόλου. Θα σου τα σετάρω με τα χεράκια μου να είναι όλα έτοιμα. Plug & Playaudiokostas είπε:Μόνο θα μου φέρεις και ένα λεξικό για synth dummies για να το βλέπω και να καταλαβαίνω τι λέτε ;D
Thanks...το έχασα μέσα στα χρωματάκια και δεν το είχα δεί...The Genius Loci είπε:Ωρέ, δεν σου δουλεύει το google?
http://www.polynominal.com/site/studio/gear/synth/korg_wsAD/index.html
δεν μπορείς να το κάνεις και σε μένα να μην ταλαιπωρούμαι γέρος άνθρωπος...Μην ανησυχείς καθόλου. Θα σου τα σετάρω με τα χεράκια μου να είναι όλα έτοιμα. Plug & Play
Ωχ... η ηλικία... :-\marathon είπε:Thanks...το έχασα μέσα στα χρωματάκια και δεν το είχα δεί...
Καλά το είπα γωδεν μπορείς να το κάνεις και σε μένα να μην ταλαιπωρούμαι γέρος άνθρωπος...
Ο William τις ιδέεςΜανώλης Χναράκης είπε:Μην ανησυχείς καθόλου. Θα σου τα σετάρω με τα χεράκια μου να είναι όλα έτοιμα. Plug & Play
και ο The Genius Loci τα Hammondaudiokostas είπε:Ο William τις ιδέες
Τα σύνθια εσύ
O Γέρος τα κοψίδια
.
.
Πάλι εγώ τα κορίτσια ρε γαμώτο;
Μπάφιασα.