• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Roland Boutique

Μανώλης Χναράκης είπε:
Θα πωλούνται και χωρίς το πληκτρολόγιο.
Aυτο μαλιστα, ειναι μια τιμια λυση. Επρεπε να το εχει κανει ηδη και η Yamaha με τα Reface synths της.

Εγώ πάλι θα περιμένω να τα ακούσω πρώτα

Δεδομένης της καλής δουλειάς που έκανε η Roland με την προσομοίωση του sh101 στο system1 ( διαβάστε στο λινκ https://www.muffwiggler.com/forum/viewtopic.php?t=118485 ένα ενδιαφέρον συγκριτικό ) δεν θα με χαλούσε να έχω ένα desktop  ju08 με 16step sequencer που να πλησιαζει στο 80-90% το Jupiter 8 με 399€, έστω και  με 4 νότες , εάν βέβαια όπως είπα ο ήχος του θα θυμίζει το Jupiter 8

Μανώλης Χναράκης είπε:
Θα πωλούνται και χωρίς το πληκτρολόγιο.
Ξέρουμε τιμές με και Χωρής ?  έλα κάτι θα ξέρεις Πε μου θα είμαι φρόνιμο παιδί  :-X

foxxx είπε:
Ξέρουμε τιμές με και Χωρής ?  έλα κάτι θα ξέρεις Πε μου θα είμαι φρόνιμο παιδί  :-X
Εξ όσων έχω διαβάσει οι προτεινόμενες τιμές ειναι 299$ για τα jx03 και ju06 και 399$ για το jp08 χωρίς το keyboard , το οποίο θα πωλείται ξεχωριστά για 99$

Μανώλης Χναράκης είπε:
Τιμές JUNO-DS61 και JUNO-DS88, €763 και €1.125 αντίστοιχα.

http://www.thomann.de/gr/roland_juno_ds_61.htm

http://www.thomann.de/gr/roland_juno_ds_88.htm
Γεια χαρα Μανώλη ευχαριστώ αλλα εννοούσα για τα jx03,juno8 και jp08 αλλα ο φίλος Hysplex απάντησε για αναμενόμενη τιμή τους αν ξέρεις κάτι διόρθωσε μας  :-*

@ foxxx

Η αναμενόμενες τιμές είναι περίπου αυτές που ανέφερε πιό πάνω ο Hysplex αλλά μάλλον σε ευρώ.

Ανεπίσημα, μέχρι στιγμής οι αναμενόμενες τιμές θα είναι περίπου 400€ για το JP-08, 300€ για το JU-06 και 300€ για το JX-03. Όμως, μένει να ξεκαθαρίσει εάν τελικά αυτές οι τιμές θα είναι με ή χωρίς το πληκτρολόγιο που απ'ότι κατάλαβα έως τώρα είναι optional και θα κοστίζει περίπου άλλα 100€. Οπότε στην περίπτωση που κάποιος το θέλει με πληκτρολόγιο (mini 25 πλήκτρων) θα πρέπει να υπολογίζει άλλα 100€.

Οι "επίσημες" τιμές για Ευρώπη ... COMING SOON ... στα διάφορα sites.

Για τους ενδιαφερόμενους:

Η πολυφωνία είναι 4 ανά μονάδα, με chain (2 μονάδες) πάμε στα 8 πολυφωνία.

Παρακάτω παραθέτω κάποιες καλύτερες φωτογραφίες που βρήκα.

JP-08_b.jpg

JU-06_b.jpg

JX-03_b.jpg

K-25m_b.jpg

K-25m_c.jpg

JP-8_c.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μερικες νεες φωτογραφιες απο τη σειρα Boutique. Προσωπικα θεωρω ατυχη την ιδεα τους να φωτογραφησουν τα νεα synths διπλα στα παλια "αντιστοιχα" αναλογικα. Οι φωτογραφιες δεν κολακευουν καθολου τη νεα σειρα, μαλλον το αντιθετο αποτελεσμα εχουν.

roland_b.png

roland_j.png

roland_f.png

roland_g.png

roland_h.png

roland_i.png

roland-b.jpg

roland-f.jpg

roland-g.jpg

roland-h.jpg

roland-i.jpg

roland-j.jpg

Πολύ διαφήμιση έπεσε... μέχρι ότι είναι ακριβώς σαν το παλιό

Πάντως πέρα από την ειρωνεία, είναι αρκετά συμπαθητικά, δεν είμαι αντίθετος στην ύπαρξή τους... σαν τα Raface της Yamaha, αλλά νομίζω ότι η τιμή τους είναι αρκετά τσιμπημένη.

Άρα, τελικά ΝΑΙ, αλλά για αρκετά λιγότερα λεφτά!

Trending...

Νέα θέματα

Back