- Πόντοι
- 1,848
Πολύ θα ήθελα να μάθω πως γίνεται αυτό ρε φίλος. Αγοράζεις από κάπου ριάκσοs, όπως ας πούμε αγοράζεις κάρτες What's Up, και κάποιες φορές ξεχνάς να ανανεώσεις και ξεμένεις??Πάλι μου τελείωσαν τα ριάκσο γμτ.
Πολύ θα ήθελα να μάθω πως γίνεται αυτό ρε φίλος. Αγοράζεις από κάπου ριάκσοs, όπως ας πούμε αγοράζεις κάρτες What's Up, και κάποιες φορές ξεχνάς να ανανεώσεις και ξεμένεις??Πάλι μου τελείωσαν τα ριάκσο γμτ.
Blind test
Στα κλιπακια που ακολουθούν σπάω τρία atm. Ένα Πειραιώς, ένα Εθνικής με touch screen κ ένα Εθνικής με τα κουμπιά δίπλα στην οθόνη .
Όσοι νομίζετε ότι ακούτε διάφορες, ακούστε προσεκτικά κ πείτε ποιο είναι ποιο
Πολύ θα ήθελα να μάθω πως γίνεται αυτό ρε φίλος. Αγοράζεις από κάπου ριάκσοs, όπως ας πούμε αγοράζεις κάρτες What's Up, και κάποιες φορές ξεχνάς να ανανεώσεις και ξεμένεις??
Πολύ θα ήθελα να μάθω πως γίνεται αυτό ρε φίλος. Αγοράζεις από κάπου ριάκσοs, όπως ας πούμε αγοράζεις κάρτες What's Up, και κάποιες φορές ξεχνάς να ανανεώσεις και ξεμένεις??
Μάλλον πρόβλημα με dsp κ δε το σηκώνειΠάλι μου τελείωσαν τα ριάκσο γμτ.
Έπρεπε να το πάρεις black Friday.Μικρό το κακό. Διαθέτω τεράστια συλλογή απ'τα καλύτερα, πάνω από 5Κ πρέπει να έχω. Το πακέτο των 100 ριάκσοs €20 (Μειωμένη τιμή μόνο για τις γιορτές! Προλάβετε!).
Προβολή συνημμένου 41124
Το κάνει για την τέχνηΑπ'ότι διαβάζω είχε συλληφθεί και τον Ιούλιο του 2021 για τον ίδιο λόγο.
έκατσε 1μιση χρόνο στην φυλακή και με το που βγήκε άρχισε τα ίδια
Θα ξαναπάει φυλακή, θα ξαναβγει και θα ξανακάνει τα ίδια μόλις βγει κ.ο.κ. 'οπως κάνουν πολλοί άλλοι στο γελοίο κράτος που ζούμε το οποίο καθιστά την εγκληματικότητα συμφέρουσα
Μισό λεπτό κυρ Goumi μας, αλλά αν δεν μπαινοβγαίνει το παιδί, ο LK μας τι θα γίνει... traper;Θα ξαναπάει φυλακή, θα ξαναβγει και θα ξανακάνει τα ίδια μόλις βγει κ.ο.κ.
?Δεν κατάλαβες φίλος, πουλάω το πακέτο των 100 ριάκσοs στα €20.? Τα δικά μου τα έχω τζαμπέ απ΄την εποχή που ήμουν admin σε ένα international forum.
Προβολή συνημμένου 41125
Να κανετε πορεια διαμαρτυρίας που μ αλλαξανε τον τιτλοΜπράβο στον @dimsonic
Τωρα ειναι καλυτερο?
Να κανετε πορεια διαμαρτυρίας που μ αλλαξανε τον τιτλο
Λογικά θα κάτσει παραπάνω αυτή τη φορά... ύστερα 1.5 χρόνια στη φυλακή δεν είναι και λίγο
Σκέψου να είσαι από ένα κελί σε ένα προαύλιο και πίσω για 1.5 χρόνια... και να συναναστρέφεσαι με την αφρόκρεμα... θέλει να είσαι από συγκεκριμένα υλικά πνευματικά για το επάγγελμα αυτό, δεν κάνουν όλοιΘα μου πεις ότι είναι υπότροπος?
Εδώ κάποιοι άλλοι μπαίνουνε μέσα στο γήπεδο και το κάνουνε καλοκαιρινό μια φορά τον μήνα, και δεν τρέχει κάστανο.