Rockinger ... 1 βήμα πριν την παραγγελία...

Πάντως μην αγχώνεσαι ρε :wink:
Απλά μου φάνηκε πολύ παράξενο γιατί το έκαναν σε μένα' date=' από τη στιγμή που από ότι λέτε, δεν είναι η πάγια πολιτική της εταιρείας.

Μπας και είναι ένα άτομο όλο κι όλο η Rockinger και λειτουργεί ανάλογα με τα κέφια του?

Δε το θεωρώ πάντως απίθανο γιατί κάπου γράφει στο site: "[i']Please notice: We don΄t have a store. Rockinger is a mail order service.[/i]"

και σε ένα mail μου είχε αναφέρει "...we are a small company..."

ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΝΑ'ΣΑΙ ELAVD!!! :evil:

Αν δεν είχες κάνει αυτό το post δεν θα μου είχε κλέψει τον ύπνο και την ηρεμία μου αυτό το κουκλί:

http://www.rockinger.com/index.html?lang=ENG

Πόσο είπαμε ότι θα κάνει να μου έρθει αν την παραγγείλω..;

XA XA XA!! :lol: :lol:

O Superfunk υποπτεύομαι ότι παίρνει ποσοστά από τη Rockinger, δεν εξηγείται αλλιώς! Μας κόλλησε όλους το μικρόβιο!!! :D:D:D

Σύμφωνα με την εμπειρία άλλων αρρώστων .... ε... μελών του NOIZ και μετά από τηλεφωνική συνομιλία με τους Γερμανούς, θα κάνει από 10-14μέρες.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! :wink:

O Superfunk υποπτεύομαι ότι παίρνει ποσοστά από τη Rockinger' date=' δεν εξηγείται αλλιώς! [/quote']
μην το γελας καθολου.μια χαρα τα εχει καταφερει ο superfunk...παρε ποσοστα απο τους κινεζους(καλα οκ αυτη ειναι η πατριδα του),παρε λιγο απο τους ιαπωνες,τους ταιβανεζους,ινδονησιους,τωρα η μαφια του αρχιζει να επεκτεινεται και στην ευρωπη... :P :twisted:

ειδες ποσο ευκολα εφτιαξε το home studio του;ειδες ποσες κιθαρες johnson κτλ εχει αγορασει τον τελευταιο καιρο;τυχαιο νομιζεις ειναι;το οτι πουλαει τον rivera για ξεκαρφωμα το κανει... :lol:

Τελευταίο ανακοινωθέν από Rockinger:

Hi,

yes, everything`s fine. Since we have some work to do with the

nutslotting, we cannot ship it today but tomorrow. I don`t know

exactly how long it takes to Greece, I guess a week and a bit.

Enjoy your guitar and thanks!

:D:D:D:D

παιδια, το εχω ξαναπει. εμενα απο την μερα που εφυγε εκανε ακριβως 5 ημερες να φτασει στα χερια μου.το θεμα ειναι αφου φτασει αθηνα τι γινεται μεχρι να φτασει γιαννενα κλπ.

εμενα παντως Κερκυρα, σε payment που εγινε 19/12 , το πακετο εφυγε απο Γερμανια 21/12 και η ειδοποιηση μου ηρθε 9/1...........δεν ειναι και ασχημα αν σκεφτεις οτι μεσολαβουσαν και 5 αργιες..............

Πριν λίγες ώρες έλαβα και το ΜΑΓΙΚΟ email:

"Hi,

we shipped your guitar today.

Please allow roundabout 10 days for delivery.

Thank you!"

:D:D:D:D:D:D:D

και τώρα ισχύει αυτό που γράφει ο φίλος m_aztec (αλήθεια πού χάθηκε αυτός...??) 5m=5h...

Πριν λίγες ώρες έλαβα και το ΜΑΓΙΚΟ email:
"Hi' date='

we shipped your guitar today.

Please allow roundabout 10 days for delivery.

Thank you![/i']"

:D:D:D:D:D:D:D

και τώρα ισχύει αυτό που γράφει ο φίλος m_aztec (αλήθεια πού χάθηκε αυτός...??) 5m=5h...

¶ντε....

10 και μία μείνανε!

( κάπως έτσι δεν λένε στον στρατό; )

:wink:

επειδη βλεπω οτι γινεται μεγαλη κουβεντα για τις rockinger tele, και σεβομενος την αγωνια του φιλου elavd, εβγαλα καποιες καλες και αντιπροσωπευτικες φωτογραφιες της tele μου.

βεβαια θα μου πειτε, τελικα η εμφανιση παιζει τοσο καθοριστικο ρολο?

κατα την αποψη μου παιζει οσο ρολο παιζει και ο ηχος, γιατι αν το οργανο δεν σε εμπνεει να το πιασεις στα χερια του....

σε αυτην την φωτο βλεπετε την κιθαρα οπως ακριβως ειναι με το χρωμα απωτυπωμενο ολοσωστα....

teleia39ij.jpg

και ενα Link της ιδιας με μεγαλυτερη αναλυση για οσους θελουν να την δουν καλυτερα..

http://img507.imageshack.us/img507/6386/teleia32rh.jpg

στη συνεχεια, μια εποπτικη φωτογραφια ωστε να φαινονται τα υπεροχα φιλετα...

fileta1dn.jpg

τα φιλετα απο πιο κοντα....

fileta21zg.jpg

απο πισω....

back5mv.jpg

τα κλειδια απο πισω...(οσο φαινονται)

headstockback9ez.jpg

ελπιζω τωρα να εχετε μια πιο σαφη εικονα στο πως ειναι μια rockinger tele :wink:

ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!

Για μια ακόμη φορά θα πω ότι η κιθάρα σου είναι ΚΟΥΚΛΑ! :D:D:D

Σε ευχαριστώ για τις photos ;)

ΚΟΥΚΛΑΑΑΑΑΑ!!!!

Τα σάλια μου! Elavd, λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω, αλλά το πολυφορεμένο sunburst είναι ΧΡΩΜΑΤΑΡΑ! :D

Είναι το άτιμο, αλλά αν το αγόραζα:

1) θα έμενα με την απορία πώς θα ήταν αν έπαιρνα το CAR και

2) θα είχα την κατακραυγή των υπολοίπων που ψήφισαν υπέρ της CAR...:D:D :lol:

ευχαριστω για τα καλα σας λογια αλλα η c.a.r. θα ειναι το ιδιο ομορφη(λες να ειναι και περισσοτερο?? :lol: ) :!:

Το "δέσιμο" που τόνισες των φιλέτων είναι πραγματικά πολύ όμορφο αρχηγέ.

Cheers!

αν καποιος ενδιαφερομενος θελει να φωτογραφησω κατι συγκεκριμενο, ας το πει :wink:

Πολύ καλές οι φωτό mechmg93, αλλά μην μας γυρνάς το μαχαίρι στην πληγή και μας ανοίγεις την όρεξη...Δεν υπάρχει σάλιο! :(

Ήρθε και η σειρά μου λοιπόν! Την δευτέρα φεύγει η παραγγελία. Πρέπει όμως πρώτα να κατασταλάξω! :lol: Λοιπόν μετά από πολύ σκέψη κατέληξα πως άν την πάρω με rosewood ταστιέρα δεν θα την αγαπήσω ποτέ :cry:

Γι αυτό λοιπόν σκέφτηκα 2 εναλακτηκές λύσεις:

1. Να παραγγήλω το κιτ σε c.a.r. χρώμα και εξτρά μια maple ταστιέρα. Kόστος 664 ευρώ χωρίς μεταφορικά. Μου μένει η rosewood διακοσμητικό!

2. Να προβώ σε μια ποιο custom παραγγελία και να χτίσω την κιθάρα ακριβώς όπως την θέλω και να πάρω τα παρακάτω parts:

1x Vintage Deluxe Tele® Style Body, VINTAGE WHITE

1x Tele® Style Vintage Neck maple

1x Nut Slotting

1x KLUSON DELUXE Single Line Stamp tuners

1x Tele® Style Vintage Bridge

1x String Ferrules set

1x Fender Neck Plate, 4-Bolt, Chrome

2x Standard Strap Buttons

1x HÄUSSEL Alnico 5 Pickups for Tele set of 2

1x FENDER Standard Tele Pickguard black pearl

1x Control Plate for Tele, Standard

1x Jack Mounting Ferrule fot Tele

1x Original CLR US Switch 3way

2x Audio Taper Control Pots 250kOhm

2x Tele® Style Dome Speed Knob

1x Art Deco Switch Tip

1x Original Switchcraft Output Jacks

8x Pickguard Screws, Fender Style, 13mm

Κόστος 728 χωρις μεταφορικά +30 ευρώ για συναρμολόγηση και set up απο έμπειρο και 100% έμπιστο άτομο. Τι προτείνετε? Παραλείπω ή έχω τίποτα περιτό στα parts?

εννοειται το δευτερο :wink:

μην παρεις το προβληματικο κλασσικο Input Jack της τελε αλλα το βελτιωμενο electrosocket (σαν και αυτο που φορανε οι Ροκινγκερ)

φροντισε το μπρατσο που θα παρεις να ειναι λακαρισμενο

μπορεις να γλυτωσεις τα 25 ευρω για το κοψιμο του νατ αν δεχτει να το κανει το ατομο που θα βρεις για να την συναρμολογησει.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back