Συμμορία με γνωστό τράπερ έκλεβε από ATM

dIRE sTRAITS: Millionaire blues.
O snik και η παρέα του θα τους έκοβε τα πόδια και θα τους πέταξε στον Κηφισό και αυτούς και τους μπράβους τους. Do not mess with Greek trappers ???

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

mod9sk-gangbang-v0-h5hopoaefybb1.webp

Είναι η ιδέα μου, ή το κουτί με τις σφαίρες πάνω αριστερά γράφει "COS"?
Φιαλίδια διοξειδίου του άνθρακα (CO2) για το αεροβόλο πάνω πάνω... ίδια με αυτά στο σακουλάκι κάτω αριστερά.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Οι πραγματικοί εγκληματίες είναι στη wall street και στα κοινοβούλια. Και αυτοί ούτε λογοδοτούν αλλα και να λογοδοτουσαν, μεταμελεια δεν θα έδειχναν σαν αυτόν τον λαμπρό νεο ?που έσφαλλε μεν 

https://www.newsit.gr/ellada/traper-Don-Leon-sto-Live-News-zito-syggnomi-tha-apodexto-o-ti-pragmatika-exo-kanei/3924644/

αλλα μετανοεί όπως φάνηκε?. Εξάλλου, κάνεις δεν είναι ΑΣΦΑΛΤΟΣ. ?

Οι πραγματικοί εγκληματίες είναι στη wall street και στα κοινοβούλια. Και αυτοί ούτε λογοδοτούν αλλα και να λογοδοτουσαν, μεταμελεια δεν θα έδειχναν σαν αυτόν τον λαμπρό νεο ?που έσφαλλε μεν 

https://www.newsit.gr/ellada/traper-Don-Leon-sto-Live-News-zito-syggnomi-tha-apodexto-o-ti-pragmatika-exo-kanei/3924644/

αλλα μετανοεί όπως φάνηκε?. Εξάλλου, κάνεις δεν είναι ΑΣΦΑΛΤΟΣ. ?
Ξενέρωμα, ή είσαι σκληρός εγκληματίας ή δεν είσαι, ή την αντέχεις τη στενή και τα εννοείς αυτά που ''τραγουδάς'' ή όχι, φλώροι οι τραπερ πάει τελείωσε

Ξενέρωμα, ή είσαι σκληρός εγκληματίας ή δεν είσαι, ή την αντέχεις τη στενή και τα εννοείς αυτά που ''τραγουδάς'' ή όχι, φλώροι οι τραπερ πάει τελείωσε
τελείωσαν όλα........................

γιατί?
Γιατί έβαλε το παιδί μπροστά ''να είμαι οικογενειάρχης λυπηθείτε με'' δεν είναι αντίφαση αυτό σε σχέση με αυτά που λέει στο τραγούδι πίσω στις πρώτες σελίδες?...

γκρεμίστηκε ο μύθος που είχα φτιάξει με τη φαντασία μου γύρω από την τραπ

Είχες φτιάξει μύθο με τη φαντασία σου γύρω από την τραπ;

Θέλεις σεμινάρια (τα έχω ξαναβάλει, αλλά μάλλον απουσίαζες από το μάθημα):

Γιατί έβαλε το παιδί μπροστά ''να είμαι οικογενειάρχης λυπηθείτε με'' δεν είναι αντίφαση αυτό σε σχέση με αυτά που λέει στο τραγούδι πίσω στις πρώτες σελίδες?...
Το κάνουν όλοι όσοι αντιμετωπίζουν τις αρχές. Η τραπ νοοτροπία δεν αποτελεί εξαίρεση. Δεν λέει πουθενά στον κόσμο του εγκλήματος ο κώδικας ηθικής τους πως πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους ???

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back