Rockinger ... 1 βήμα πριν την παραγγελία...

το εχει στα "plates"

0552cx120x120.jpg

κανε search για elektrosocket.

οτι καλωδιο και να παρεις καλο ειναι παρε αυτο που εχουν στα "ηλεκτρικα"

Γιατί όχι εκείνο το braided που έχει, δεν είναι και τόσο ακριβό...

Δεν κάνεις λίγη παραπάνω δουλειά για μια σωστή 'θωράκιση'; Στην Τέλε είναι εύκολο, υπάρχουν σχετικά sites με οδηγίες. Και ο Ρόκινγκερ πουλάει και shielding kit. :wink:

Αν έχεις και εσύ την 'κατάρα' να έχεις ευαίσθητα στους θορύβους αυτιά θα με θυμηθείς. :?

Μόλις έφυγε η παραγγελία για την καινούργια μου rockinger. Τα χαρακτηριστικά μετά από σκέψη 2 ημερών έχουν ως εξής:

1χ Vintage Deluxe Tele® Style Body, 3 TONE SUNBURST

1x Tele® Style Vintage Neck Maple, finished (lacquered)

1x Neck Plates black

1x GOTOH Vintage Machines nickel

1x GOTOH Tele® Style Singlecoil Bridge chrome

2x GOTOH Strap Pins black

1x HÄUSSEL Alnico 5 Pickups for Tele Set of 2

1x Shielding Kit

1x Audio Taper Control Pots 250kOhm

2x Tele® Style Dome Speed Knob chrome

1x FENDER 4-Way Tele Switch

1x Output Jack

1x Jack Mount for Tele, Elektrosocket black

1x Tele® Style Pickguard vintage mint

1x Control Plate for Tele, SPECIAL chrome

10x Pickguard Screws, Fender Style, 13mm black

1x Roller String Tree chrome

1x String Ferrules set

1x ROCKINGER Electric Strings 010-050, RL

Τελικό κόστος 732 ευρώ. Τελικά έφυγα από το vintage white γιατί βρήκα μια rockinger strat μεταχειρισμένη vintage white σε τρομερά χαμηλή τιμή και θα πάρω και αυτή μάλλον! ¶ρε σύνδρομο :twisted:

¶ντε με το καλό να την παραλάβεις ;)

1x FENDER 4-Way Tele Switch
Σε τι χρησιμεύει ο 4-θέσιος διακόπτης? Βάζει μία σε σειρά και μία παράλληλα τους μαγνήτες στη θέση 2 & 3?

αξιζει μια και σου δινει ακομα εναν ηχο χωρις να χαλαει τους υπολοιπους :wink:

ο εν σειρα ηχος ειναι καλος ηχος για γκαζια η για βαρυτονο twang ,η γενικοτερα οταν θες κατι πιο "ογκωδες" στον ηχο σου :wink:

Επιτέλους σήμερα ήρθε το e-mail απιβεβαίωσης ότι τα parts για την tele στάλθηκαν! :D :D :D :D

¶ργησαν μια εβδομάδα γιατί περιμέναν τους haussel. ¶ντε ακόμη μια εβδομάδα και θα την έχω στα χέρια μου!!!

AAAAAAAAX...

¶ρχισαν πάλι τα "ζιζάνια" να μου μπαίνουν ΠΑΛΙ στο κεφάλι...Λόγος? Το γνωστό σύνδρομο G.A.S. το οποίο ενισχύθηκε όταν πήρα την Rockinger Tele και ακόμη περισσότερο όταν είδα την Rockinger Strat που πήρε πρόσφατα ένας φίλος μου....

¶ρχισα λοιπόν να σκέφτομαι να πουλήσω τη Μεξικάνα Fender strat μου και να πάρω μια Rockinger...

Γιατρέ μου γιατί νιώθω έτσι??? :( :( :(

Είναι απόλυτα φυσιολογικό τέκνον μου!

Κι εγώ όταν ήθελα να παραγγείλω την tele έκανα ένα search στο γερμανικό ebay και πέτυχα μία μεταχειρισμένη rockinger strat 300 ευρώ και δεν μπόρεσα να αντισταθώ, δεν ήρθε ακόμη όμως για να σου πώ εντυπώσεις...

ΑΝΤΕ ΡΕΕΕ!!!

Ζήλεψα!!!! Δεν ξέρω ρε γμτ τι να κάνω...Από την άλλη, τη λυπάμαι την Fender μου...

Μάλλον θα πρέπει να μαζέψω λεφτά για μιά καινούρια!!!

ΑΝΤΕ ΡΕΕΕ!!!Ζήλεψα!!!! Δεν ξέρω ρε γμτ τι να κάνω...Από την άλλη' date=' τη λυπάμαι την Fender μου...

Μάλλον θα πρέπει να μαζέψω λεφτά για μιά καινούρια!!![/quote']

Πόσο μου την πουλάς; :D

Πάντως, η κιθάρα σου δεν φαίνεται για μεξικάνικη...Φαντάζομαι το ξέρεις αυτό!

Αν εξακολουθείς να θες να την ξεφορτωθείς...κάτι θα κάνουμε! :wink:

Το ξέρω το ξέρω... :roll: :roll:

Το θέμα είναι ότι ΟΛΕΣ τις φορές που πούλησα κάτι ή το αντάλλαξα με κάτι άλλο, μετά το μετάνιωσα... :(

Φοβάμαι μη πάθω το ίδιο.

Επιπλέον, η παγίδα στην οποία πάω να πέσω, είναι: να πάρω μια Rockinger strat η οποία είναι όντως ΠΟΛΥ καλή κιθάρα ή να πουλήσω ό,τι έχω και δεν έχω και να πάρω μια ακριβη (πχ Custom Shop) Fender ή οποία θα ... μου μείνει?
conf40.gif

να μην παρεις custom shop fender..αλλα μια suhr pro 1800€... :lol: (πιστεψε με δεν εχει καμια σχεση με το custom shop της fender...)

να μην παρεις custom shop fender..αλλα μια suhr... :lol: (πιστεψε με δεν εχει καμια σχεση με το custom shop της fender...)
1)Για να πάρω suhr' date=' πρέπει να πουλήσω ότι έχω και δεν έχω + αυτά που θα ήθελα να πάρω !!!:lol::lol::lol::lol:

2) Πες με κολλημένο, αλλά αυτό το headstock της suhr με χαλάει τόοοοσο πολύ που δε νομίζω να πάρω ποτέ!!

(αν και...από τα βιντεάκια που έστειλες έπαθα πλάκα από τον ήχο...) :!:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Παρεπιπτόντως, το κουμπάκι της παράθεσης σας το δείχνει και εσάς σαν "χαλασμένο"?

1)Για να πάρω suhr' date=' πρέπει να πουλήσω ότι έχω και δεν έχω + αυτά που θα ήθελα να πάρω !!!:lol::lol::lol::lol:2) Πες με κολλημένο, αλλά αυτό το headstock της suhr με χαλάει τόοοοσο πολύ που δε νομίζω να πάρω ποτέ!! [/quote']

:lol:

1)εγω σου ειπα για suhr Μονο και μονο επειδη μιλησες για custom shop fender... :wink: 1800€ κανει η suhr strat pro! :wink:

2)σιγα ρε που θα σε πω κολλημενο... :)

γουστα ειναι αυτα!εμενα αντιθετα με τρελλαινει αυτο το headstock(ευτυχως δηλαδη γιατι αλλιως θα ειχα μεγαλο προβλημα.. :) )

Υ.Γ.το κουμπακι της παραθεσης μου ειναι μια χαρα :wink:

1)εγω σου ειπα για suhr Μονο και μονο επειδη μιλησες για custom shop fender... :wink: 1800¤ κανει η suhr strat pro! :wink:
Α ναι? Νόμιζα ότι έκανε ΠΟΛΥ παραπάνω... (όχι ότι τα ε΄χω αυτά τα λεφτά' date=' αλλά λέμε...)

2)σιγα ρε που θα σε πω κολλημενο... :)
:lol:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back