αγορασα προχθες το "in the flesh" του roger waters, ενα εκπληκτικο dvd με μια παρα παρα πολυ δυνατη μπαντα.
ειχε δυο κιθαριστες. ο πρωτος ηταν ο μεγαλος κατα την γνωμη μου SNOWY WHITE, για τον οποιον οτι και να πεις ειναι λιγο.
ο δευτερος, του οποιου το ονομα μου διαφευγει (αλλα επιφυλασσομαι να το βρω και να το γραψω), ηταν ενα παλικαρι που με αφησε αφωνο απο καθε αποψη. ειχε φωναρα, ηταν παιχταρας και ειχε 4 χαρακτηριστικα στο παιξιμο του:
1. αριστεροχειρας
2. οι χορδες αναποδα (η μι καντινι πανω πανω κλπ)
3. αντι να "σηκωνει" φυσικα "κατεβαζε"
4. η καλη του, η βασικη του πενια ηταν προς τα πανω
δηλαδη αν τον γυριζες αναποδα παιζει σαν και μας 8O
πραγματικα κατι τετοιο δεν το ειχα ξαναδει.( προχθες χαζευοντας ενα περιοδικο της fender ειδα τον dick dale με ιδιο ακριβως στησιμο στην κιθαρα του.)
τι γινεται ρε παιδια???? μολις τον ειδα ξεχασα οτι ηξερα.... :lol:
ειναι ο πρωτος απο αριστερα
παρεπιπτοντως ειμαι και εγω λιγο αναποδος, αφου ενω ειμαι αριστεροχειρας (αν και πιστευω οτι τελικα ειμαι αμφιχειρας)παιζω ως δεξιοχειρας
ειχε δυο κιθαριστες. ο πρωτος ηταν ο μεγαλος κατα την γνωμη μου SNOWY WHITE, για τον οποιον οτι και να πεις ειναι λιγο.
ο δευτερος, του οποιου το ονομα μου διαφευγει (αλλα επιφυλασσομαι να το βρω και να το γραψω), ηταν ενα παλικαρι που με αφησε αφωνο απο καθε αποψη. ειχε φωναρα, ηταν παιχταρας και ειχε 4 χαρακτηριστικα στο παιξιμο του:
1. αριστεροχειρας
2. οι χορδες αναποδα (η μι καντινι πανω πανω κλπ)
3. αντι να "σηκωνει" φυσικα "κατεβαζε"
4. η καλη του, η βασικη του πενια ηταν προς τα πανω
δηλαδη αν τον γυριζες αναποδα παιζει σαν και μας 8O
πραγματικα κατι τετοιο δεν το ειχα ξαναδει.( προχθες χαζευοντας ενα περιοδικο της fender ειδα τον dick dale με ιδιο ακριβως στησιμο στην κιθαρα του.)
τι γινεται ρε παιδια???? μολις τον ειδα ξεχασα οτι ηξερα.... :lol:
ειναι ο πρωτος απο αριστερα
παρεπιπτοντως ειμαι και εγω λιγο αναποδος, αφου ενω ειμαι αριστεροχειρας (αν και πιστευω οτι τελικα ειμαι αμφιχειρας)παιζω ως δεξιοχειρας
Τελευταία επεξεργασία από moderator: