Αργότερα μου είπαν οτι ηταν δυνατόν λόγω υγρασία να παλλεται μια χορδή' date=' δεν ξέρω.
[/quote']
βασικά εμένα μου έχει τύχει κάμποσες φορές με τις τυλιχτές χορδές στην κλασσική μου αυτό, αλλά λόγω και της μορφής του ήχου φαινόταν τι ήτανε: τα σλοτς στο νατ της κλασσικης μου δεν είναι ομαλά και λεία, με αποτέλεσμα καθώς άλλαζε η θερμοκρασία λόγω διαστολής ή συστολής να πεταχτεί η χορδή μπροστά ή πίσω μέχρι το επόμενο τυλιγμα που στηρίχτηκε τελικά σε κάποιο edge του σλοτ. Επίσης για τον ίδιο λόγο μου έχει σπάσει κάμποσες φορές η ρε μόνη της στο ξεκάρφωτο το βράδυ(γι αυτό και πάντα κρατάω εφεδρικές ρε, και προσέχω να μην αφήνω την κιθάρα κοντα σε μπαλκονοπορτα, ανεμιστήρες, καλοριφερ, αιρ κοντισιον, κτλ). Τώρα για το πιάνο δεν ξέρω.... μπορεί να ήτανε κανα ζωάκι, σαυρα ποντίκι κάτι?
Τέλος αν και δεν έχω διαβάσει όλο το θρεντ για να δω εξηγήσεις, είχα δει πεταχτά την ιστορία με το κασόνι, στην οποία επειδή επίσης μου εχει τύχει κάτι αντίστοιχο, παίζει ρόλο αν κοντά, πχ μέχρι και στα 200 μετρα γύρω, υπήρχε μάντρα ή τοίχος, καθότι στην περίπτωση μου ο ήχος ήταν "surround" και εγώ τον άκουγα δίπλα μου ενω τελικά προερχόταν απο μια αυλή 2 τετράγωνα κάτω απο μένα, και την αντανακλαση του σε ένα τοίχο πίσω αριστερά μου...