- Πόντοι
- 2,368
μονο και μονο που μας γλυτωσαν απο αυτους αξιζει να τις τιμαμε στον αιωνα των αιωνων αμην!! ;D ;D ;D ;Dχωρίς τις οποίες ο κόσμος θα άκουγε ακόμη Jethro Tull.
μονο και μονο που μας γλυτωσαν απο αυτους αξιζει να τις τιμαμε στον αιωνα των αιωνων αμην!! ;D ;D ;D ;Dχωρίς τις οποίες ο κόσμος θα άκουγε ακόμη Jethro Tull.
Επιμένεις να το μεταθέτεις σε ζήτημα προσωπικής προτίμησης του καλλιτέχνη, όμως. Όπως σου εξήγησα, αν υπήρχαν σωστές δισκογραφικές, τότε θα ήταν προς το συμφέρον του καλλιτέχνη να συνεργαστεί με αυτές. Έχεις δίκηο, μόνο επειδή δεν υπάρχουν τέτοιες, αλλά δεν είναι και για να χαιρόμαστε.fuZZed είπε:Αλλα για καποιον πρωταρη δεν ειναι κ λιγο κουλο πλεον να επιλεξει το παραδοσιακο τροπο ενω μπορει στο απυροβλητο να δοκιμασει τις ικανοτητας του και την αξια του;;;
eye και sf, είσαστε απαίσιοι άνθρωποι, τέλος.Superfunk είπε:μονο και μονο που μας γλυτωσαν απο αυτους αξιζει να τις τιμαμε στον αιωνα των αιωνων αμην!! ;D ;D ;D ;D
Ακριβως.Όπως σου εξήγησα, αν υπήρχαν σωστές δισκογραφικές, τότε θα ήταν προς το συμφέρον του καλλιτέχνη να συνεργαστεί με αυτές. Έχεις δίκηο, μόνο επειδή δεν υπάρχουν τέτοιες, αλλά δεν είναι και για να χαιρόμαστε.
μακαρι να λειτουργουσαν ετσι οπως λες,στην πραγματικοτητα απλως...δεν κανουν ΤΙΠΟΤΑ (για αυτο αλλωστε και οι πωλησεις τους μειωνονται συνεχως)παντως ειναι λιγο ανωμαλο να περιμενουμε στη χωρα μας να λειτουργουν μη επιθετικα κ μονομερως κερδοσκοπικα οι δισκογραφικες ενω το ιδιο το κρατος μας ρουφαει το μεδουλι...
Ποσώς τους ενδιαφέρει αυτούς τους μουσικούς για το τι έγραψε ή δεν έγραψε ο Μίκυ. Για να ελέγξεις εσύ ή ο οποιοσδήποτε εσύ τι έχουν προσφέρει καθηγητές με διδακτορικά στην μουσική αυτή καθ' αυτή (ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ) πάει να πει ότι μπορείς να καταλάβεις τι γράφουν, σωστά;Superfunk είπε:Εγω παλι θα ηθελα να δω και καποια ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ απο αυτους "που έχουν κάνει πολύ αξιόλογες σπουδές στην σύνθεση" (ας πουμε ΤΙ ακριβως εχουν συνθεσει ;D) για να παρω στα σοβαρα την....αρνητικη κριτικη τους (το ακουσαμε και αυτο... :) σε ενα τετοιο συνθετικο μεγαθηριο (ας πουμε ας μου παρουσιαζαν εστω και ενα κομματι τους ισαξιο με τη μουσικη που εγραψε για το Serpico ο Θεοδωρακης και θα το κουβεντιαζα...)
Ω, λυπάμαι αφόρητα αλλά αν δώ τίποτε σε I-IV-V-I στα δικά σου κομμάτια να υποθέσω ότι είναι παπαριές; Η μήπως τα εκατομμύρια τραγούδια που είναι απλοικότατα είναι παπαριές;βασικα ΧΕΣΤΗΚΕ ο κοσμος για την..αρμονικη μελετη και αλλες τετοιες παπαριες...
Καταλαβαίνω μια χαρά. Και επαναλαμβάνω ότι είπα και πριν. Ότι οι τραγουδιστές είναι γνωστότεροι από τα υπόλοιπα μέλη. Τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο.και παλι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να καταλάβεις τι λεω...ας το αφησουμε λοιπον.. (η μαλλον ας μην τ'αφησουμε...να στο πω αλλοιως σε μια τελευταια απελπιδα πορσπαθεια συνεννοησης ..η 90χρονη θεια μου η Παγωνα στο Ανω Μπασλαμοκουκι ;D ΞΕΡΕΙ τους Beatles αλλα ΔΕΝ ξερει τον Mc Cartney...
It's all about compromises. Κάποτε ένας γνωστός μου πήγε ένα demo του, ιδιοχειρώς, σε γνωστό παραγωγό της Sony στην Ελλάδα. Τα κομμάτια είχαν αρκετό πιάνο μέσα, και ο παραγωγός ήθελε... μπουζούκι. Εξέφρασε την επιθυμία του στον τύπο, ότι ναι μεν πολύ ωραία τα κομμάτια σας, αλλά αν βάζαμε και λίγο μπουζούκι... θα γινόταν καλύτερα. Οπότε ο άλλος του λέει ορθά-κοφτά: ρε, εγώ έχω δαπανήσει χρόνια από την ζωή μου για να γίνω πιανίστας και συ μου λές για μπουζούκι; Σηκώθηκε και έφυγε.fuZZed είπε:ΥΓ. παντως ειναι λιγο ανωμαλο να περιμενουμε στη χωρα μας να λειτουργουν μη επιθετικα κ μονομερως κερδοσκοπικα οι δισκογραφικες ενω...
Δε νομίζω ότι είναι θέμα συμβιβασμού ανάμεσα στις εμπορικές προτεραιότητες και την καλλιτεχνική αρτιμέλεια. Είναι θέμα ικανότητας των στελεχών των ντόπιων εταιρειών, όπως πολύ σωστά ανέφερε ο SF. Δουλειά του στελέχους είναι να βρει αυτά που αξίζουν ανάμεσα σε αυτά που προσφέρονται, όχι να τα σπάσει στο φίλο σου με την ονείρωξη του "πως θα βάλουμε μπουζούκι". Αυτή είναι η αποτυχία του συστήματος και γι' αυτό μιλάμε για κακές δισκογραφικές.OurDarkness είπε:Βλέπετε, μερικοί έχουν και ένα όνειρο, και σε αντίθεση με άλλους είναι έτοιμοι να το υπερασπιστούν, παρ' όλο που γνωρίζουν ότι θα μείνουν αφανείς. Οι δισκογραφικές από την άλλη πλευρα είναι κερδοσκοπικές επιχειρήσεις, δεν είναι ούτε φιλανθρωπικοί οργανισμοί, ούτε διακρίνονται για την αμέριστη συνεισφορά τους στην προώθηση της x τέχνης. Και όταν αυτός ο συμβιβασμός μεταξύ των δύο είναι μη υγιής τότε όλα γίνονται κουλουβάχατα.
Στην επόμενη σαιζόν θα προχωρήσουμε στη χλεύη εναντίον των Μπαχ, Μότσαρτ, Μπετόβεν, Βιβάλντι.... άντε διότι αρκετά τη γλυτώσανε οι κουφαλίτσες....Superfunk είπε:θα ελεγα οτι εξεπλαγην δυσαρεστα απο την...αποκαθηλωση του Θεοδωρακη..αλλα σε ενα φορουμ που εχει βγαλει τον Hendrix ασχετο και κακοηχο,τον ΒΒ KING & τον Τσιτσανη "οχι πραγματικους μουσικους" & τον Frusciante κουλο...αυτα ειναι πταισματα... ;D
Δεν νομίζω ότι η δισκογραφία διεθνώς τα τελευταία 10 χρόνια αντιμετωπίζει κάποια κρίση στελέχωσης, το αντίθετο μάλλον. Το κυριότερο πλήγμα που έχει δεχθεί το μοντέλο καλλιτέχνης-δισκογραφική-ακροατής είναι ότι λόγω της ευρείας χρήσης του διαδικτύου υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να έρθει σε επαφή ο καλλιτέχνης με τον ακροατή με αποτέλεσμα η δισκογραφία σα μεταπράτης να είναι άχρηστη. Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να υπάρχει "καλύτερη" στελέχωση όπως λέτε αλλά ακόμα κι έτσι να ήταν, λίγα είναι τα ψωμιά τους έτσι κι αλλιώς. Το πρόβλημα τους δεν περιορίζεται στην ελληνική δισκογραφία και δεν μπορούν να το λύσουν ούτε οι καμπάνιες περι πειρατείας, ούτε τα διάφορα εμπορικά τρικ όπως τα reality show και οι καλλιτέχνες μιας χρήσης, ούτε οτιδήποτε άλλο έχουν δοκιμάσει. Δεν κατάλαβα γιατι "δεν είναι και για να χαιρόμαστε", όταν προκύπτει κάτι νέο, το παλιό πεθαίνει. Έτσι πάνε αυτά.Superfunk είπε:Δεν φταιει η...ιδεα..η υλοποιηση της φταιει...
That's ok. Απλά θα προτιμούσα ΧΙΛΕΣ φορές τον Hendrix να διδάξει κιθάρα σε κάποιους (αν και δε νομίζω ότι θα ήταν και ο πλέον κατάλληλος) παρά τον Μίκυ στο Αριστοτέλειο να αγορεύει ... τέσπα να μην το πω.. και από κάτω να κοντεύουν να κοιμηθούν και στο τέλος να χειροκροτούν μόνο και μόνο για να μην του δημιουργήσουν ψυχολογικά προβλήματα. Πάλι καλά που είναι επίτιμος και δεν είναι τακτικός ομιλητής.Superfunk είπε:θα ελεγα οτι εξεπλαγην δυσαρεστα απο την...αποκαθηλωση του Θεοδωρακη..αλλα σε ενα φορουμ που εχει βγαλει τον Hendrix ασχετο και κακοηχο,τον ΒΒ KING & τον Τσιτσανη "οχι πραγματικους μουσικους" & τον Frusciante κουλο...αυτα ειναι πταισματα... ;D
Έτσι να γουστάρουμε. ;D Ο βλάκας ο Μότσαρτ μόλις άρχισε να γράφει μουσικάρες... πέθανε! Για τον Μπαχ, του τα έχω μαζεμένα και αυτουνού, για Μπετόβεν και Βιβάλντι respect. Τουλάχιστον απο μένα.Wow! είπε:Στην επόμενη σαιζόν θα προχωρήσουμε στη χλεύη εναντίον των ... Μπαχ, Μότσαρτ, Μπετόβεν, Βιβάλντι.... άντε διότι αρκετά τη γλυτώσανε οι κουφαλίτσες....
η προσωπικη μου εμπειρια ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικη (για την εγχωρια δισκογραφια μιλαμε)Δεν νομίζω ότι η δισκογραφία διεθνώς τα τελευταία 10 χρόνια αντιμετωπίζει κάποια κρίση στελέχωσης, το αντίθετο μάλλον.
ο Μπετοβεν παντως ηταν,εκτος απο ΑΣΧΕΤΟΣ (μου το επιβεβαιωσε ο μπατζανακης μου που πηρε φετος απο το...ΩΔΕΙΟ πτυχιο αρμονιας ;D) και μεγας πουτανιαρης αλλα και βρωμυλος (αφοδευε σε πυθαρια και τα αφηνε κατω απο το πιανο του γιατι δεν ειχε καιρο να παει στην τουαλετα οταν συνεθετε... )Στην επόμενη σαιζόν θα προχωρήσουμε στη χλεύη εναντίον των ... Μπαχ, Μότσαρτ, Μπετόβεν, Βιβάλντι.... άντε διότι αρκετά τη γλυτώσανε οι κουφαλίτσες....
Σκατά μουσική ή μουσική του κώλου;Superfunk είπε:ο Μπετοβεν παντως ηταν,εκτος απο ΑΣΧΕΤΟΣ (μου το επιβεβαιωσε ο μπατζανακης μου που πηρε φετος απο το...ΩΔΕΙΟ πτυχιο αρμονιας ;D) και μεγας πουτανιαρης αλλα και βρωμυλος (αφοδευε σε πυθαρια και τα αφηνε κατω απο το πιανο του γιατι δεν ειχε καιρο να παει στην τουαλετα οταν συνεθετε... )