Συμμορία με γνωστό τράπερ έκλεβε από ATM

Κ δε χαλούσαν τα χαρτονομίσματα όταν τα έπλενε στο βίντεο κλιπ?

Εγώ ήθελα να ήξερα, τα ΑΤΜ, δεν έχουν αυτό τον μηχανισμό με την μπογιά που καταστρέφει τα χρήματα όταν ανοίξει το κουτί?

Εγώ ήθελα να ήξερα, τα ΑΤΜ, δεν έχουν αυτό τον μηχανισμό με την μπογιά που καταστρέφει τα χρήματα όταν ανοίξει το κουτί?
αυτά τα έχουν στο Μινιόν

γιατί μου αλλάξατε τον τίτλο?

μια χαρά ήταν, on topic και έτσι.

Όχι να τρέχουμε να παρακαλάμε το γιουτουμπ να πιάσουμε χίλιους σουμπσκρίμπερς και μετά να μαζεύουμε δεκάρες

Τουλάχιστον είναι συνεπής όσο αφορά την θεματολογία και την κουλτούρα  της μουσικής του.

Οχι σαν κάτι ψευτοροκάδες.
το ζει ρε παιδάκι μου....

Γιατι, ποια ειναι η κουλτουρα και η θεματολογια του ροκ, που ειναι ασυνεπεις οι ροκαδες απεναντι της;

Οτι φαμε, οτι πιουμε και οτι αρπαξει ο κ@λος μας ειναι η ροκ "κουλτουρα", και μια χαρα συνεπεια εχουν οι ροκαδες: Οι μισοι πεθαναν απο τα ναρκωτικα, και οι αλλοι μισοι εχουν επαυλεις με πισινες στρεμματων για να κολυμπανε τα παιδια απο τους 7 διαφορετικους γαμους τους.

Συνεπεστατους τους βρισκω.

Δυο απορίες έχω: Ποιος ήταν ο αρχικός τίτλος που διάλεξε αυτή τη φορά ο dimsonic και για ποιον τραπερ μιλάμε? (θέλω να ακούσω τραγούδια του)

οι αλλοι μισοι εχουν επαυλεις με πισινες στρεμματων για να κολυμπανε τα παιδια απο τους 7 διαφορετικους γαμους τους.

Συνεπεστατους τους βρισκω.

Και ποιοι ροκάδες τραγουδάνε για επαύλεις με πισίνες βρε Μάνο?

Για επαυλεις και πισινες δεν ξερω, για εφτα γαμους παντως ΟΛΟΙ ?

Τραπερ εκανε ληστειες; Τι λε ρε παιδακι μου, σε λιγο θα ακουσουμε και για κανα reggae μουσικο που καπνιζει μπαφους.
Θα τοποθετηθώ σκληρά γιατί εκνευριστηκα με τον τίτλο. Λοιπον, αφού......... 

Χαχαχαχαχαχα 

Εβγαλε ονομα η Τατιανα, εβαλε και βιντεο κλιπ:

Ο αθρωπας τα λεει στα ισα. Οσο για τη χωρα που ζουμε, τα λεει ενας αλλος τυπος, "Μακρια αγορι μου απο την Ελλαδα" κλπ

Αντί να πηγαίνουν οι νέοι μας να εκκλησιάζονται, ακούνε τραπ και παίζουν fortnite ενώ κάποιοι άλλοι αγωνίστηκαν και ανεβήκαμε επενδυτική βαθμίδα. Στο όνομα της καλλιτεχνικής κακό κάθε άλλης δήθεν ελευθερίας το κράτος δεν τολμά να τους απαγορεύσει. Με λίστες η μουσική συα κλαμπ και να γίνει το γενικό μητρώο ντίσκ τζόκεϊ να τους καταχωρήσουμε να ξέρουμε τι ακούνε τα παιδιά μας. Να μπλοκαριστεί το τραπ στο youtube και sporify για τη χώρα γιατί γίναμε Σικάγο έξω 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back