news RIP Superfunk θα μας λείψεις πραγματικά

Σαν να τον ήξερα από κοντά γιατί ακόμα και το κείμενο του ξεχείλιζε γνώση, αίσθημα, χιούμορ, αυθεντικότητα και σου έμεναν τα λόγια του. Νίκο, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ.

Το τελευταίο μου ποστ στον φόρουμ,ήταν το 2015.
Εδώ και καιρό ψάχνω μια fender road worn str που είχα πουλήσει στις αγγελίες το 2018 .Το παιδί που την είχε αγοράσει μου είχε πει ότι ο Superfunk του είχε προτείνει να την πάρει και γι'αυτό και μόνο ήρθε να την δει..
Εχθές το πρωί μπήκα ..και έστειλα μην.στο Superfunk μήπως και τυχόν θυμάται η γνωρίζει το παιδί .
Η αλήθεια είναι ότι την ώρα που έγραφα το μην.μου,έπεσε το μάτι μου στο τίτλο μέλους..σταμάτησα να γράφω..το επεξεργάστηκα λίγο και σκέφτηκα ότι θα είναι κάτι χιουμοριστικό λόγο της παλαιότητας του στο φόρουμ...
Πριν μισή ώρα που μπήκα ξανά από εχθές για να τσεκαρω τα μην.μου..δεν είδα απάντηση και σκέφτηκα ,μετά από τόσες ώρες και δεν μπήκε στο νοιζ ο Νίκος....;;
Θυμήθηκα το τίτλο μέλους ..εψαξα λίγο και έπεσα εδω.
Τι να πω ....σκεφτόμουν νοιζ..και αυτόματα σκεφτόμουν τον sf ..και γω fender λίγο της επιρροής του είχα πάρει..όταν διάβασα από το χέρι του..ότι οι road worn παίζουν καλύτερα από ακριβότερες.ειχε κλείδωσει στο μυαλό μου η αγορά..γιατί ήμουν σίγουρος ότι ξέρει τι λέει ...
Όμορφα ιδιαίτερη προσωπικότητα ...ο Νίκος..πολύ κρίμα.

Ο Νίκος υπήρξε για μένα (και για πολλούς άλλους "παλιούς" του NOIZ) ο κιθαριστικός μας μέντορας.
Προσωπικά για κάθε μου επιλογή, τόσο τότε που εψαχνα κι εγώ εναγωνίως το κιθαριστικό "holy grail", αλλά και αρκετά αργότερα, δεν έπαιρνα να αποφασίσω αν δεν έπαιρνα πρώτα άποψη από τον Νίκο. Είτε δημόσια, είτε κατ΄ ιδίαν.
Μια φορά είχαμε καταφέρει να τα πούμε κι από κοντά στα Γιάννενα και από τότε διατηρήσαμε επαφή μόνο διαδικτυακά.
Είναι πραγματικά τεράστια απώλεια, πρωτίστως για τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και για την κοινότητα του NOIZ, μιας και δύσκολα θα υπάρξει τέτοιος άνθρωπος που αν και πολλές φορές με τις απόψεις του (πχ περί Tonelab, partscasters, Guitar Rig κλπ) κατάφερνε να ταρακουνήσει τόσο τα "νερά", ενώ ταυτόχρονα με τη στάση και τον λόγο του κατάφερνε να ήταν πάντα ήρεμος και ενωτικός στην κοινότητα.

Επιπλέον ήταν ένας άνθρωπος, που πέραν της μουσικής του συμβολής στο NOIZ, είχε για εμάς και το ρόλο του ... "ταξιδεμένου μεγάλου ξαδέρφου" που μας μετέφερε εμπειρίες ζωής και άλλες κουλτούρες που δεν είχαμε ακόμα ζήσει. Το στίγμα του δηλαδή, δεν ήταν αμιγώς μουσικό, για αυτό και πιστεύω ότι έχει μείνει χαραγμένο βαθιά μέσα στους περισσότερους από εμάς που τον διαβάζαμε και αλληλεπιδρούσαμε μαζί του (τότε) σε καθημερινό επίπεδο.

Θα μου λείψουν πολύ οι συζητήσεις μας και οι συμβουλές του...

Καλή αντάμωση στο φως Νίκο!

Ειμαι κι εγώ από αυτούς που απέχουν χρόνια από το Noiz και πραγματικά συγκλονίστηκα με το νέο αυτό που μόλις διάβασα...
Μέντορας για πολλούς φίλος με όλους, πρόθυμος να βοηθήσει σε κάθε περίπτωση.
Το forum έγινε πολύ φτωχότερο χωρίς αυτόν....

Το forum με την γνώση που έχει μεταδώσει ο Νίκος μαζί με τους online χρήστες που εμφανίζουν συχνότητα παρουσιων είναι πολύ πλουσιότερο από ποτέ.

Σήμερα μετά από μεγάλη αποχή από το νοιζ μπήκα στο φόρουμ και το πρώτο που είδα και δε πίστευα στα μάτια μου ήταν αυτό το τόσο δυσάρεστο νέο .
Νίκο καλό ταξίδι

Ωχ.... Είχα πολλά χρόνια να μπω στο φόρουμ και τώρα είδα αυτό.....
Έχω σοκαριστεί...
Κρίμα, ήταν άνθρωπος με βαθιές γνώσεις και αγάπη για τη μουσική και την κιθάρα. Πρόθυμος να βοηθήσει τους πάντες και με το έξυπνο χιούμορ στα ποστ του, έδινε ιδιαίτερο χαρακτήρα στις συνομιλίες.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει...

Άς είναι αναπαυμένη η ψυχή του...

Ο superfunk είχε απίστευτες γνώσεις για άπειρα θέματα και χρησιμότατες απόψεις για ένα σωρό ζητήματα.

Ακόμη πέφτω σε σχόλιά του και μαθαίνω πράγματα, αλλά και συνειδητοποιώ πόσο δίκιο είχε σε διάφορα...

Είχε και μία πολύ χαριτωμένη αίσθηση του χιούμορ που παρεξήγησα, ενώ απλώς παιχνίδιζε όμορφα

Τόν είχα αδίκως βάλει "στο ίδιο σακούλι" με άλλα μέλη ενώ δεν ήταν καθόλου σαν αυτά και τού τήν έμπαινα.

Τού τήν έμπαινα, κι όμως αυτός δεν σήκωσε το γάντι.

Τόν αδίκησα, φέρθηκα άσχημα κι αισθάνομαι φρικτά.

Αυτό το σχόλιο αποτελεί και μία δημόσια συγγνώμη προς αυτόν.

Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος.

Άς είναι αναπαυμένη η ψυχή του.

Το ειδα σημερα καθως ειχα καιρο να μπω στο forum και στεναχωρεθηκα τοσο πολυ χωρις να τον γνωριζω προσωπικα.Στο παρελθον,πριν απο πολλα χρονια τον ειχα "ζαλισει" με ερωτησεις και αποριες για telecaster και παντα ηταν εκει να απαντησει και να βοηθησει.Με επεισε μαλιστα και πηρα την αγαπημενη μου πλεον baja telecaster..Ηταν πραγματικα απο αυτους που εδωσαν πνοη σε αυτο το forum...Aς ειναι ελαφρυ το χωμα που τον σκεπαζει.Συλλυπητηρια στην οικογενεια του

Μπορεί εδώ και αρκετά χρόνια να μην είναι ενεργό μέλος του noiz και ουσιαστικά να έχω αφήσει στην άκρη την κιθάρα για πολλούς λόγους, αλλά η απώλεια ενός ανθρώπου δεν μπορεί να μ αφήσει ασυγκίνητο... Αρκετές φορές είχα διαφωνήσει με τον Νίκο, αλλά αποτελούσε πάντα επιρροή και έμπνευση για όλους μας ώστε να ασχοληθούμε σοβαρά με το άθλημα... Συλλυπητήρια στους δικούς του
..

Πολυ κριμα... θα λειψει η συνεισφορα και η βοηθεια του. Ειχε παντα εναν ιδιαιτερο τροπο που τα ελεγε αλλα σιγουρα εμπαινε στον προβλητισμο του εκαστου θεματος και πολλες φορες σε εκανε να σκεφτεις εξω απο το κουτι. Ευχαριστω!

Έχω χρόνια να μπω στο forum και δυστυχώς επιστρέφω με αυτή την είδηση… Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του SF.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back