Το οποίο θα τον γλυτώσει απο τα άκρυα κουραδάκια, έτσι; :-*X-minor είπε:Εναλλακτικά, παίζε συνέχεια τη brown note μέχρι να πάνε από χ%$#μο! ;D
Στην Αγγλία δεν είχατε, τώρα στη Παλλήνη-Γέρακα που μένεις θα δείς...Nikolas είπε:Γιατί δεν έχω ξανακούσει ΣΑΥΡΕΣ να κάνουν κακά και όπου βρούν κλπ...
Είπαμε...κόλα, είμαι πια ειδικός!Nikolas είπε:Άσε είμαι στα ποντίκια τώρα. Σιγά σιγά θα μάθω και την υπόλοιπη πανίδα πού θα μου πάει;![]()
Jasemeister είπε:![]()
Ode to samiamidi
Το σαμιαμίδι μην πατήσεις
στον αριθμό να τηλεφωνήσεις
της τοπικής σου της φιλοζωικής
Κολωνάκι, οδός Αλωπεκής
Είναι μικρό και τσαχπινούλι
Τα συμπαθεί και o θεος o Uli
Ναι έχει ενα και ο Jon Roth
Τον εμπνέει να παίζει Morgoth
Στην Αγγλία τα λένε gecko
Βάλαν στο γράμα g λίγο echo
Απ'το παλιό το καλό το tape
Της εποχής του Planet of the Ape.....s
Το σαμιαμίδι μην κατηγοράς
Μπορεί να μη σου δίνει για να φας
Αλλά στο στούντιο σου κάνει παρέα
Άμα το εκπαιδεύσεις παίζει και φλογέρα
Έλα λοιπόν και μην αργείς και πάρε τη Rick
Παίξε τη μπασάρα, you know the trick
Να γουστάρει μπασογραμμή ο γκέκος που γκρουβάρει
Με τον Bassman που σ'ακούν μέχρι τον Άρη
Στην αρχή κι εγώ αυτό νόμιζα και γέμισα τον τόπο ποντικοπαγίδες αλλά μετά το είδα να γίνεται live και τουλάχιστον ησύχασα(κι εγω και τα τύμπανα μου ;D)Nikolas είπε:Σοβαρά τώρα. Μήπως τα κουραδάκια είναι απο αλλού; Μήπως πχ, έχεις και ποντίκια, που, ΠΡΑΓΜΑΤΙ, κάνουν κουράδακια; Γιατί δεν έχω ξανακούσει ΣΑΥΡΕΣ να κάνουν κακά και όπου βρούν κλπ...
The Exterminator!Τι φταινε ρε Μαραθωνομάχε τα καημένα; Μια σταλίτσα είναι.marathon είπε:Είπαμε...κόλα, είμαι πια ειδικός!
Θεός.Jasemeister είπε:Είναι μικρό και τσαχπινούλι
Τα συμπαθεί και o θεος o Uli
Ναι έχει ενα και ο Jon Roth
Τον εμπνέει να παίζει Morgoth
O fleamailyameth είπε:Ποιός θα διαμαρτυρηθεί αν δει τις άοσμες τελίτσες.
Eίπα...έχω ειδικότητα στα ποντίκια (στον μαραθώνα δεν έχουμε ποντίκια αλλά αρουραίους...)The Exterminator!
Συμφωνώ...αλλά μην το παραχέσουνε!Ας συνυπάρjουμε με τα ζώα... Ετσι είναι η ζωή.
You win some, you lose some.
+1000yameth είπε:Ποιός θα διαμαρτυρηθεί αν δει τις άοσμες τελίτσες. Μια ηλ. σκουπίτσα χειρός και είσαι χάρμα! Απλά πρόσεξε μη ρουφήξεις και κανα ζωάκι παράλληλα.
Ας συνυπάρjουμε με τα ζώα... Ετσι είναι η ζωή.
You win some, you lose some.
Αυτό ψοφάω να το δω live.nikodemos είπε:για παραδειγματισμό να πας και να χέσεις και εσύ στις φωλιές τους ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Να σε καλέσω για κανα καφέ τότε ντε...marathon είπε:Eίπα...έχω ειδικότητα στα ποντίκια (στον μαραθώνα δεν έχουμε ποντίκια αλλά αρουραίους...)
Nikolas είπε:Να σε καλέσω για κανα καφέ τότε ντε...
γιατί εδώ έχω τρελαθεί στους αρουρέους (του αγρού που λένε). Έντάξει, ένα χαλί φάγανε και κάτι κούτες, αλλά η μπατζανάκης τα φοβάται και τελικά είμαι ο μόνος που κατεβαίνω στο υπόγειο και αρχίζει και γίνεται βαρετο! ;D
Δεν διαβάζεις προσεκτικά!! ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΑΤΗ. Σε 15 λεπτά (max) έχεις πιάσει το μουσαφίρη!Ειδική κόλα που πιάνουν τα ποντίκια (μαγαζιά σιδερικών). Σε ένα χαρτόνι βάζεις από το σωληνάριο και το αφήνεις σε μία γωνία...άοσμη-άγευστη....και πρόσεχε ΠΟΛΥ δυνατή!