Είναι η ιδέα μου, ή το κουτί με τις σφαίρες πάνω αριστερά γράφει "COS"?
Μην με δώσεις. Είμαι V-CriminalΕίναι η ιδέα μου, ή το κουτί με τις σφαίρες πάνω αριστερά γράφει "COS"?
Πρεπει να ανοιξουμε θεμα, για το ρολο του tele-ντου στους ληστες
Φιαλίδια διοξειδίου του άνθρακα (CO2) για το αεροβόλο πάνω πάνω... ίδια με αυτά στο σακουλάκι κάτω αριστερά.Είναι η ιδέα μου, ή το κουτί με τις σφαίρες πάνω αριστερά γράφει "COS"?
Ξενέρωμα, ή είσαι σκληρός εγκληματίας ή δεν είσαι, ή την αντέχεις τη στενή και τα εννοείς αυτά που ''τραγουδάς'' ή όχι, φλώροι οι τραπερ πάει τελείωσεΟι πραγματικοί εγκληματίες είναι στη wall street και στα κοινοβούλια. Και αυτοί ούτε λογοδοτούν αλλα και να λογοδοτουσαν, μεταμελεια δεν θα έδειχναν σαν αυτόν τον λαμπρό νεο ?που έσφαλλε μεν
https://www.newsit.gr/ellada/traper-Don-Leon-sto-Live-News-zito-syggnomi-tha-apodexto-o-ti-pragmatika-exo-kanei/3924644/
αλλα μετανοεί όπως φάνηκε?. Εξάλλου, κάνεις δεν είναι ΑΣΦΑΛΤΟΣ. ?
τελείωσαν όλα........................Ξενέρωμα, ή είσαι σκληρός εγκληματίας ή δεν είσαι, ή την αντέχεις τη στενή και τα εννοείς αυτά που ''τραγουδάς'' ή όχι, φλώροι οι τραπερ πάει τελείωσε
γκρεμίστηκε ο μύθος που είχα φτιάξει με τη φαντασία μου γύρω από την τραπτελείωσαν όλα........................
γκρεμίστηκε ο μύθος που είχα φτιάξει με τη φαντασία μου γύρω από την τραπ
Γιατί έβαλε το παιδί μπροστά ''να είμαι οικογενειάρχης λυπηθείτε με'' δεν είναι αντίφαση αυτό σε σχέση με αυτά που λέει στο τραγούδι πίσω στις πρώτες σελίδες?...γιατί?
γκρεμίστηκε ο μύθος που είχα φτιάξει με τη φαντασία μου γύρω από την τραπ
Το κάνουν όλοι όσοι αντιμετωπίζουν τις αρχές. Η τραπ νοοτροπία δεν αποτελεί εξαίρεση. Δεν λέει πουθενά στον κόσμο του εγκλήματος ο κώδικας ηθικής τους πως πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους ???Γιατί έβαλε το παιδί μπροστά ''να είμαι οικογενειάρχης λυπηθείτε με'' δεν είναι αντίφαση αυτό σε σχέση με αυτά που λέει στο τραγούδι πίσω στις πρώτες σελίδες?...