Αναγεννώ ξεχωριστά ένα θέμα που ξεκίνησα πριν κάμποσο καιρό:
(για όποιον ενδιαφέρετε http://www.noiz.gr/index.php?topic=195624.0)
τα πρώτα τεστ έγιναν και βρήκα όλες τις πεταλιέρες αρκετά δυνατές.
Παρ'ολα αυτά, δεν θα σας κρύψω ότι βρήκα αυτά που προσφέρει η pod hd500 πιο πολλά από τις υπόλοιπες.
Το θέμα είναι ότι ήταν απλά η πρώτη δοκιμή. Διαβάζω διάφορα reviews κλπ κλπ από ένα σωρό ακόμα πεταλιέρες, και αυτό που θέλω να ρωτήσω (και να ζητήσω από τους συμφορουμιστές) είναι το εξής:
Θα ήθελαν τα μέλη που είναι κάτοχοι μιας καλής ψηφιακής πεταλιέρας (κατά προτίμηση ME70, gt8/ gt10/ pod HD300-400-500 / digitech rp1000)να αφήσουν μια μικρή κριτική για την πεταλιέρα τους.
Όνομα πεταλιέρας:
Μουσική που παίζουν:
Ευκολία στη χρήση: Ναι/ Έτσι κι Έτσι/ Όχι
Ικανοποιητικό αποτέλεσμα: Ναι/ Έτσι κ Έτσι/ Όχι
Ήχος: Πολύ καλός/ καλός/ ικανοποιητικός/ κακός/ πολύ κακός
Κατασκευή: Ανθεκτική/ Μέτρια/ Μούφα (ενδείκνυται σαν απάντηση lol)
Απόδοση στο σπίτι:
Απόδοση σε live:
Ευχαριστημένος-η: Απόλυτα / Καθόλου
Τη συστήνεις ανεπιφύλαχτα: Ναι/ Όχι
Παρατηρήσεις: μπλα μπλα μπλα (ό,τι θέλετε)
Δεν θα ήθελα να προχωρήσουμε σε συζητήσεις του τύπου "πάρε αυτή μην πάρεις την άλλη", "τι λέει ρε ο τάδε!" ή οτιδήποτε τέτοιου είδους. Καθαρά και όμορφα όποιος έχει όρεξη να βοηθήσει εμένα (και ίσως και άλλους), να εκθειάσει ή να καταχειροκροτήσει την πεταλιέρα του ας το κάνει εδώ.
Παρακαλώ πολύ ας το κρατήσουμε σε reviews Πιστεύω θα βοηθήσει πολύ κόσμο να τα έχουμε όμορφα και τακτοποιημένα σε ένα θέμα.
Νομίζω δεν υπάρχει αντίστοιχο θέμα (εκτός ίσως από το τι δεν μου αρέσει στην πεταλιέρα μου, το οποίο δεν είναι καθαρά κριτική θαρρώ).
Αν κάνω λάθος, παρακαλώ παραθέστε το θέμα που πρέπει και κλειδώστε τούτο δω
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη πολύτιμη βοήθεια που μου έχετε δώσει/ δίνετε/ και συνεχίζετε να δίνετε μέσω του noiz ^_^
(για όποιον ενδιαφέρετε http://www.noiz.gr/index.php?topic=195624.0)
τα πρώτα τεστ έγιναν και βρήκα όλες τις πεταλιέρες αρκετά δυνατές.
Παρ'ολα αυτά, δεν θα σας κρύψω ότι βρήκα αυτά που προσφέρει η pod hd500 πιο πολλά από τις υπόλοιπες.
Το θέμα είναι ότι ήταν απλά η πρώτη δοκιμή. Διαβάζω διάφορα reviews κλπ κλπ από ένα σωρό ακόμα πεταλιέρες, και αυτό που θέλω να ρωτήσω (και να ζητήσω από τους συμφορουμιστές) είναι το εξής:
Θα ήθελαν τα μέλη που είναι κάτοχοι μιας καλής ψηφιακής πεταλιέρας (κατά προτίμηση ME70, gt8/ gt10/ pod HD300-400-500 / digitech rp1000)να αφήσουν μια μικρή κριτική για την πεταλιέρα τους.
Όνομα πεταλιέρας:
Μουσική που παίζουν:
Ευκολία στη χρήση: Ναι/ Έτσι κι Έτσι/ Όχι
Ικανοποιητικό αποτέλεσμα: Ναι/ Έτσι κ Έτσι/ Όχι
Ήχος: Πολύ καλός/ καλός/ ικανοποιητικός/ κακός/ πολύ κακός
Κατασκευή: Ανθεκτική/ Μέτρια/ Μούφα (ενδείκνυται σαν απάντηση lol)
Απόδοση στο σπίτι:
Απόδοση σε live:
Ευχαριστημένος-η: Απόλυτα / Καθόλου
Τη συστήνεις ανεπιφύλαχτα: Ναι/ Όχι
Παρατηρήσεις: μπλα μπλα μπλα (ό,τι θέλετε)
Δεν θα ήθελα να προχωρήσουμε σε συζητήσεις του τύπου "πάρε αυτή μην πάρεις την άλλη", "τι λέει ρε ο τάδε!" ή οτιδήποτε τέτοιου είδους. Καθαρά και όμορφα όποιος έχει όρεξη να βοηθήσει εμένα (και ίσως και άλλους), να εκθειάσει ή να καταχειροκροτήσει την πεταλιέρα του ας το κάνει εδώ.
Παρακαλώ πολύ ας το κρατήσουμε σε reviews Πιστεύω θα βοηθήσει πολύ κόσμο να τα έχουμε όμορφα και τακτοποιημένα σε ένα θέμα.
Νομίζω δεν υπάρχει αντίστοιχο θέμα (εκτός ίσως από το τι δεν μου αρέσει στην πεταλιέρα μου, το οποίο δεν είναι καθαρά κριτική θαρρώ).
Αν κάνω λάθος, παρακαλώ παραθέστε το θέμα που πρέπει και κλειδώστε τούτο δω
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη πολύτιμη βοήθεια που μου έχετε δώσει/ δίνετε/ και συνεχίζετε να δίνετε μέσω του noiz ^_^