- Πόντοι
- 16
Ενδιαφερομαι να εγορασω μια 7 χορδη τον απριλιο και ημοθν 99% για schecter helraiser 7 h loomis 7 αλλα καθως χαζεβα και ακτι αλλες παρατηρησα οτι οι περισσοτερες schecter 7χορδες ειναι σε κλιμακα 26,5 ενω οι αλλες μαρκες ειχα τις 7χορδες σε 25,5 και σκεφτομαι μηπως την baritone 7χορδες κιθαρες η τα ταστα εχοθν μεγαλη αποσταση μεταξυ τους μιας που δεν εχω αλλη 7χορδη ωραια θα ηταν καποιος γνωστης του θεματος να εξηγησει τι γινεται γιατι δεν μπορω μπρατσα μεγαλα και αβολα.
EDIT: Επισης τα ταστα των schecter ειναι X-JUMBO και οχι απλα jumbo και για να πω την αληθεια φοβαμαι την μεταβαση απο 6 σε 7 χορδες μηπως δεν συνηθισω ποτε τις 7 χορδες και παει χαμενη η κι8αρα η μηπως συνηθισω τισ 7 χορδες και πανε αχρηστες οι αλλες που κιθαρες παρακαλω ασ μου καποιος απο δικη του εμπειρια.
EDIT: Επισης τα ταστα των schecter ειναι X-JUMBO και οχι απλα jumbo και για να πω την αληθεια φοβαμαι την μεταβαση απο 6 σε 7 χορδες μηπως δεν συνηθισω ποτε τις 7 χορδες και παει χαμενη η κι8αρα η μηπως συνηθισω τισ 7 χορδες και πανε αχρηστες οι αλλες που κιθαρες παρακαλω ασ μου καποιος απο δικη του εμπειρια.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: