Των Stones είναι κι αυτό;Haris είπε:Τι εννοείς; Πόσες φορές μπορούμε να ακούσουμε ξανά το Γαλάζιο Δούναβη από τη Φιλαρμονική της Βιέννης;
Μια φορά έχω βρεθεί στην Βιέννη και με είχε εντυπωσιάσει το ποτάμι: Γαλάζιο δεν το έλεγες με τίποτα... Γκρίζος Δούναβης ήταν ;DHaris είπε:Τι εννοείς; Πόσες φορές μπορούμε να ακούσουμε ξανά το Γαλάζιο Δούναβη από τη Φιλαρμονική της Βιέννης; Όσες θέλουμε. Από καμία μέχρι πολλές.
Όταν γίνει Μαύρος, θα τον παίξουν οι Metallica.Terry RoscoeBeck5 είπε:Μια φορά έχω βρεθεί στην Βιέννη και με είχε εντυπωσιάσει το ποτάμι: Γαλάζιο δεν το έλεγες με τίποτα... Γκρίζος Δούναβης ήταν ;D
Δεν ξέρω τι γινόταν στην εποχή του Strauss. Συνέχισε να διευθύνει συστηματικά την ορχήστρα στο Δούναβη 30 χρόνια μετά από την σύνθεση του;Haris είπε:Τι εννοείς; Πόσες φορές μπορούμε να ακούσουμε ξανά το Γαλάζιο Δούναβη από τη Φιλαρμονική της Βιέννης; Όσες θέλουμε. Από καμία μέχρι πολλές.
Αν οι δάφνες πουλάνε (όλο και κάποια φακή θα φτιάξουμε) καλά κάνει και όποιος θέλει ακούει.atreu73 είπε:Κι αν το έκανε, δεν θα ήταν δίκαιο να πούμε παραβλέποντας ακόμα και τα πιο πεζά κίνητρα ότι ο μεγάλος συνθέτης επαφίεται στις δάφνες του;
Υποθέτω ότι δεν αναφέρεσαι σε εμένα γιατί πρώτον με ξέρεις, δεύτερον σε ξέρω και τρίτον, και βασικότερον, ξέρω που μένεις! ;Daudiokostas είπε:Για κάποιο λόγο είχα την εντύπωση ότι εκεί γύρω στα 30 ήταν η ηλικία που σταμάταγαν οι μάλλον παιδικές οπαδομπαντοπιτσικουλιές. Προφανώς και σφάλλω.
Δεν ξέρω τι γινόταν στην εποχή του Strauss. Συνέχισε να διευθύνει συστηματικά την ορχήστρα στο Δούναβη 30 χρόνια μετά από την σύνθεση του;
Δεν έχω ιδέα.
Κι αν το έκανε, δεν θα ήταν δίκαιο να πούμε παραβλέποντας ακόμα και τα πιο πεζά κίνητρα ότι ο μεγάλος συνθέτης επαφίεται στις δάφνες του;
Δικαιότατο. So what? Εδώ που τα λέμε είναι μεγάλες δάφνες.
Όλα αυτά βέβαια στην περίπτωση που δεχόμαστε τον ισχυρισμό ότι Strauss και Rolling Stones αποτελούν μεγέθη συγκρίσιμα.
Και γιατί όχι; Pop έγραψε ο ένας, pop έγραψαν και oι άλλοι.
Δεν αναφέρομαι σε εσένα.Haris είπε:Υποθέτω ότι δεν αναφέρεσαι σε εμένα
Quote από μένα χρησιμοποίησες. Θα 'πρεπε να μυρίσω τα νύχια μου, όπως κάνω για να καταλάβω αν παίζεις κάποιο bassline ή ο,τι σου κατέβει; ;Daudiokostas είπε:Δεν αναφέρομαι σε εσένα.
Είσαι (πάλι) εκτός ρυθμού. ;D
atreu, την bold πρόταση δεν την κατάλαβα.atreu73 είπε:Haris εγώ πάλι πιστεύω ότι μπορείς να βάλεις το also sprach Zaratustra να παίζει ή όποιο άλλο προτιμάς. Με την προϋπόθεση ότι το έχεις ξανακούσει. Ενώ το ακούς το αυτί σου έχει μάθει να περιμένει την επόμενη νότα.
Το κενό που δεν συμπληρώνεται από την φαντασία σου είναι το χάσμα από τον Strauss στους Rolling Stones.
Το μόνο πράγμα που κάνει υποφερτό το βίντεο είναι ότι είναι όλη την ώρα λουσμένοι σε ΒΑΘΥ ΜΩΒ χρώμα. ;D ;D ;Dsamy paraga είπε:Γελοίοι χαρακτήρες ,σκορπάνε ουραίες φάσεις λαίμαι
@Nicholas_tsiliNicholas_tsili είπε:ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΑΝΤΕ!!! (το 67' ήμουνα -20 και το 98 ήμουνα 11 χρονών :'( )
Απλά ότι αυτό που θα μας κάνει να ξαναγυρνάμε στις ίδιες γνώριμες μουσικές θα πρέπει να είναι συνάρτηση της λατρείας του οικείου και επανάληψης της αίσθησης μαζί με την πεποίθηση που επιβεβαιώνεται κατά την ακρόαση ότι κάτι μας διαφεύγει. Κάτι θα συνεχίζει να μας διαφεύγει. Κάτι που η μνήμη μας αδυνατεί να συγκρατήσει και η φαντασία μας να αναπαράγει. Θα είναι αυτό που δεν θα κουραζόμαστε να ανακαλύπτουμε ξανά και ξανά. Προσωπική μου άποψη είναι ότι το Satisfaction έχει διαβεί το κατώφλι από την χρήση στην αχρηστία.Haris είπε:atreu, την bold πρόταση δεν την κατάλαβα.