Συμμορία με γνωστό τράπερ έκλεβε από ATM

Meta θεματα:

" Αυτος ο Ρωχαμης ειναι υπερτιμημενος"

" Δειτε βιντεο στο Youtube, μεγαλη απατη οι αμοιβες στις αγροτικες φυλακες"

" Η αλλαγη στον ποινικο κωδικα κατεστρεψε τα εγκληματικα δικαιωματα"

:classic_biggrin:

"Ποιο είναι το καλύτερο εκρηκτικό για ΑΤΜ?"

"Πώς ξεφορτώνεστε το κλεμμένο όχημα μετά την δουλειά?"

"Να πάρω πιτκόι ή να αγοράσω ψεύτικα βιουζ στο σποτιφάι?"

Φίλος το είπα πρώτος. Οχι και να κλεβομαστε αναμεταξυ μας...

:classic_biggrin:

Πάλι μου τελείωσαν τα ριάκσο γμτ.
Πολύ θα ήθελα να μάθω πως γίνεται αυτό ρε φίλος. Αγοράζεις από κάπου ριάκσοs, όπως ας πούμε αγοράζεις κάρτες What's Up, και κάποιες φορές ξεχνάς να ανανεώσεις και ξεμένεις??

Blind test 

Στα κλιπακια που ακολουθούν σπάω τρία atm. Ένα Πειραιώς, ένα Εθνικής με touch screen κ ένα Εθνικής με τα κουμπιά δίπλα στην οθόνη .

Όσοι νομίζετε ότι ακούτε διάφορες, ακούστε προσεκτικά κ πείτε ποιο είναι ποιο

:classic_tongue:

Πολύ θα ήθελα να μάθω πως γίνεται αυτό ρε φίλος. Αγοράζεις από κάπου ριάκσοs, όπως ας πούμε αγοράζεις κάρτες What's Up, και κάποιες φορές ξεχνάς να ανανεώσεις και ξεμένεις??

:classic_tongue:

Να σου πω.

Ξεκίνα βάζε "Χαχα" στα ποστ.

Κάποια στιγμή, θα σου πετάξει ένα μήνυμα ότι "δεν έχετε άλλο ριάκσιο για σήμερα".

Τότε κάνεις ότι κι εγώ, και περιμένεις να περάσουν οι ώρες για να επανέλθουν οι μαγικές δυνάμεις των ριάκσιο στην κατοχή σου.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Καποιος του τα κλεψε

Καποιος του τα κλεψε
Μικρό το κακό. Διαθέτω τεράστια συλλογή απ'τα καλύτερα, πάνω από 5Κ πρέπει να έχω. Το πακέτο των 100 ριάκσοs €20 (Μειωμένη τιμή μόνο για τις γιορτές! Προλάβετε!).

image.gif

Μικρό το κακό. Διαθέτω τεράστια συλλογή απ'τα καλύτερα, πάνω από 5Κ πρέπει να έχω. Το πακέτο των 100 ριάκσοs €20 (Μειωμένη τιμή μόνο για τις γιορτές! Προλάβετε!).

Προβολή συνημμένου 41124
Έπρεπε να το πάρεις black Friday.

4ευρω το δίνανε 

Έπρεπε να το πάρεις black Friday.

4ευρω το δίνανε 
Δεν κατάλαβες φίλος, πουλάω το πακέτο των 100 ριάκσοs στα €20.? Τα δικά μου τα έχω τζαμπέ απ΄την εποχή που ήμουν admin σε ένα international forum. 

image.gif

Απ'ότι διαβάζω είχε συλληφθεί και τον Ιούλιο του 2021 για τον ίδιο λόγο.

έκατσε 1μιση χρόνο στην φυλακή και με το που βγήκε άρχισε τα ίδια

Θα ξαναπάει φυλακή, θα ξαναβγει και θα ξανακάνει τα ίδια μόλις βγει κ.ο.κ. 'οπως κάνουν πολλοί άλλοι στο γελοίο κράτος που ζούμε το οποίο καθιστά την εγκληματικότητα συμφέρουσα

Αποφάσισα. Θέλω τα DT 990 pro. Πάω στο μαγαζί να τα "παρω" 

geg-siderogrothia1.jpg

Απ'ότι διαβάζω είχε συλληφθεί και τον Ιούλιο του 2021 για τον ίδιο λόγο.

έκατσε 1μιση χρόνο στην φυλακή και με το που βγήκε άρχισε τα ίδια

Θα ξαναπάει φυλακή, θα ξαναβγει και θα ξανακάνει τα ίδια μόλις βγει κ.ο.κ. 'οπως κάνουν πολλοί άλλοι στο γελοίο κράτος που ζούμε το οποίο καθιστά την εγκληματικότητα συμφέρουσα
Το κάνει για την τέχνη 

Για να γράφει καλύτερους στίχους...

Να βγαίνει το βίωμα του κ στον ακροατή 

Λογικά θα κάτσει παραπάνω αυτή τη φορά... ύστερα 1.5 χρόνια στη φυλακή δεν είναι και λίγο

Θα ξαναπάει φυλακή, θα ξαναβγει και θα ξανακάνει τα ίδια μόλις βγει κ.ο.κ.
Μισό λεπτό κυρ Goumi μας, αλλά αν δεν μπαινοβγαίνει το παιδί, ο LK μας τι θα γίνει... traper;

Δεν κατάλαβες φίλος, πουλάω το πακέτο των 100 ριάκσοs στα €20.? Τα δικά μου τα έχω τζαμπέ απ΄την εποχή που ήμουν admin σε ένα international forum. 

Προβολή συνημμένου 41125
?

Μπράβο στον @dimsonic
Να κανετε πορεια διαμαρτυρίας που μ αλλαξανε τον τιτλο

Λογικά θα κάτσει παραπάνω αυτή τη φορά... ύστερα 1.5 χρόνια στη φυλακή δεν είναι και λίγο

Θα μου πεις ότι είναι υπότροπος?

Εδώ κάποιοι άλλοι μπαίνουνε μέσα στο γήπεδο και το κάνουνε καλοκαιρινό μια φορά τον μήνα, και δεν τρέχει κάστανο.

Θα μου πεις ότι είναι υπότροπος?

Εδώ κάποιοι άλλοι μπαίνουνε μέσα στο γήπεδο και το κάνουνε καλοκαιρινό μια φορά τον μήνα, και δεν τρέχει κάστανο.
Σκέψου να είσαι από ένα κελί σε ένα προαύλιο και πίσω για 1.5 χρόνια... και να συναναστρέφεσαι με την αφρόκρεμα... θέλει να είσαι από συγκεκριμένα υλικά πνευματικά για το επάγγελμα αυτό, δεν κάνουν όλοι

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back