@ mamonu :
mamonu είπε:
συμφωνω συγνωμη yameth...
και γω βαρεθηκα να ανιτπαρατιθομαι με ατομα σαν τον voyager .
Γιατί γίνεσαι
ψεύτης τώρα?...
Αν δεν υπήρχε η παρέμβαση του Admin. θα συνέχιζες (όπως κάνεις και τώρα…) το flame war…
Τουλάχιστον προσπάθησε να είσαι ειλικρινής έναντι του εαυτού σου…
Που νομιζει οτι ολα συμβαινουν αναλογα με την κοσμοθεωρια του...
Ξέρω ότι θα σου είναι πάρα πολύ «σκληρό» αυτό που θα μάθεις, αλλά είναι –δυστυχώς- αλήθεια…
Και το δικό σου ημερολόγιο γράφει:
Τρίτη, 5 Ιουνίου 2012…
Ξύπνα, έχουμε μπει εδώ και είκοσι-δυο –ολόκληρα- χρόνια σε ένα άλλο millennium από αυτό που νομίζεις ότι ζεις…
καθως και να βαζει "λογια" απο στοματα αλλων...
Χαχαχαχα!
Σώπα ρε, το κατάλαβες το «λεκτικό αστειάκι» με την φλογέρα?...
Με εκπλήσσεις ευχάριστα!... Δεν πίστευα ότι θα το καταλάβαινες…
Όταν όμως διάβασες το πρωτότυπο, δεν σε «είδα» να αντιδράς για το ασύστολο spam-όρισμα του άλλου…
εγω δεν ειδα κανεναν να διαφωνει εκτος απο τον ιδιο με αυτα που λεω....τοσο πολυ..
Μπορείς να το δεις ότι αυτό έχει πολλές εκδοχές σαν μέτρο διευθέτησης…
Η πιο σύνθετη εκδοχή από αυτές είναι ότι πολύ λίγοι ξέρουν και ακόμα πιο πολλοί λίγοι καταλαβαίνουν για το τι ακριβώς μιλάμε και σε τι ακριβώς αντιπαρατιθέμεθα εμείς οι δυο…
Π.χ. πιστεύω ότι μόνο ο
OurDarkness μπορεί να καταλάβει στην ολότητα του το σημείο της αντιπαράθεσης μας…
Η πιο απλή εκδοχή από αυτές είναι ότι κανένας έτερος δεν δίνει καμία αξία στα γραπτά μας, εξ’ ου και δεν υπάρχουν άλλες έτερες τοποθετήσεις στο θέμα…
Σε μια χώρα που ζει υπό κατάρρευση, η πρόθεση ενός νεαρού να αγοράσει ένα παρωχημένο Vintage synth σαν το Roland Juno 106 δεν απασχολεί ουσιαστικά κανέναν και θα περνούσε στο «πολύ χαλαρό»...
Η πρόθεση σου όμως να το αναγάγεις σε ένα fétichisme objet μιας –ψευδεπίγραφης- «ταύτισης» σου, που θέλεις μόνο εσύ να κάνεις με αυτό, σύμφωνα με το δικό σου «προσωπικό» ψυχολογικό «κόλλημα», αυτό σηματοδοτεί ότι δεν μπορούμε να έχουμε –πια- έναν λογικό και λειτουργικό διάλογο…
Γιατί το ουσιαστικό σου πρόβλημα σε αυτόν τον διάλογο δεν είναι ο Voyager η’ ο όποιος άλλος…
Αλλά η μορφή της ψυχολογικής σου «άρνησης», να αποδεχτείς την χρονική εποχή που ζούμε και ότι αυτή έχει -επιμέρους- επιφέρει…
(λιγο οκ ειναι κατανοητο.. αλλα εδω μιλαμε για σταυροφορια ;D)
Γράφεις –που γράφεις…- ότι να ‘ναι…
Μήπως περίμενες να σου «χαδεύσω –λεκτικά- τα αυτιά»?...
Αντιθετως ειδα ευγενικα να του δειχνουν αρθρα τα οποια αναιρουν αυτα που λεει...(περι DCO)....
Μα ούτε και ο
OurDarkness διαφωνεί σε αυτό που γραφώ, αν διάβαζες καλύτερα…
Ο μόνος που δεν μπορεί να αποδεχτεί τεχνοκρατικά αυτά που λέμε περί D.C.O. & V.C.O.
εγώ & ο
OurDarkness, είσαι μόνο εσύ, γιατί πολύ απλά δεν σε απασχολεί αν ένα synth (είτε Hardware, είτε Software) ακούγεται καλά η’ όχι, αλλά μόνο αν αυτό θα μπορεί να σου εκπληρώσει την ψυχολογική σου διακύβευση –enjeu- ως προς το αν μπορεί να αποτελέσει το “Time Machine” μιας ψυχολογικής «απόδρασης» σου…
Με απλά λογάκια εσύ δεν «ψωνίζεις» ‘sizers για τους ήχους και τις δυνατότητες τους…
Εσύ «ψωνίζεις» μάρκες –για την μόστρα στον εαυτό σου- και ημερομηνίες…
Είσαι –επί το πλείστον- συλλέκτης και όχι μουσικός…
τελοσπαντων τα γραπτα μενουν και ο καθε αναγνωστης του θεματος μπορει να παρει καααποιες πληροφοριες απο αυτο....
Ακριβώς …
Τουλάχιστον θα διαβάσουν για πάρα πολλές σύγχρονες εναλλακτικές προτάσσεις αγοράς και να μην νομίζουν ότι κάποιος «σαλταρισμένος» δραπέτευσε από το 1983…
Να μας γράφεις φίλτατε συχνότερα, αλλά μόνο με αναλογικό στυλό, μιας και -όπως πιθανόν να ξέρεις…- το internet είναι του διαβόλου (digital)…
Anorimoi - 666 (2009version)
Δεν ξέρω να σου απαντήσω, αλλά δεν σου δανείζω -με τίποτα- για 20000 χρόνια τα πλήκτρα μου…