Αχ αχ, πώς το 'γραψες...ειχατε ποτε καποια πραγματικη παραφυσικη εμπειρια
SONICSPOT έχεις δει την ταινία White Noise?
Η εμπειρία σου έχει σχέση με αυτό που δείχνει??
Pastelius (αν δεν έχεις πρόβλημα βέβαια)' date=' θα με ενδιέφερε πολύ να ακούσω τη δική σου εμπειρία...[/quote']
Οσο μπορω να εξηγησω μεσα απ το pc μου..Τα πραγματα ειναι ομως καπως
περιπλοκα..Δηλαδη μου εχουν συμβει παραπανω απο 5-6 φορες καποια
περιστατικα,και ολα ηταν σε ενα μερος-ενα χωριο στον νομο Ευρυτανιας.
Ειμαι στον δρομο,ΑΠΟΛΥΤΗ ησυχια,και εννοω τοση ησυχια,σε σημειο που
η ανασα μου ηταν φασαρια.Το συγκεκριμενο μερος εχει μια φοβερη ενεργεια και γενικα συμβαινουν διαφορα εκει,εμφανιζονται πραγματα,ακουγονται καποια αλλα..Το κακο με την περιπτωση μου ειναι οτι για περιπου δεκα λεπτα εμεινα μονος μου στον δρομο(γυρω στις 00.20)
περιμενοντας δυο φιλους.Ακουσα τον πιο ανατριχιαστικο ηχο,σκεψου σαν να παιρνεις ενα ξυλινο βαρυ κασονι και να το σερνεις αργα στην ασφαλτο...Το ακουσα και δεν εδωσα σημασια,υπεθεσα οτι το μυαλο μου παιζει παιχνιδια..Το ακουω παλι,κοιταω προς τα εκει,τιποτα.Δεν βλεπω τιποτααπολύτως.Μετα απο 1-2 λεπτα (ο ηχος αυτος με πλησιαζε)αρχισα να νιωθω ανησυχα και να κρυωνω.Τον ηχο τον ακουγα ολο και πιο καθαρα,ολο και
πιο κοντα μου να πλησιαζει.Το τραγελαφικο ειναι οτι υπηρχε λαμπα της ΔΕΗ
στον δρομο και επρεπε να φανει κατι.Εν τελει,οταν ο ηχος ειχε φτασει σε
αποσταση μισου μετρου απο μενα ΔΕΝ μπορουσα να κουνηθω,ειχα παγωσει.
Κουνουσα μονο τα ματια μου.Το ακουσα αλλη μια φορα και ηρθε μπροστα
μου.Εκει ανατριχιασα οσο ποτε,και η καρδια μου βαραγε στα 150 bpm.
Νομιζα πως θα εμφανιστει κατι και εκει θα ηταν και η τελευταια μου εμπειρια...Τελικα ετρεξα πανω στο σπιτι χωρις να τολμησω να γυρισω πισω
μου να κοιταξω.Κουκουλωθηκα και 15 λεπτα μετα που ηρθαν οι φιλοι
ημουν ακομα χλωμος.Τον ηχο παρεπιπτοντως..συνεχισα να τον ακουω και
απο το σπιτι.Δεν πτοηθηκε.Τον ακουγα μεχρι να φυγει απ το ακουστικο
μου πεδιο...
Υποψιν...ΔΕΝ ειχα πιει τιποτα,ημουν απολυτως νηφαλιος.
Αυτη ηταν με πολυ λιγα λογια μια απο τις εμπειριες μου..Ελπιζω να μη
γινει θεμα χλευασμου.Ειναι περα για περα αληθινη.
GORGO
Ε όχι και χλευασμού. Είπαμε είμαστε σκεπτικιστές' date=' αλλά δε θα σε δουλέψουμε κιόλας! Ενδιαφέρον το όλο ζήτημα... Έχεις κάτι συγκεκριμένο υπ'όψιν σου για την όλη φάση, ή έχει μείνει στο "κάτι" έγινε;[/quote']Σιγουρα "κατι" εγινε, δεν εχει καταφερει ομως κανεις μεχρι τωρα να δωσει
μια εξηγηση στο ανεξηγητο...Ισως υπηρξε καποιος συντονισμος συχνοτητων,
ισως ηταν κατι που εξηγειται με την συγχρονη φυσικη(θεωρια υπερχορδων,
κβαντομηχανικη, σκουληκοτρυπες) κτλ...Ισως καποιο παραλληλο συμπαν.
Τι να πω...Το μονο βεβαιο ειναι οτι ΔΕΝ ηταν στο μυαλο μου(γιατι οι περισσοτεροι επαναπαυτηκαν στο να μου πουν αυτο).Οταν ακους
κατι -χωρις να μπορεις να το δεις-ειδικα κατι τοσο ανατριχιαστικο,-ειναι το
ελαχιστο τρομακτικο...Και αλλα πολλα...
Παιδιά' date=' έχετε ακούσει για ένα σημείο κοντά στην Πεντέλη (αν θυμάμαι καλά) που αν αφήσεις το αμάξι με λυμένο χειρόφρενο σε μια ανηφορίτσα, αυτό αντί να πάει προς τα κάτω, πάει προς τα πάνω;Αν ναι, πού ακριβώς είναι;[/quote']
Nαι,το σημειο αυτο υπαρχει και ειναι αν θυμαμαι καλα στην πισω πλευρα
του βουνου.(Βουνο δεν ειναι η Πεντελη?) :lol:
Παιδιά' date=' έχετε ακούσει για ένα σημείο κοντά στην Πεντέλη (αν θυμάμαι καλά) που αν αφήσεις το αμάξι με λυμένο χειρόφρενο σε μια ανηφορίτσα, αυτό αντί να πάει προς τα κάτω, πάει προς τα πάνω;Αν ναι, πού ακριβώς είναι;[/quote']
Tέτοια σημεία υπάρχουν σε πολλά μέρη τις Ελλάδας αλλά είναι οφθαλμαπάτες! Απλά δεν είναι ανηφόρες αλλά κατηφόρες που φαίνονται για ανηφόρες!
Δεν θέλω να φανώ δύσπιστος αλλά μου έχει τύχει πάρα πολλές φορές να μην έχει καταγραφεί κλήση στο σταθερό...το τηλ εχει αναγνωριση και ειχα μεχρι τοτε 9 τηλ/τα - μενω στηλη αλλατος γιατι τα τηλ ειχαν παραμεινει στο 9 !!! δηλ το συγκεκριμενο δεν ειχε καταγραφει ...
το τηλ εχει αναγνωριση και ειχα μεχρι τοτε 9 τηλ/τα - μενω στηλη αλλατος γιατι τα τηλ ειχαν παραμεινει στο 9 !!! δηλ το συγκεκριμενο δεν ειχε καταγραφει ...επειδη και γω ειμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δυσπιστος στην αρχη ειπα μηπως το τηλ ειχε καποιο προβλημα και ζητησα απο τον αδερφο μου να παρει με το κιν στο σπιτι...φυσικα κανενα προβλημα το τηλ καταγραφηκε κανονικα...
επισης στην κηδεια εβρεχε παρα πολυ σε σημειο του να σκεφτομασταν πως θα γινει η ταφη...ε μολις φτασαμε στο νεκτροταφειο η βροχη σταματησε μεχρι να τελειωσουμε και μετα παλι τα ιδια - επισης "ετυχε" να υπαρχει μονο ενας ταφος διαθεσιμος σε ολο το νεκροταφειο κατω ακριβως απο ενα κυππαρισι (δεν της αρεσε ο ηλιος και πολυ)...
δεν ξερω πως ακουγονται ολα αυτα αλλα σιγουρα ο ανθρωπος φαινεται να διατηρει καποια στοιχεια της προσωπικοτητας του αμεσως μετα τον θανατο τωρα για ποσο διαστημα αυτο δεν μπορω να το ξερω...ισως και αυτο που λεμε φαντασματα/στοιχεια η οτιδηποτε αλλο να ειναι μια ανωμαλια στην μεταβαση προς το αλλο οπως εχουμε την τερατογενεση εμεις...παντως σιγουρα ο ανθρωπος ειναι ψυχοσωματικη οντοτητα...