- Πόντοι
- 963
Η και γενικότερα να γράψεις κανα ρυθμικό που θα ακούγεται και αυτό αλλά και ο έρμος ο τραγουδιάρης χωρίς να πρέπει μετά να κόψεις το μισό eq της κιθάρας στο post production.ή αν θες να παιξεις στα μπουζουκια)
Η και γενικότερα να γράψεις κανα ρυθμικό που θα ακούγεται και αυτό αλλά και ο έρμος ο τραγουδιάρης χωρίς να πρέπει μετά να κόψεις το μισό eq της κιθάρας στο post production.ή αν θες να παιξεις στα μπουζουκια)
Η και γενικότερα να γράψεις κανα ρυθμικό που θα ακούγεται και αυτό αλλά και ο έρμος ο τραγουδιάρης χωρίς να πρέπει μετά να κόψεις το μισό eq της κιθάρας στο post production.
Αφού δεν πονοκεφαλιάζεις με αυτό χαλάλι σου.?Έχω δύο κιθάρες me Floyd Rose
Δεν έχω ακριβώς απάντηση, αλλά υποθέτω ότι μάλλον αν θες στρατ θες και αυτο μαζι που παει πακέτο. Ολη η τεχνολογια της κιθαρας δεν ειναι και η αιχμη του δορατος ωστε να μιλαμε για απαρχαιωμενα και μη πράγματα.Αυτό το απαρχαιωμένο μαραφέτι που ονομάζεται vintage trem, τί να το κάνω...
Κατ΄αρχάς είπαμε:μια χαρα τα κανει αυτα η tele in fact ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ καλυτερα
Σε παραγωγές που η φωνή είναι πέρα και πάνω απ' όλα χαίρω πολύ ?να γράψεις κανα ρυθμικό που θα ακούγεται και αυτό
Γιατι ρε μαν?Η και γενικότερα να γράψεις κανα ρυθμικό που θα ακούγεται και αυτό αλλά και ο έρμος ο τραγουδιάρης χωρίς να πρέπει μετά να κόψεις το μισό eq της κιθάρας στο post production.
H Strat λόγω φυσικού βάθους και περισσότερου αέρα στην αττάκα, κάθεται πιο εύκολα πίσω από τη φωνή σε σχέση με fixed bridge κιθάρες.
δυό δεν ήταν?Les Paul με P90s αβαδιστα και αβασανιστα...οι Strat για εμενα ειναι μετριοτατες κιθαρες που δεν κανουν τιποτα στο 100% (το διαπιστωσα φετος μετα απο τουλαχιστον 60 που εχουν περασει απο τα χερια μου) μια εχω κρατησει και αυτην επειδη μου την εχει φτιαξει φιλος...
Αυτό όμως δεν είναι πάντα εφικτό σε όλα τα είδη μουσικής. Κάποιες φορές υπάρχουν συνεχόμενα ντρίγκι-ντρίγκι μάνα μου, δεν μπορείς να τα αποφύγεις.Θεωρώ ότι απλά πρέπει ο κιθαρίστας να μενει μακριά απο τον τραγουδιστή. Ενορχηστρωτικά μιλώντας.
Σκοπεύεις να κανεις και αλλες αλλαγες εκτος απο το τρεμολο και τους μαγνήτες?
Είναι πιο όμορφες. Θέλω μια Jaguar καθώς είμαι τεράστιος φαν του Rowland Howard αλλά για κάποιο λόγο έχουν ακριβύνει. Ακόμη και οι καλές μεταχειρισμένες είναι εκτός των χρημάτων που θα έδινα για μια τέτοια κιθάρα.η Jaguar & η Mustang κανουν αυτη τη δουλεια που θες πολυ καλυτερα να ΞερΣ και Ινε και πΓιο ΟΜΟΡΦΕΣ.
Εεε μα πήγες και εσύ τώρα και βρήκες το 5% των περιπτώσεων που κάθεται μονο αυτή η κιθάρα εκει....Παράδειγμα: κάποια στιγμή έγραφα κιθάρες σε ένα κομμάτι με alt-rock-grunge στοιχεία με συνεχόμενα ρυθμικά. Ο τραγουδιστής και το vocal range, all over the place. Παντού και πουθενά σα να λέμε...
Πρώτη κιθάρα επιλογής Les Paul, δεύτερη SG /P90s. Τζίφος. Σκέφτηκα την Esquire για να αδειάσει λίγο παραπάνω συχνοτικά αλλά μετά θα έπρεπε να αλλάξω κι ενισχυτή, να ξεκουμπώσω τον Matchless, να βάλω τον Orange για να πάρει λίγο υπόσταση στα μεσαία. Τελικα δοκίμασα τη Strat. Έγραψα τρεις κιθάρες δυο panned rhythm L/R και μία κέντρο lead. Κανένα θέμα. Πήγε από μόνη της πιο πίσω σαν καλό παιδί, έκατσε τέλεια.
Δε θα το βρεις καπως δυσχρηστο αυτο?Θα είχε πλάκα επίσης να αντικαταστήσω το 5-way blade switch με 3 μικρά διακοπτάκια, τα οποία ανεξάρτητα ενεργοποιούν κάθε μαγνήτη.
Εεε μα πήγες και εσύ τώρα και βρήκες το 5% των περιπτώσεων που κάθεται μονο αυτή η κιθάρα εκει....
Δε θα το βρεις καπως δυσχρηστο αυτο?
Επίσης έχω μια Jazzmaster. Δεν ξέρω αν θεωρείς ότι κι αυτές έχουν αντίστοιχο βάθος με μια Strat,