ροκ τραγούδι ΡΕ! ;D

Nikolas

Bafta Winner
Πόντοι
198
Άντε, άντε...

η τυχερή σας μέρα είναι. Θα με ακούσετε σε ροκ καταστάσεις. Να παίζω κιθάρα και μπάσσο, να τραγουδάω, να γράφω στίχους... Να παράγω...

Και όλα σε μεθυσμένο-mode! ;D Και καλά ότι η μπάντα ειναι τύφλα.. Το κομμάτι δεν έγινε δεκτό στο παιχνίδι που δουλεύω (και έτσι έγραψα άλλο, που δε μπορώ να μοιραστώ), αλλά όπως και να έχει, εδώ είμαστε...

Λουπάρει και άρα το τέλος είναι απότομο...

http://www.nikolas-sideris.com/AGS/school.mp3

Κιθάρες, μπάσσο ζωντανά. Ντράμς superior drummer 2.0. Φωνές, εγώ... (παλαμάκια που δεν ακούγονται εγώ). χεχε...

Μαέστρο...να μην πίνεις αφού σε πειράζει!!!! :P

Nikolas είπε:
Το κομμάτι δεν έγινε δεκτό στο παιχνίδι που δουλεύω
...και σου κάνει εντύπωση?

Τεσπα...η μουσική εκτός από (το) επάγγελμά (σου), είναι και η πλακα σου και καλά κάνεις. Χαίρομαι που μοιράζεσαι ακόμα και τη πλάκα σου μαζί μας :D ;)

Nikola λάθος ώρα το ανέβασες. Βραδάκι έπρεπε ρε σύ.

Η να χουμε πιει πολύ κι εμεις ή να χουμε κλειστούς τους υπολογιστές.  :P

Αλλά κάτι μου θύμισε, κάτι μου θύμισε ....... ::)

Ωραίος ο παίκτης το ευχαριστήθηκα!  ;D Αλλά ότι είναι για βραδάκι είναι..

Έτσι... μην είμαστε πάντα σοβαροί, εεε;

(Μάραθε: Το κομμάτι που διάλεξε η εταιρία είναι τόνους χειρότερο! Θα σου το στείλω σε ΠΜ να πάθεις!) ;D

Nikolas είπε:
Μάραθε: Το κομμάτι που διάλεξε η εταιρία είναι τόνους χειρότερο! Θα σου το στείλω σε ΠΜ να πάθεις! ;D
Άσε...σε πιστεύω...στα επαγγέλματά μας, φαντάζομαι ξέρεις πόσα (απούλητα) πολύ καλά "τεμάχια" έχουμε, ενώ ο πελάτης αγόρασε τη μάπα!

audiokostas είπε:
Αλλά κάτι μου θύμισε, κάτι μου θύμισε ....... ::)
Απλά πριν τογράψει, τα 'πινε με τους Cramps. ;D

αχα...

(Σοβαρά πάντως, το κομμάτι δεν το ήξερα... Προφανώς το "δικό" μου δεν διεκδικεί δάφνες πρωτοτυπίας ή παραγωγής, ή τίποτα αλλά τέλος πάντων...)

Αν είναι να "λύνεσαι" τόσο πολύ, να γράφεις πάντα μεθυσμένος ;D ;D ;D

Το άκουσα πολύ ευχάριστα, μου άρεσε και το γελάκι στην αρχή :)

Γενικά ,χαρούμενο άκουσμα!

THEOD είπε:
+100000000000000000000000000000000000000000000000000000000
Θέλω να παρατηρηθεί και να εκτιμηθεί από τους "γευσιγνώστες" γέροντες, η μεγαλοθυμία μου και απεριόριστη ευγένεια που δείχνω στον συμπαθέστατο κατά τα άλλα Νικόλα και δεν του κατεβάζω το κάρμα λόγω της άγνοιάς του για τους Cramps.

audiokostas είπε:
Θέλω να παρατηρηθεί και να εκτιμηθεί από τους "γευσιγνώστες" γέροντες, η μεγαλοθυμία μου και απεριόριστη ευγένεια που δείχνω στον συμπαθέστατο κατά τα άλλα Νικόλα και δεν του κατεβάζω το κάρμα λόγω της άγνοιάς του για τους Cramps.
Aυτοί οι απαίδευτοι (μουσικά) νεανίες. 8)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back