- Πόντοι
- 398
Πολύ όμορφη κατασκευή Νίκο, εύγε!!!
Να εισαι καλα για το σχολιο, πραγματικα με αφησες αφωνο γιατι και εγω συνειδητοποιω μεσα απο τα δικα σου λογια οτι τα αυτονοητα εχουν αρχισει να εκλειπουν.bouzoukleri είπε:ΗΘΟΣ .
Υποκλίνομαι.
Και μιλάω σοβαρά. Πολλά θαυμαστικά, για την συμπεριφορά και για την απάντηση.
Το τονίζω γιατί στην εποχή μας πολλά πράγματα θεωρούνται αυτονόητα. Σε μια γραμμή και μισή, η απάντηση δείχνει υπεύθυνο άνθρωπο και τεχνίτη με σεβασμό στους ανθρώπους που του εμπιστεύονται τα όργανα τους.
Να εισαι καλα Περικλη, τα λεμε φιλε.Rebel_Of_South είπε:Πολύ όμορφη κατασκευή Νίκο, εύγε!!!
Την έχεις για να δουν η συνφορμιτες πως μπορει να αλλαξει μια Gibson studio 2012 ,τα νερα πανω στο καπακι οταν την ξεγυμνωσαμε αλλα και στο πισω μερος τις κιθάρας που ήταν πανεμορφα (πολλα εχουν γραφτει πανω σε αυτό) και πως μεταμορφώνεται η ομορφη wine red σε μια πολύ ποιο ομορφη Gary moore ...κιθαρα. Απο εμενα ελευθερα NickHellFire είπε:!Δωσε μου λιγο χρονο να τελειωσω αυτην τη Strat για να την δωσω γιατι περιμενει ο ανθρωπος της ;D και μεσα στις Γιορτες θα ανεβασω ενα θεμα με μια Gibson LP ενως αλλου φιλου, εαν παρω την αδεια του, που απο RED WINE την κανουμε Burst.(Step by Step)
Γιατρε μου δεν μας εκατσε ο καφες σημερααααα!!!nasokosm είπε:Ωπ τώρα σε είδα Γιατρέ μου ;D
Μπράβο ωραίο ελαφρύ ηλιοκαμένο όπως πρέπει μέρες που ειναι![]()
To ειπες και εγινε φιλε. ;Dvonserke είπε:Συγχαρητήρια Hellfire, όντως τόσο ελαφρύ burst δεν έχω ξαναδεί σε strat! Είναι πάρα πολύ όμορφο το αποτέλεσμα! Ελπίζω να πάρεις και την έγκριση απο το παληκάρι, γιατί πολύ θα ήθελα να δώ την LP να μεταμορφώνεται!
Την έχεις για να δουν η συνφορμιτες πως μπορει να αλλαξει μια Gibson studio 2012 ,τα νερα πανω στο καπακι οταν την ξεγυμνωσαμε αλλα και στο πισω μερος τις κιθάρας που ήταν πανεμορφα (πολλα εχουν γραφτει πανω σε αυτό) και πως μεταμορφώνεται η ομορφη wine red σε μια πολύ ποιο ομορφη Gary moore ...κιθαρα. Απο εμενα ελευθερα Nick
Μπράβο αλλά οι φωτό δεν δείχνουν,φέρτη να την ακούσουμε όσο έχω ακόμα τον twin ;DRayDTutto είπε:Επίσης, χρειαζόμαστε καλύτερες φωτό. Με άλλο φόντο. Το πορτοκαλί ανταγωνίζεται άσχημα το χρώμα.
Δεν ειναι χρωμα ,ειναι κανονικο νικελ καπακι διπλου (η καλυτερη λυση οταν καποιος διαπρατει το ΑΜΑΡΤΗΜΑ της τοποθετησης humbucker σε strat ;D ) ,η φωτο ειναι απλα κακη & φαινεται σαν καγκουρομαυρο... ;DΦαίνεται πολύ ωραία αλλά χαλάει την εντύπωση το χρώμα του διπλού.
Μα δεν έχει τρέμολο, είναι hard tail.RayDTutto είπε:Φαίνεται πολύ ωραία αλλά χαλάει την εντύπωση το χρώμα του διπλού. Βρες μια λύση, είναι κρίμα να χάνεται η κυρίλα της κιθάρας. Κάτι δεν μου πάει και στο τρέμολο αλλά δεν φαίνεται καλά.
Επίσης, χρειαζόμαστε καλύτερες φωτό. Με άλλο φόντο. Το πορτοκαλί ανταγωνίζεται άσχημα το χρώμα.
Οκ. Αλλά το νόημα δεν αλλάζει.otto## είπε:Μα δεν έχει τρέμολο, είναι hard tail.
Έστω. Πάλι χαλάει την εικόνα της κυρίλας της πέρλας και της sienna.Δεν ειναι χρωμα ,ειναι κανονικο νικελ καπακι διπλου (η καλυτερη λυση οταν καποιος διαπρατει το ΑΜΑΡΤΗΜΑ της τοποθετησης humbucker σε strat ;D ) ,η φωτο ειναι απλα κακη & φαινεται σαν καγκουρομαυρο... ;D
Εδώ είσαι.Superfunk είπε:η καλυτερη λυση ειναι βεβαια full nickel (και στους μονους)
![]()