Κάνω πάλι κάποια σημεία σου παράθεση, τώρα που τα ξαναβλέπω, έτσι για την κουβέντα / ανταλλαγή απόψεων..
Αν δεν παίζει ρόλο ο ήχος τότε τί παίζει?
Ναι σε κάποιους μπορεί να συμβαίνει αυτό που λες, να θέλουν να μάθουν πιο ''κλασσικά'' / ''παραδοσιακά'' αλλά είναι άλλοι τόσοι (βάλε και εμένα μέσα..) που αν δεν τους αρέσει ο ήχος απλά θα το παρατήσουν.
Και εγώ δε σκέφτομαι να πάρω Minilogue Xd απλά επειδή είναι αναλογικό / πιο ζεστό / πιο όμορφα γεμάτος ήχος, πιο σωστα φτιαγμένο για πρώτο Synth κλπ, αλλά επειδή ο ήχος καταρχήν μου άρεσε.
Ακόμα, έχει να κάνει και με το τί ζητάει κάποιος, έτσι δεν είναι? Αν έκανα πχ lo-fi beats, και experimental μπορεί να ήταν προτιμότερο να πάρω το Minifreak... ή και... αν ήθελα περισσότερο πειραματισμούς, αλλόκοτους ήχους, sci fi ηχους κλπ, μάλλον το Minifreak θα ήταν καταλληλότερο.
Γενικά φαίνεται το Minifreak να σε πηγαίνει και σε ακόμα παρα-πέρα πιο περίεργα μονοπάτια στον ήχο σε σχέση με το Minilogue Xd (όχι ότι και αυτό δεν έχει δυνατότητες να κάνει περίεργα πράγματα κλπ.. απλά το άλλο το κάνει πολύ περισσότερο..)
Από ότι βλέπω (αναμένω και την απάντηση σου περι ορολογίας) λένε παντού ότι είναι ένα καλόφτιαγμένο Synth, με πολύ καλό WorkFlow και γρήγορο στο να πάρεις καλό ήχο.... και.... εδώ άλλη μια ερώτηση... Ας υποθέσουμε ότι οι ορολογίες του είναι φρέσκιες, εκτός κλασσικών ορολογιών κλπ... ναι μαζί σου...
Αποκλείεται να είναι το ... μέλλον?
Ίσως να μην έχει σχέση με το θέμα, αλλά θέλω να προτείνω μια ποιοτική
ιστοσελίδα για διασκέδαση και παιχνίδια. Έχει απίστευτα ωραία επιλογή σε παιχνίδια.