Σαν σήμερα....

Abraxas

Μέλος
Πόντοι
36
... ήρθε στον κόσμο κάποιος που θα άλλαζε αυτά που θεωρούσαμε δεδομένα για την ηλεκτρική κιθάρα, για πάντα

jimi.jpg

Αν ζούσε σήμερα θα ήταν 64 ετών... όσο και ο J.B., οπότε πιθανότατα σε κάποια σκηνή θα τον βλέπαμε... να παίζει, ποιος ξέρει τι;

Παρεπιπτόντως... σήμερα έχω γενέθλια!, είμαι αριστερόχειρας... 8) 8) 8) 8O 8O και με λένε Δημήτρη!!! 8O 8O Τώρα το συνδύασα πρώτη φορά!!! Με έστειλες με το post...

αλλά δεν παίζω σαν τον jimmy... :lol: :lol: :lol:

Παρεπιπτόντως... σήμερα έχω γενέθλια!' date=' είμαι αριστερόχειρας... 8) 8) 8) 8O 8O και με λένε Δημήτρη!!! 8O 8O Τώρα το συνδύασα πρώτη φορά!!! Με έστειλες με το post...
[b']αλλά δεν παίζω σαν τον jimmy...[/b] :lol: :lol: :lol:
Καταρχάς πολύχρωμος και εντοιχισμένος! :D :D :D

Κατά δεύτερον, ακούγεται λίγο spooky, πιστεύεις στην μετενσάρκωση;; 8)

Παρεπιπτόντως... σήμερα έχω γενέθλια!' date=' είμαι αριστερόχειρας... 8) 8) 8) 8O 8O και με λένε Δημήτρη!!! 8O 8O Τώρα το συνδύασα πρώτη φορά!!! Με έστειλες με το post...
[b']αλλά δεν παίζω σαν τον jimmy...[/b] :lol: :lol: :lol:
Καταρχάς πολύχρωμος και εντοιχισμένος! :D :D :D

Κατά δεύτερον, ακούγεται λίγο spooky, πιστεύεις στην μετενσάρκωση;; 8)
Σε ευχαριστώ! :wink:

Πάντως αν πρόκειται για μετενσάρκωση, δεν πέτυχε σωστά... :lol: :lol: :lol:

feb02k.jpg

hendrix5.jpg

Δύο "αιρετικές" φωτό κι από μένα για τον Jimi...

We still eat his dust, don't we? :wink:

Καταρχήν χρόνια καλά vandergraaf :D ...ένας πολύ καλός μου φίλος εχει επίσης σημερα γεννεθλιά, άλλος ένας φίλος και ένας συναδελφος απο την δουλεια... 8)

Χαιρομαι που δεν ειμαι ο μόνος που θυμαμαι καθε χρόνο την συγκεκριμένη ημερομηνία... :oops:

Χρονια πολλά....Πολύχρωνος και ότι επιθυμείς....Ρε γαμώτο....εγώ είμαι ο μόνος που μόνο ηλίθια γεγονότα έγιναν στην ημερομήνια της γεννησης μου....Αχχχχ....Κατσε να το τσεκάρω στη Wikipedia....

Εμενα στα γενεθλια μου..............δεν εγινε και τπτ σπουδαιο μονaxa ενας κοντουλης κυριος με μουστακακι και αμεση σχεση με γνωστα μπισκοτα επεβαλε την Gouda...... :D :D :D

Εμενα στα γενεθλια μου..............δεν εγινε και τπτ σπουδαιο μονaxa ενας κοντουλης κυριος με μουστακακι και αμεση σχεση με γνωστα μπισκοτα επεβαλε την Gouda...... :D :D :D
Α πα πα... 8O :? :lol:

Εσύ θα μας κυκλώσεις και το τετράγωνο σε λίγο.... :roll:

:lol:

Ποτέ δεν ξέρεις......

Xa....τελικά στην ημερομήνια γέννηση μου ανακαλυψαν τον μηχανισμό των αντικυθηρων....και πατενταρίστηκε το σαξόφωνο.....

Trending...

Νέα θέματα

Back