- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,603
Όλοι αύριο το πορνό έξω απ το σπίτι του Καταρράκτη στη Κάνηθο. Αγωνιστικό χαιρετισμό στο πλήθος θα απευθύνει ο CEO της Roland
11 λεπτά πριν, cos_dr είπε
Φταίω γω που προσπαθώ να σας σώσω απ΄το να δώσετε "αέρα"...?Η τρομοκρατία, δεν θα περάσει.
Όλοι αύριο το πορνό έξω απ το σπίτι του Καταρράκτη στη Κάνηθο. Αγωνιστικό χαιρετισμό στο πλήθος θα απευθύνει ο CEO της Roland
9 λεπτά πριν, cos_dr είπε
Καταρχας το βίντεο που ποσταρες δείχνει το παλιό Montage. Προσωπικά θα ήθελα να τα έχω και τα δύο, αλλά αν δεν είχα τα λεφτά και για τα δύο θα διάλεγα Montage. Τώρα για σένα δεν ξέρω, μόνο εσύ ξέρεις τις ανάγκες σου. Μαλλον το Roland θα έπαιρνες μια και είσαι πιο κοντά στη συγκεκριμένη εταιρεία λόγω V-Synth.Αν έπρεπε να πάρω ένα από τα δύο θα δυσκολευόμουν πολύ να αποφασίσω.
Θα ήθελα κάποια πράγματα που έχει το roland που θα με βόλευαν, το joystick και τα pads και τον pattern sequencer
Αλλά και το montage έχει πολύ πράγμα.
Ποίο πιστεύετε πως μου ταιριάζει καλύτερα ?
Ναι, απ΄το στόμα μου το πήρες. Αφού δεν πρόκειται ποτέ πλέον να ξαναγοράσεις hardware synth, τι βασανίζεις το μυαλό σου με ανούσιες σκέψεις??Θα το σκεφτώ και ας μην πρόκειται να πάρω και θα σας πω.?
F=6ο γράμμαΗ Roland ανακοίνωσε σήμερα την διάθεση των Fantom EX.
Θα είναι διαθέσιμα όπως και τα προηγούμενα σε τρείς εκδόσεις Fantom 6 EX
To βασανίζω για να περνάει η ώρα. Γιατί με ενδιαφέρει η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ και είμαι και πολύ καλός σε αυτή και μπορώ με αυτά τα όργανα να κάνω πραγματικά αξιοθαύμαστα πράγματα. Έχω όλα τα εφόδια και την εμπειρία. Και έτσι βασανίζω το μυαλό μου. Να τώρα είναι σαν να τα έχω ανοίξει όπως τα βλέπω και να παίζω για να δω πιο μου πάει καλύτερα και να αποφασίσω τελικά ποιο θα πάρω και ας μην το πάρω ποτέ Τουλάχιστο θα έχω κατασταλάξει. ?Ναι, απ΄το στόμα μου το πήρες. Αφού δεν πρόκειται ποτέ πλέον να ξαναγοράσεις hardware synth, τι βασανίζεις το μυαλό σου με ανούσιες σκέψεις??
Είναι του 2019.Εννοούσα το προηγούμενο fantom, το προ του EX ως ορόσημα της next generation του fantom
Και τα 3 μοντέλα 4+ αποκλείεται. Μήπως είδες κάτι άλλο.Αυτό ακριβώς σκέφτηκα κι εγώ και τα 3 μοντέλα ήταν 4+
Tο screenshot δεν το βλέπεις? Πέρνα μια βόλτα απ'το Music Store και δες και μόνος σου.Και τα 3 μοντέλα 4+ αποκλείεται. Μήπως είδες κάτι άλλο.
Και τα δύο είναι πάρα πολύ καλά. Το Roland σε κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με τα model expansion είναι ποιό μπροστά σε κάποια και σε κάποια άλλα πιό πίσω. Όχι τίποτα τρομερό, βέβαια τα γούστα και οι ανάγκες διαφέρουν.Ποίο πιστεύετε πως μου ταιριάζει καλύτερα ?
Ναι. Αν επικεντρωθείς μόνο στους ήχους θα πρέπει να τα ακούσεις πολύ καλά και τα δύο για να αποφασίσεις. Διότι εκτός των γνωστών ήχων, το καθένα έχει τα "δικά του".Δεν ξέρω, είναι δύσκολη η απόφαση μεταξύ των δύο.
Οι τιμές θα ανεβαίνουν. Δε θα ξαναπέσουν. Σε όλα τα products. Όσο δεν τα αγοράζουμε τόσο θα ακριβαινουν και ότι θα καταναλωνουμε θα ακριβαινει περισσοτερο.Καλά, αν κρατήσουν αυτές τις τιμές σίγουρα θα φάνε κράξιμο και θα πέσει κόψιμο, αλλιώς δεν θα πουλήσουν ούτε ένα. Οι τιμές πάντως που ανέβασαν είναι το λιγότερο εξωφρενικές, εγώ το Fantom 6 ΕΧ το περίμενα στα €3,5Κ, αλλά το €4,375 ξεπερνάει κάθε φαντασία.?
Τέσπα, για να δούμε...