- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,843
Θα φάω ban επειδή λέω την πραγματικότητα για την αναλογία διανομής του πλούτου. Γιατί μιλάω για το γεγονός τών ανισοτήτων? ΚΑΣΚΑΝΤΈΡ με έχετε κάνει,

Θα φάω ban επειδή λέω την πραγματικότητα για την αναλογία διανομής του πλούτου. Γιατί μιλάω για το γεγονός τών ανισοτήτων? ΚΑΣΚΑΝΤΈΡ με έχετε κάνει,
Θες να τα ακούσεις εδώ ή να στα στείλω με pm;
Δεν έχω καθόλου εμπειρία απο Tidal. Το Spotify Premium πέραν όσων αναφέρει ο Σπύρος, έχει το κακό ότι έχει κατα τη γνώμη μου αρκετές ελλειψεις στη δισκογραφία διαφόρων καλλιτεχνών και μάλιστα παρατηρω ότι γινονται τακτικά αλλαγές. Δηλαδή εκει που ήξερες ότι είχε τον τάδε δίσκο απο έναν καλλιτεχνη, μια μέρα μπαίνεις και εχει εξαφανιστεί.Αξίζει να δώσεις μία ευκαιρία στο Tidal.
Δεν έχω καθόλου εμπειρία απο Tidal. Το Spotify Premium πέραν όσων αναφέρει ο Σπύρος, έχει το κακό ότι έχει κατα τη γνώμη μου αρκετές ελλειψεις στη δισκογραφία διαφόρων καλλιτεχνών και μάλιστα παρατηρω ότι γινονται τακτικά αλλαγές. Δηλαδή εκει που ήξερες ότι είχε τον τάδε δίσκο απο έναν καλλιτεχνη, μια μέρα μπαίνεις και εχει εξαφανιστεί.
Το Tidal πως τα παει σε αυτό το θέμα?
Γι' αυτό το έγραψα, να έχουμε τη γνώμη ανθρώπων με κάποιες απαιτήσεις, όπως ο JazzJoker ή εσύ. O Έκτωρ π.χ. δεν έγραψε κάτι κακό για την ποιότητα του Spotify, οπότε δεν έχει νόημα να του το προτείνω.Μάλλον θα ριξω μια ματια και στο Tidal αν η ποιότητα του ειναι εμφανώς καλύτερη θα το κρατήσω.
Καλά ντες, μία πλάκα κάναμε. Μη με μαλώνετε γιατί θα πάω να κρεμαστώ από κάνα πλάτανο.,Θες να τα ακούσεις εδώ ή να στα στείλω με pm;
εμετός.,,Κάναμε ένα live στο μαγαζι ενος φιλου με την μπάντα μου στο οποίο ειχε έρθει και ο αγαπητός cos_dr και παίξαμε ΜΟΝΟ ΔΙΚΑ ΜΑΣ τραγούδια. Μετά από μερικές μέρες ο φίλος με το μαγαζί μου είπε ότι ήρθε μια από αυτές τις εταιρίες τύπου ΑΕΠΙ και του ζήτησαν να πληρώσει πνευματικά δικαιώματα για το live που κάναμε. Εμείς εντωμεταξύ ούτε ξέρουμε ποιοι είναι.Φανταστειτε πως λειτουργούν αυτές οι εταιρίες...
Όχι αλλά έχει βάλει δικηγόρο γιατί λένε θα τον πάνε δικαστικά. (Χλωμό το βλεπω)Πάντως του είπα αν πάνε στα δικαστήρια θα πάω για μάρτυρας και θα τους κάνω ρόμπα.Οι τύποι ζητάνε λεφτά για λογαριασμό μας χωρίς καν να τους ξέρουμε.Απλα είδανε live σου λέει ευκαιρία να τον δαγκώσουμε.Τελικα τι εγινε, πληρωσε;
Μίλαγα νωρίτερα με ένα φίλο γιαΚαι τωρα, ολοι ορθιοι: Θα ακουστει ο υμνος των ελληνικων εταιριων διαχειρισης πνευματικων δικαιωματων.
Θα έρθω καί εγώ μάρτυρας να δώσω ένορκη κατάθεση. Είμαι πάρα πολύ καλός, έχω πάει τόσες φορές σε δικαστήρια για διάφορα θέματα πού πλέον δε θέλω ούτε δικηγόρο, τα λέω εγώ. Καί εξώδικα γράφω. Αν μπλου πάρετε με 99 ευρώ το τροφοδοτικό πού θέλω θα τα πω άριστα αλλά επειδή είσαι εσύ θα έρθω και θα τα πω ωραία και έτσι. Να τους κάνει και αυτος αγωγή. Είναι ψέμα ότι έπαιξαν άλλη μουσική. να δούμε καί τί ισχύει με την άδεια του μαγαζιού καί νά σάς είχε νόμιμα μην την πάθουμε. Εγώ βέβαια θα έρθω ως μάρτυρας για το ότι παίξατε δικά σάς τραγούδια αποκλειστικά εκείνη τη μέρα. Για τα άλλα θα δούμε και το πολύ πολύ θα ψευδομαρτυρησω. ,Όχι αλλά έχει βάλει δικηγόρο γιατί λένε θα τον πάνε δικαστικά. (Χλωμό το βλεπω)Πάντως του είπα αν πάνε στα δικαστήρια θα πάω για μάρτυρας και θα τους κάνω ρόμπα.Οι τύποι ζητάνε λεφτά για λογαριασμό μας χωρίς καν να τους ξέρουμε.Απλα είδανε live σου λέει ευκαιρία να τον δαγκώσουμε.
Μίλαγα νωρίτερα με ένα φίλο γιαφασολάκιατο ζήτημα της ΑΕΠΙ. Τελικά ήτανε καλοί αυτοί; Γιατί εχάθησαν; Τίνες τους αντικαθιστούσι;
ΟΠΙΤίνες τους αντικαθιστούσι;