Sienna Hard tail Stratocaster.

Πολύ όμορφη κατασκευή Νίκο, εύγε!!!

bouzoukleri είπε:
ΗΘΟΣ .

Υποκλίνομαι.

Και μιλάω σοβαρά. Πολλά θαυμαστικά, για την συμπεριφορά και για την απάντηση.

Το τονίζω γιατί στην εποχή μας πολλά πράγματα θεωρούνται αυτονόητα. Σε μια γραμμή και μισή, η απάντηση δείχνει υπεύθυνο άνθρωπο και τεχνίτη με σεβασμό στους ανθρώπους που του εμπιστεύονται τα όργανα τους.
Να εισαι καλα για το σχολιο, πραγματικα με αφησες αφωνο γιατι και εγω συνειδητοποιω μεσα απο τα δικα σου λογια οτι τα αυτονοητα εχουν αρχισει να εκλειπουν.

Rebel_Of_South είπε:
Πολύ όμορφη κατασκευή Νίκο, εύγε!!!
Να εισαι καλα Περικλη, τα λεμε φιλε. ;)

Ωπ τώρα σε είδα Γιατρέ μου  ;D

Μπράβο ωραίο ελαφρύ ηλιοκαμένο όπως πρέπει μέρες που ειναι  :D

Συγχαρητήρια Hellfire, όντως τόσο ελαφρύ burst δεν έχω ξαναδεί σε strat! Είναι πάρα πολύ όμορφο το αποτέλεσμα! Ελπίζω να πάρεις και την έγκριση απο το παληκάρι, γιατί πολύ θα ήθελα να δώ την LP να μεταμορφώνεται!

HellFire είπε:
!Δωσε μου λιγο χρονο να τελειωσω αυτην τη Strat για να την δωσω γιατι περιμενει ο ανθρωπος της  ;D και μεσα στις Γιορτες θα ανεβασω ενα θεμα με μια Gibson LP ενως αλλου φιλου, εαν παρω την αδεια του ;), που απο RED WINE την κανουμε Burst.(Step by Step)
Την έχεις για να δουν η συνφορμιτες πως μπορει να αλλαξει μια Gibson studio 2012 ,τα νερα πανω στο καπακι οταν την ξεγυμνωσαμε αλλα και στο πισω μερος τις κιθάρας που ήταν πανεμορφα (πολλα εχουν γραφτει πανω σε αυτό) και πως μεταμορφώνεται η ομορφη wine red σε μια πολύ ποιο ομορφη Gary moore ...κιθαρα. Απο εμενα ελευθερα Nick

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
nasokosm είπε:
Ωπ τώρα σε είδα Γιατρέ μου  ;D

Μπράβο ωραίο ελαφρύ ηλιοκαμένο όπως πρέπει μέρες που ειναι  :D
Γιατρε μου δεν μας εκατσε ο καφες σημερααααα!!!

vonserke είπε:
Συγχαρητήρια Hellfire, όντως τόσο ελαφρύ burst δεν έχω ξαναδεί σε strat! Είναι πάρα πολύ όμορφο το αποτέλεσμα! Ελπίζω να πάρεις και την έγκριση απο το παληκάρι, γιατί πολύ θα ήθελα να δώ την LP να μεταμορφώνεται!
To ειπες και εγινε φιλε. ;D

Την έχεις για να δουν η συνφορμιτες πως μπορει να αλλαξει μια Gibson studio 2012 ,τα νερα πανω στο καπακι οταν την ξεγυμνωσαμε αλλα και στο πισω μερος τις κιθάρας που ήταν πανεμορφα (πολλα εχουν γραφτει πανω σε αυτό) και πως μεταμορφώνεται η ομορφη wine red σε μια πολύ ποιο ομορφη Gary moore ...κιθαρα. Απο εμενα ελευθερα Nick

Τελευταιο χερι βερνικι.Σε λιγες ημερες τριψιμο και γυαλισμα. :D

last_varnish1.jpeg

Αλλη μια, μου αρεσει ο τροπος που αλλαζει το χρωμα αναλογα την γωνια που πεφτει το φως!!!

Καλες γιορτες σε ολους!!!

Last_varnish.jpeg

Φαίνεται πολύ ωραία αλλά χαλάει την εντύπωση το χρώμα του διπλού. Βρες μια λύση, είναι κρίμα να χάνεται η κυρίλα της κιθάρας. Κάτι δεν μου πάει και στο τρέμολο αλλά δεν φαίνεται καλά.

Επίσης, χρειαζόμαστε καλύτερες φωτό. Με άλλο φόντο. Το πορτοκαλί ανταγωνίζεται άσχημα το χρώμα.

RayDTutto είπε:
Επίσης, χρειαζόμαστε καλύτερες φωτό. Με άλλο φόντο. Το πορτοκαλί ανταγωνίζεται άσχημα το χρώμα.
Μπράβο αλλά οι φωτό δεν δείχνουν,φέρτη να την ακούσουμε όσο έχω ακόμα τον twin ;D

Φαίνεται πολύ ωραία αλλά χαλάει την εντύπωση το χρώμα του διπλού.
Δεν ειναι χρωμα ,ειναι κανονικο νικελ καπακι διπλου (η καλυτερη λυση οταν καποιος διαπρατει το ΑΜΑΡΤΗΜΑ της τοποθετησης humbucker σε strat  ;D ) ,η φωτο ειναι απλα κακη & φαινεται σαν καγκουρομαυρο... ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
RayDTutto είπε:
Φαίνεται πολύ ωραία αλλά χαλάει την εντύπωση το χρώμα του διπλού. Βρες μια λύση, είναι κρίμα να χάνεται η κυρίλα της κιθάρας. Κάτι δεν μου πάει και στο τρέμολο αλλά δεν φαίνεται καλά.

Μα δεν έχει τρέμολο, είναι hard tail.

otto## είπε:
Μα δεν έχει τρέμολο, είναι hard tail.
Οκ. Αλλά το νόημα δεν αλλάζει.

Δεν ειναι χρωμα ,ειναι κανονικο νικελ καπακι διπλου (η καλυτερη λυση οταν καποιος διαπρατει το ΑΜΑΡΤΗΜΑ της τοποθετησης humbucker σε strat  ;D ) ,η φωτο ειναι απλα κακη & φαινεται σαν καγκουρομαυρο... ;D
Έστω. Πάλι χαλάει την εικόνα της κυρίλας της πέρλας και της sienna.

Οχι ρε συ ειναι ΠΟΛΥ ομορφο το nickel cover πανω σε περλα,σιγουρα ΕΤΗ φωτος μπροστα απο εναν uncovered humbucker

να δες μια καλη φωτο (ενταξει οι μαυροι μονοι ειναι λιγο...εμετος... ;D)

Stratlike_front_Grey_800.jpg

και συγκρινε με αυτη την αηδια

1996-FENDER-USA-STRATOCASTER-LONESTAR-STRAT-50TH-ANN!!..........

ενταξει σαν τον μονο δεν εχει εμφανισιακα αλλα απο το ολοτελα.... ;)

η καλυτερη λυση ειναι βεβαια full nickel (και στους μονους)

images

Superfunk είπε:
η καλυτερη λυση ειναι βεβαια full nickel (και στους μονους)

images
Εδώ είσαι.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back