Σε τι χρησιμεύει ο 4-θέσιος διακόπτης? Βάζει μία σε σειρά και μία παράλληλα τους μαγνήτες στη θέση 2 & 3?1x FENDER 4-Way Tele Switch
ΑΝΤΕ ΡΕΕΕ!!!Ζήλεψα!!!! Δεν ξέρω ρε γμτ τι να κάνω...Από την άλλη' date=' τη λυπάμαι την Fender μου...
Μάλλον θα πρέπει να μαζέψω λεφτά για μιά καινούρια!!![/quote']
Πόσο μου την πουλάς;
Πάντως, η κιθάρα σου δεν φαίνεται για μεξικάνικη...Φαντάζομαι το ξέρεις αυτό!
Αν εξακολουθείς να θες να την ξεφορτωθείς...κάτι θα κάνουμε! :wink:
1)Για να πάρω suhr' date=' πρέπει να πουλήσω ότι έχω και δεν έχω + αυτά που θα ήθελα να πάρω !!!:lol::lol::lol::lol:να μην παρεις custom shop fender..αλλα μια suhr... :lol: (πιστεψε με δεν εχει καμια σχεση με το custom shop της fender...)
1)Για να πάρω suhr' date=' πρέπει να πουλήσω ότι έχω και δεν έχω + αυτά που θα ήθελα να πάρω !!!:lol::lol::lol::lol:2) Πες με κολλημένο, αλλά αυτό το headstock της suhr με χαλάει τόοοοσο πολύ που δε νομίζω να πάρω ποτέ!! [/quote']
:lol:
1)εγω σου ειπα για suhr Μονο και μονο επειδη μιλησες για custom shop fender... :wink: 1800€ κανει η suhr strat pro! :wink:
2)σιγα ρε που θα σε πω κολλημενο...
γουστα ειναι αυτα!εμενα αντιθετα με τρελλαινει αυτο το headstock(ευτυχως δηλαδη γιατι αλλιως θα ειχα μεγαλο προβλημα..)
Υ.Γ.το κουμπακι της παραθεσης μου ειναι μια χαρα :wink:
Α ναι? Νόμιζα ότι έκανε ΠΟΛΥ παραπάνω... (όχι ότι τα ε΄χω αυτά τα λεφτά' date=' αλλά λέμε...)1)εγω σου ειπα για suhr Μονο και μονο επειδη μιλησες για custom shop fender... :wink: 1800¤ κανει η suhr strat pro! :wink:
:lol:2)σιγα ρε που θα σε πω κολλημενο...![]()