Νομίζω πως θέλει ένα κλικ επάνω η ''ταχύτητα'' για να δείχνει το τραγούδι οτι δεν ''σέρνεται''SOUPI είπε:
Μη σου πω οτι μπορει και να 'ναι ο δικος μας-νοιζας εννοω-ο Marillion. ;Dnoe13 είπε:Ο lead σας ποιος ειναι?Μου φαινεται λιγο κουλος!!! ;D ;D ;D
ε τοτε να σταματησει να μπαινει στο νοιζ και να κανει λιγο πρακτις επιτελους!!! ;D ;D ;Dgvour είπε:Μη σου πω οτι μπορει και να 'ναι ο δικος μας-νοιζας εννοω-ο Marillion. ;D
Ωραιος παικτης!
Καλο και το κομματι φιλτατε SOUPI.
SOUPI είπε:
SOUPI είπε:
ειπα να κανω ενα διαλλειματακι απο την μελετη!!!!! Ολα καλα? Ρε soupi μας εχεις ξεμπροστιασει...οχι αλλο rockafone!!! Παει, γερασαμε τωρα...κανα backing track και πολυ μας ειναι!!!noe13 είπε:ε τοτε να σταματησει να μπαινει στο νοιζ και να κανει λιγο πρακτις!!! ;D ;D ;D
Σιγά τους γέροντες.Marillion είπε:ειπα να κανω ενα διαλλειματακι απο την μελετη!!!!! Ολα καλα? Ρε soupi μας εχεις ξεμπροστιασει...οχι αλλο rockafone!!! Παει, γερασαμε τωρα...κανα backing track και πολυ μας ειναι!!!
Ααααααα πολλα ζητας geodimitri!!!! Mε επιρροες απο Πασχαλη και Olympians τι να βγαλουμε? ;Dgeodimitri είπε:Σιγά τους γέροντες.
Μια χαρά νέοι άνθρωποι είστε!
Πολύ θα μου άρεσε να άκουγα και κάτι δικό σας αν υπάρχει.
Μια χαρά επιρροές βλέπω ότι έχετε αν κρίνω από τα cover σας.Marillion είπε:Ααααααα πολλα ζητας geodimitri!!!! Mε επιρροες απο Πασχαλη και Olympians τι να βγαλουμε? ;D
Πραγματικά 8)audiokostas είπε:Marillion rules the strings ;D
Terry RoscoeBeck5 είπε:Πραγματικά 8)
Γιατί νομίζεις ότι ο Connoisseur Κυναίγειρος τον είχε από κοντά στο Circus ;D
γιαυτο παιζουμε μονο σε σκοτεινα υπογεια χωρις κοινο!!!! ;Dsotiroubas είπε:Πολύ καλύτερα τώρα, γ.μάτα θα έλεγα,βάλτε όμως και λίγο ''attitude''(στάση,ροκ ύφος) ,πώς το λένε,και.....