Σαμιαμίδια! Kill em all!

fleamail

Μέλος
Πόντοι
38
Help!! :)

Ξέρει κανείς πως μπορούμε να ξεφορτωθούμε τα σαμιαμίδια?  :o ;D

Ο χώρος που έχω το studio μου είναι ημι-γιαπί και λίγο πριν το καλοκαίρι είχε κάνει εμφάνιση ένα σαμιαμίδι, ε και είπα ωραία, τύχη! Μετά όμως το ένα έγινε 2 και γέμισαν απογόνους (έχω πετύχει 6-7) με αποτέλεσμα να γεμίσει και ο τόπος κάτι σαν κουτσουλιές και να μου σπάνε τα νεύρα!

Μου είναι δύσκολο να σκοτώσω οτιδήποτε είναι μεγαλύτερο από μύγα οπότε ψάχνω κάποια λύση για να τα απομακρύνω.

Ξέρει κανείς τίποτα? Κανα κόλπο από καμια γιαγιά? ;D ;D

α) Πείσε τον εαυτό σου ότι είναι μυγες και σκότωσέ τα

β) Αστα όπως είναι γιατί θεωρούνται καλή τύχη

γ) Αιχμαλώτισέ τα και βάψτα σε διάφορα χρώματα και έτσι θα έχεις ψυχεδελικό heavy metal σκηνικό (ασε που τα φωσφορίζοντα θα έχουν πλάκα)

δ) Αγοράζεις έναν σαμιαμιδοφάγο (ή σκουταρελοφάγο όπως είναι γνωστό σε άλλα μέρη της Ελλάδος)

ε) Δεν έχω ιδέα

στ) Ξέρουν να παίζουν τίποτα;

;D

Ειδική κόλα που πιάνουν τα ποντίκια (μαγαζιά σιδερικών). Σε ένα χαρτόνι βάζεις από το σωληνάριο και το αφήνεις σε μία γωνία...άοσμη-άγευστη....και πρόσεχε ΠΟΛΥ δυνατή!

Όντως λένε ότι φέρνουν καλή τύχη, και επίσης τρώνε διάφορα ενοχλητικά έντομα. Στα κακά είναι ότι μάλλον τα πάνε καλά με τις κατσαρίδες (δεν ξέρω γιατί, ότι έχω ακούσει λέω). Ίσως να σκεφτόσουν να'παιρνες ένα φίδι?  ;D  ;D  ;D

Παίξτε κάτι από Malmsteen  ;D

disclaimer: πλάκα κάνουμε, μ'αρέσει ο Malmsteen  ;)

marathon είπε:
Ειδική κόλα που πιάνουν τα ποντίκια (μαγαζιά σιδερικών). Σε ένα χαρτόνι βάζεις από το σωληνάριο και το αφήνεις σε μία γωνία...άοσμη-άγευστη....και πρόσεχε ΠΟΛΥ δυνατή!
σωστος. επισης κυκλοφορει και ετοιμο, μαζι δηλαδη με την βαση (που αλλιως βαζεις εσυ) στα σουπερμαρκετ, και πιανει τα παντα , μεχρι και ποντικια.Δεν τα σκοτωνει , απλως κολανε επανω και μετα εσυ αποφασιζεις...!

Τα σαμιαμίδια οχι μονο ειναι ακινδυνα για τον ανθρωπο (ακομη και να σε περπατησουν, δε θα βγαλεις εξανθηματα), αλλα σου καθαριζουν το χωρο απο τα ζωυφια! Οποτε ασ τα για κατοικιδια σου!  :)

si_rah είπε:
Τα σαμιαμίδια οχι μονο ειναι ακινδυνα για τον ανθρωπο (ακομη και να σε περπατησουν, δε θα βγαλεις εξανθηματα), αλλα σου καθαριζουν το χωρο απο τα ζωυφια! Οποτε ασ τα για κατοικιδια σου!  :)
Σε αυτό το mood ήμουν κι εγώ στην αρχή όταν ήταν 1-2. Άσε που είχαν εξαφανιστεί οι αράχνες και οι μύγες! Αλλά τώρα καθαρίζουν τον χώρο από τα έντομα αλλά το γεμίζουν με τα περιττώματα τους!

στ) Ξέρουν να παίζουν τίποτα;
Ναι!!! Αυτά επικοινωνούν μεταξύ τους με ένα χαρακτηριστικό ήχο. Υπάρχουν μερικές συχνότητες, κυρίως από κιθάρα, που τα κάνει να ανταποκρίνονται! Μακάρι να μπορούσα να παίξω το "μαζέψτε τα και φύγετε από εδώ" στα σαμιαμέζικα!  ;D ;D ;D

RE LAKH PAI3E KAMIA KAFRILA 666BPM KAI 8A TA DEIS NA LAKANE APO TIN KLEIDAROTRIPA TA SAMIAMIDIA.

REGARDS

Αντικρυζοντας τον τιτλο του thread και πριν το ανοιξω πανικοβληθηκα σκεπτομενος την πιθανοτητα να το εχει ανοιξει ο cyberjohny ρωτωντας πως να φερει σαμιαμιδια απο Αμερικη, και πως να παιξει μεταλ το kill em all με αυτα.

Εγώ είχα πρόβλημα το καλοκαίρι στο σπίτι, μάλλον όχι τόσο σημαντικό όσο εσύ, αλλά το πραγματικό πρόβλημα είναι τα άκυρα κουραδάκια :-X που αφήνουν.

Εγώ βρήκα μετά από αρκετές μέρες κυνηγιού τον τρόπο να τα αιχμαλωτίζω, μέ ένα διχτυωτό καλάθι, τα τάιζα, τα παρατηρούσα (όλα λέγονταν Ευθύμης), τα έδειχνα στους φίλους μου, και μετά τα ελευθέρωνα στο φυσικό τους περιβάλλον. :'(

Έτσι και δεν επιβαρύνεις το κάρμα σου (φαντάσου +0/-7) >:(, και έχεις κάτι να κάνεις τις βαρετές ώρες του μεσημεριού, και μόνο αν αποδειχθείς ανίκανος, προχώρα σε πιο μπανάλ λύσεις. Αν έχεις κολλήσει σε μια από αυτές τις ποντικοπαγίδες (εγώ την έχω πατήσει) θα καταλαβαίνεις τι εννοώ ;)...

PS      Προτεινόμενο soundtrack:

http://www.chromakey.com/ - Dead Air For Radios - Mouse

zestair είπε:
αλλά το πραγματικό πρόβλημα είναι τα άκυρα κουραδάκια :-X που αφήνουν.
Ακριβώς!

Εγώ βρήκα μετά από αρκετές μέρες κυνηγιού τον τρόπο να τα αιχμαλωτίζω, μέ ένα διχτυωτό καλάθι, τα τάιζα, τα παρατηρούσα (όλα λέγονταν Ευθύμης), τα έδειχνα στους φίλους μου, και μετά τα ελευθέρωνα στο φυσικό τους περιβάλλον. :'(
E ρίξε λεπτομέρειες... ΤΙ diyer είσαι? ;D ;D Τα δικά μου τα φωνάζω Μπάμπη, Μάκη και Ρίτσα.  ;D

Αλλά τώρα καθαρίζουν τον χώρο από τα έντομα αλλά το γεμίζουν με τα περιττώματα τους!
και εκει κολλας?Φτιαξε τους μια ΤΟΥΑΛΕΤΤΑ βρε αδερφε! ;D

Ψάξε να βρεις ποια είναι η συχνότητα που τα κάνει να βγαίνουν από τη φωλιά, συνήθως αυτά τα ζωύφια βγαίνουν μερικές ώρες πριν απο σεισμό που τον διαισθάνονται. Ο σεισμός πριν γίνει, εκπέμπει έναν ήχο δεν θυμάμαι ακριβώς συχνότητα αλλά είναι κάτω απο τα 50Hz. Με μια γεννήτρια ήχου ακόμα και απο το PC μπορείς να στείλεις ένα σήμα. Ίσως έτσι καταφέρεις κάτι, πιστεύω οτι έδωσα μια απάντηση αρκετά πολιτικά ορθή σε σχέση με το φόρουμ που μας φιλοξενεί ;D

Υ.Γ. Για πες μας και τι κατάφερες

φίλε fleamail

ίσως μία καλή λύση είναι να πάρεις μερικά τηλέφωνα σε φιλοζωικές οργανώσεις ή ακόμα και σε κτηνιάτρους (κάποιοι από αυτούς αγαπάνε πραγματικά όλα τα ζώα) και να ζητήσεις τις συμβουλές τους.

Θέλω να πιστεύω πως θα χαρούν να σε βοηθήσουν.

Πιάσε τον αρχηγό τους από τα @@ και πες τους να παραδοθούν. Εναλλακτικά, αντί για Μπάμπη, Ρίτσα κλπ μπορείς να να λες rick, Τζει Μπι, Πι Μπας κλπ και να τα πιάνεις με μπασοπαγίδες.

harilatron είπε:
Εναλλακτικά, αντί για Μπάμπη, Ρίτσα κλπ μπορείς να να λες rick, Τζει Μπι, Πι Μπας κλπ και να τα πιάνεις με μπασοπαγίδες.
Μπα τις μπασοπαγίδες μου τις έχουν @εσμένες κανονικότατα!  ;D ;D ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back