Σαμιαμίδια! Kill em all!

Evilnye είπε:
Δεν το αντιλήφθηκα όντως.

Παντως και ο αστικός μύθος είναι ενδιαφέρον :P
Ο Δημητρης ειναι μανουλα σ΄αυτα

Στον αερα τα πιανει... ;D

όλες η σαύρες σε περίπτωση που πιαστούν, προτιμούν να "αφήσουν" την ουρά τους

πίσω και να εξαφανιστούν ενώ η ουρά συνεχίζει να κουνιέται για να τραβήξει την

προσοχή του κυνηγού! Δεν είμαι σίγουρος αν η ουρά τους ξαναδημιουργείται ή έχουν

μόνο μια ευκαιρία για αυτό (μπόνους ζωή  :P) Έτσι προέκυψε και ο μύθος!!!  ;)

Evilnye, αφού του έβαλες ποτό, άσε του και ένα τσιγαράκι (και φωτιά) στο κομοδίνο.

Ένας άλλος αστικός μύθος είναι ότι αν δώσεις τσιγάρο σε βάτραχο, αυτός σκάει.

Προσπάθησα να το δοκιμάσω μικρός, αλλά έπεφτα συνέχεια σε αντικαπνιστές βάτραχους.

Αν θέλει κάποιος να μοιραστεί ανάλογες εμπειρίες του μαζί μας, ας το πράξει άφοβα.

Όπως ερχόμουν στη δουλειά, βρήκα έναν τεράστιο βάτραχο λιώμα στο δρόμο (είμαι και μέσα στη φύση).

Τον έβγαλα φωτογραφία, θα μοιραστώ την εικόνα μαζί σας το απόγευμα, αναμείνατε εναγωνίως στους υπολογιστές σας.

Το σαμιαμίδι ακόμα αγνοείται, υποθέτω πως πειράχτηκε που δεν του έδωσα τσιγάρο.

Η το οινόπνευμα ήτανε μπόμπα και πήγε να βρει άλλο μαγαζί. :P

Εμένα με το που εμφανιζόταν ποτέ κανένα εξαφανιζόταν την ίδια μέρα. Στο στρατό μόνο που δεν είχα κιθάρα καθόντουσαν. Μαλλον έχουνε γούστο στο τι ακούνε.

Evilnye είπε:
Όπως ερχόμουν στη δουλειά, βρήκα έναν τεράστιο βάτραχο λιώμα στο δρόμο (είμαι και μέσα στη φύση).

Τον έβγαλα φωτογραφία, θα μοιραστώ την εικόνα μαζί σας το απόγευμα, αναμείνατε εναγωνίως στους υπολογιστές σας.

Το σαμιαμίδι ακόμα αγνοείται, υποθέτω πως πειράχτηκε που δεν του έδωσα τσιγάρο.
μα δεν βλεπεις το προφανες?

Το σαμιαμιδι ηπιε το οινοπνευμα, πηρε το αμαξι του και πατησε το βατραχο.

Καπνιστής βάτραχος παρασύρθηκε από τις ρόδες ασυνείδητου σαμιαμιδίου.

"Μου πεταχτηκε" δηλωσε το σαμιαμιδι.

lizard_sm.jpg

94981962_317717b0b6.jpg

Ακριβώς!

E ρίξε λεπτομέρειες... ΤΙ diyer είσαι? ;D ;D Τα δικά μου τα φωνάζω Μπάμπη, Μάκη και Ρίτσα.  ;D
  Πάντως είναι μύθος ότι τα σαμιαμίδια τρώνε τα άλλα ανεπιθύμητα ζωύφια. Εγώ τουλάχιστον δεν είχα καμιά τύχη.

Αυτό το καλοκαίρι φυσικά οι τεχνική μου βελτιώθηκε. Απέφυγα πολλές συγκινητικές γνωριμίες παραφυλάγοντας στην πόρτα όταν την άνοιγα (γιατί εμένα από κει τρύπωναν) με μια σκούπα. Τελικά η πρόληψη αποδείχθηκε για μια ακόμα φορά το καλύτερο φάρμακο.  ;)

Ο ένας και μοναδικός Ευθύμης (Ρετζιάς στο επίθετο - λόγω μεγέθους) που τα κατάφερε να μπει χωρίς να τον πάρω χαμπάρι, εξαφανίστηκε από μόνος του, (εκτός αν έπιασαν κάτι αντι-σαμιαμιδο-βουντού που δοκίμασα :-\).

zestair είπε:
  Πάντως είναι μύθος ότι τα σαμιαμίδια τρώνε τα άλλα ανεπιθύμητα ζωύφια. Εγώ τουλάχιστον δεν είχα καμιά τύχη.

Αυτό το καλοκαίρι φυσικά οι τεχνική μου βελτιώθηκε. Απέφυγα πολλές συγκινητικές γνωριμίες παραφυλάγοντας στην πόρτα όταν την άνοιγα (γιατί εμένα από κει τρύπωναν) με μια σκούπα. Τελικά η πρόληψη αποδείχθηκε για μια ακόμα φορά το καλύτερο φάρμακο.  ;)
Κ εγώ μια τέτοια μαγκιά πήγα να δοκιμάσω, να το σπρώξω με φαράσι δεμένο σε σκουπόξυλο, από το ταβάνι που ήταν σιγά σιγά ως το παράθυρο.

Δυστυχώς στην πορεία έπεσε κ κρύφτηκε κάπου. Αηδία και μόνο που το σκέφτομαι!

μα δεν βλεπεις το προφανες?

Το σαμιαμιδι ηπιε το οινοπνευμα, πηρε το αμαξι του και πατησε το βατραχο.

Καπνιστής βάτραχος παρασύρθηκε από τις ρόδες ασυνείδητου σαμιαμιδίου.

"Μου πεταχτηκε" δηλωσε το σαμιαμιδι.
Μετά από αυτό μπορώ να πω πως νιώθω εγκληματίας.

Και επίσης κατέληξα πως το να ανεβάσω φωτογραφία του δολοφονημένου (τελικά) βατράχου, είναι απαράδεκτο. Πρόκειται για πολύ σκληρή εικόνα και ανήθικη πλέον. Ουφ.

H λυση ειναι μια...

samia-midi controller
αχαχαχαχα καμμένο, μ άρεσε

Οκ, ας μιλήσω σοβαρά...

[Κωστάλας mode]

Οι συγκεκριμένες σαυρίτσες πρέπει να'ναι τα γνωστά geckos (house geckos  ;D), και αρέσκονται στη ζέστη και την υγρασία. Τυχαία μπαίνουν σε σπίτια, μια και δεν συμπαθούν πολύ τη ράτσα μας, και όταν το κάνουν είναι συνήθως για το "κλίμα" το χειμώνα, ή για φαί. Τα συγκεκριμένα σαυράκια τρέφονται όντως με έντομα, αλλά μικρά έντομα, όπως κουνουπάκια, μικρές μύγες κλπ. μικρά. Το ότι αφήνουν κουραδάκια είναι γεγονός, αλλά μερικές φορές δεν το κάνουν απλά λόγω... ανάγκης, αλλά ως άμυνα (αυτή είναι μια άμυνά τους προφανώς). Δεν ξέρω κάποιο περίεργο γιατροσόφι για να το διώξεις, αλλά συνήθως άμα δεν έχει φαί εκεί που είσαι (κοινώς έντομα) τότε ή θα φύγουν από μόνα τους, ή θα τα βρείς κάπου νεκρά από την αφυδάτωση/πείνα. Οπότε, υπομονή!

[/Κωστάλας mode]

bihlas87 είπε:
To θυμαται κανεις?
Ναι αν κ δεν το είχα παίξει.

Thanks Xminor να δούμε, σίγουρα θα βρει κάτι να φάει εδώ. Συνεχίζει να ναι άφαντο, μπορεί κ να έφυγε... (ίσως 3ήμερο στην πλατεία πιο δίπλα...)

Μιας και το θέμα εφτασε 10 σελίδες να σας ξενερώσω λίγο, εγώ έχω απαλλαγεί από το πρόβλημα μου μετά από ανακαίνιση του χώρου!  :)

Trending...

Νέα θέματα

Back